Ugradnja RAM memorije

poruka: 9
|
čitano: 3.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ugradnja RAM memorije

pozdrav, ispričavam se što otvaram novu temu ali u temi ''Vodič za izbor RAM memorije'' nisu mi pomogli pa: Imam sada 4gb rama, znaci 1 keks (1x4gb), ram točnije: DDR3 4GB (1x4GB) Kingston, 1333MHz, CL9, Value, procesor mi je athlon ii x4 640, i koji ram da sada ubacim, zelim jos 4gb staviti, mogu li kupiti 1600 mhz, da li je to overclock ako je 1600 mhz, oce li mi napajanje izdrzati jos 4 rama (Sveukupno 8), napajanje je corsair cx 430. hvala poz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ugradnja RAM memorije

Kupi još 1x4GB Kingston, 1333MHz

Napajanje je u redu!

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Ugradnja RAM memorije

Znači da kupim isti ram koji imam i sada, i u koji utor da ga ubacim, ovaj sadašnji ram je u prvom utoru, a zašto nebi smio 1600 mhz?

14 godina
neaktivan
proteine1 kaže...

Znači da kupim isti ram koji imam i sada, i u koji utor da ga ubacim, ovaj sadašnji ram je u prvom utoru, a zašto nebi smio 1600 mhz?

Jer nema smisla, brzina ce mu se sniziti na 1333MHz kao prvom modulu.

clock2much
13 godina
neaktivan

Aha, onda da ubacim 1333 mhz jos jedan isti ovaj kingston, šta govoriš da se neće primjetiti ubrzanje, kako ne? 4gb i 8 gb ram nije isto...

13 godina
protjeran
Ugradnja RAM memorije

Ma on govori o radnom taktu memorije ffs.

0 0 hvala 0
17 godina
proteine1 kaže...

Aha, onda da ubacim 1333 mhz jos jedan isti ovaj kingston, šta govoriš da se neće primjetiti ubrzanje, kako ne? 4gb i 8 gb ram nije isto...

Ako programima ispuniš tih 4 GB pa ti fali radne memorije, nadogradnja će se osjetiti... no ako ne uspiješ popuniti RAM, uzalud ti nadogradnja.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan

Da, ispunim, ja puno prozora otvorim odjednom, kada kupim još jednu ovakvu istu memoriju 1x4 gb, u koji utor da je stavim, trenutačna je u prvom utoru! hvala

17 godina
proteine1 kaže...

Da, ispunim, ja puno prozora otvorim odjednom, kada kupim još jednu ovakvu istu memoriju 1x4 gb, u koji utor da je stavim, trenutačna je u prvom utoru! hvala

LOL!

Stavi u bilo koji utor. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice