pozdrav, ispričavam se što otvaram novu temu ali u temi ''Vodič za izbor RAM memorije'' nisu mi pomogli pa: Imam sada 4gb rama, znaci 1 keks (1x4gb), ram točnije: DDR3 4GB (1x4GB) Kingston, 1333MHz, CL9, Value, procesor mi je athlon ii x4 640, i koji ram da sada ubacim, zelim jos 4gb staviti, mogu li kupiti 1600 mhz, da li je to overclock ako je 1600 mhz, oce li mi napajanje izdrzati jos 4 rama (Sveukupno 8), napajanje je corsair cx 430. hvala poz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi još 1x4GB Kingston, 1333MHz
Napajanje je u redu!
Znači da kupim isti ram koji imam i sada, i u koji utor da ga ubacim, ovaj sadašnji ram je u prvom utoru, a zašto nebi smio 1600 mhz?
Znači da kupim isti ram koji imam i sada, i u koji utor da ga ubacim, ovaj sadašnji ram je u prvom utoru, a zašto nebi smio 1600 mhz?
Jer nema smisla, brzina ce mu se sniziti na 1333MHz kao prvom modulu.
Aha, onda da ubacim 1333 mhz jos jedan isti ovaj kingston, šta govoriš da se neće primjetiti ubrzanje, kako ne? 4gb i 8 gb ram nije isto...
Ma on govori o radnom taktu memorije ffs.
Aha, onda da ubacim 1333 mhz jos jedan isti ovaj kingston, šta govoriš da se neće primjetiti ubrzanje, kako ne? 4gb i 8 gb ram nije isto...
Ako programima ispuniš tih 4 GB pa ti fali radne memorije, nadogradnja će se osjetiti... no ako ne uspiješ popuniti RAM, uzalud ti nadogradnja.
Da, ispunim, ja puno prozora otvorim odjednom, kada kupim još jednu ovakvu istu memoriju 1x4 gb, u koji utor da je stavim, trenutačna je u prvom utoru! hvala
Da, ispunim, ja puno prozora otvorim odjednom, kada kupim još jednu ovakvu istu memoriju 1x4 gb, u koji utor da je stavim, trenutačna je u prvom utoru! hvala
LOL!
Stavi u bilo koji utor.