Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.441.724
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Mentalist kaže...
Jebasu123 kaže...

Neznam ruby nisam igrao al sam igrao nešto malo Emerald došao do prvog gyma i to je to {#}

Kad dobiješ VS. Seeker lagano je skupit novce samo se boriš sa trenerima s kojima si se već prije borio i dobijaš brdo para {#}

Koliko ima trainer-a otprilike u Fire Red-u i koliko treba da se pređe igra otprilike?

Ja sam inače flying bug, bird ili water type.

U Fire Red je teško naći water type Pokemon-e, imam old rod, ali šta ću od one ribe (smetnuo sam ime), ne mogu sad čekati godinama da evoluira u Gyarados-a.

Ima puno trenera i treba dosta da se pređe,ali ja to igram sa užitkom tako da mi nije neki problem {#}

Vrlo brzo dobiješ super rod,s njom možeš uhvatit gyradosa,tentacoola,horsea i tako.Zbog toga i igram leaf green sada pošto mogu uhvatit Staryu..

Uhvati Magikarpa i stavi ga uvijek na prvo mjesto u borbi čim krene borba zamjeniš ga i boriš se,tako će on dobit experience pa na 20. levelu Evoluirat u Gyradosa.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
13 godina
neaktivan
Koji je najboljo GBA emulator? Skinuo sam Gameboid, ucitao BIOS, ali kad odaberem ROM samo stoji na crnom zaslonu.
bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
15 godina
protjeran
Unix kaže...
Koji je najboljo GBA emulator? Skinuo sam Gameboid, ucitao BIOS, ali kad odaberem ROM samo stoji na crnom zaslonu.

Jesi li skinuo ROM Gameboy Advance-a?

Je li ROM ispravan (koja igra je)?

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
matija656 kaže...

koje su najbolje besplatne aplikacije za održavanje androida da radi glatko

imam xperiu mini pro SK17i, android 2.3.4

od aplikacija za održavanje imam android assistant, advanced task killer, eays uninstaller, 3g watchdog i antivirus free

bump

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
13 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Unix kaže...

Skinuo sam BIOS GBA ako na to mislis.

Pokemon Fire Red.

15 godina
protjeran
Unix kaže...

Pokemon Fire Red.

Mislio sam na BIOS.

Probaj na Desire-u, možda ne radi na ICS-u.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Unix kaže...

Pokemon Fire Red.

Mislio sam na BIOS.

Probaj na Desire-u, možda ne radi na ICS-u.

Desire je model mobitela a ICS je Ice Cream Sandwich, verzija Androida. :)

Radim na Androidu 2.3, MIUI.

15 godina
protjeran
Unix kaže...

Radim na Androidu 2.3, MIUI.

Pomiješao sam ti mobitele i OS-ove.

14 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

Skinuo sam AppLock i kada ugasim pa upalim mobitel taj AppLock nije upaljen..nego moram ući u njega i onda će tek radit svoj posao..zašto se to događa?

blacky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Skinuo sam AppLock i kada ugasim pa upalim mobitel taj AppLock nije upaljen..nego moram ući u njega i onda će tek radit svoj posao..zašto se to događa?

Objašnjenje je logično - aplikacija se ne pali sa sistemom. Pogledaj može li se to namjestit negdje.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
blackchoco kaže...

Objašnjenje je logično - aplikacija se ne pali sa sistemom. Pogledaj može li se to namjestit negdje.

Da točno...hmmm budem pogledao.....ali nisam baš prevelki optimist...

blacky
16 godina

Preporučite koju dobru igru.

Trenutno imam osmos hd, speedx 3d, gta3, nfs shift, can knockdown 2, drag racing.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Cut Rope, maloprije kupio, za 1$ uz Doodle jump best buy !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Jedno pitanje: Zar je moguće da nitko od Android programera do sad nije uspio kopirati IZET aplikaciju sa ios-a?

Mislim aplikacija je Hrvatska, kako to da nikome nije palo na pamet to kopirati????

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Jedno pitanje: Zar je moguće da nitko od Android programera do sad nije uspio kopirati IZET aplikaciju sa ios-a?

Mislim aplikacija je Hrvatska, kako to da nikome nije palo na pamet to kopirati????

zagreb tram ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vargek.zet

17 godina
Igor666 kaže...
rooswelt1991 kaže...

zagreb tram ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vargek.zet

http://blog.hrvojemihajlic.com/izet-zet-pred-raljama-birokracije

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Ko mi moze reci neke dobre igre za igrati sa prijateljima preko bluetootha ili wifi-a ?

isprobao sam : Midway, Bomberman, Blobby volleyball, bow man  

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 22:43 (tony THE Noob).
13 godina
neaktivan

Ej ljudi imam mali problem... ako mi entko može pomoći... nakon što skinem neku igricu/program u marketu, nakon nekog vremena(čak iako ne igrem) dođe mi poruka: sorry the application(onda link igrice ili programa) has stopped unexpectedly. Please try again... i imam opciju force close ili respot... no što god da napravim nakon nekog vremena mi se opet to pojavi... u pitanju je HTC wildfire

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tv raspored mi pokazuje krivo vrijeme, deinstalirao sam je i opet instalirao kad opet ista stvar
pomoc molim vas 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tek sam dobio android mobitel, i novi sam u ovome, nikako nmg da skinem aplikacije sa marketa pise " There are no Android phones with this account. Please sign in with different account "

pomozite 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

napravi gmail i pići na market odnosno Google play.

Sve se nema.Možeš mislit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako ne razumijem, necu preko mobitela da skidam, vec hocu preko kompa da skidam pa da prebacim na mobitel? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meclaren1 kaže...

kako ne razumijem, necu preko mobitela da skidam, vec hocu preko kompa da skidam pa da prebacim na mobitel? 

sve ti je to preko mobitela, moras se prijavit preko gmaila da bi mogao koristit market, i kada tamo kliknes install, bio na kompjuteru ili na mobitelu, sve se skida preko mobitela.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

HAHAHA ma ja nista ne kontam jbg, valjda cu skontat 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meclaren1 kaže...

HAHAHA ma ja nista ne kontam jbg, valjda cu skontat 

Uglavnom, ako želiš preko marketa ić, to je sve preko mobitela, ne možeš skinit na kompjuter pa prebacivat na mob. Ako to hoćeš, morat ćeš preko drugih izvora.

13 godina
neaktivan

pa kako ti drugi izvori, posto nemam wi fi nigdje, kako taj drugi izvor 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

preko usb kabla. lol i od nekud drugdje skidaš aplikacije a ne s Marketa na to je mislio kolega.

i lupi nam palac gore i hvala. ;-)))

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:41 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A znam to lol, al nmg da skinem npr. igricu sa marketa, kad odem https://play.google.com/ i kliknem da install nece da se skine ne kontam brate objasni mi prvi put koristim ovo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako skidaš preko Pc.a moraš se tamo isto logirati sa gmailom da bi pokrenuo skidanje.

Jel kontaš šta ti govorimo moraš napraviti gmail adresu na mobu ili pc-u  na googlu i da neke se igrice, aplikacije i plačaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:46 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne moze jbt, napravio sam gmail, logovo se al opet kliknem na install i isto mi se pojavljuje -.-

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice