Evo ovako neznam toćno gdje sam vidjeo da se može napisati koliko gb ima stick hoću svoj stick apacer od 4 gb prepravit da mi windows ćita 24 gb HVALA UNAPRIJED na pomoći!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A zašto ? ako češ gore moći staviti samo 4 gb. To je da se praviš pred frendovima?...SSG
A zašto ? ako češ gore moći staviti samo 4 gb. To je da se praviš pred frendovima?...SSG
Pa nije bitno što ću samo 4Gb moć stavit meni je bitno da malo zahebavam frendove glavno da win puno više ćita nego koliko bi trebo!
win7 / win vista
my computer > desni klik na flash drive > properties > ready boost.
win7 / win vista
my computer > desni klik na flash drive > properties > ready boost.
E to je za dodavanje memorije pc-u ali ja oću povećat memoriju stika!
Hm, ne znam, bio je prije neki file koji je omogućio skidanje tzv. blokade sa tog USB sticka pa bi se kapacitet STVARNO povećao, duplo...
Hm, ne znam, bio je prije neki file koji je omogućio skidanje tzv. blokade sa tog USB sticka pa bi se kapacitet STVARNO povećao, duplo...
Ja hoću da meni windows ćita memoriju stika da mi pokazuje npr 8gb ali da mogu samo 4gb popuniti jer je on od 4gb
Ja hoću da meni windows ćita memoriju stika da mi pokazuje npr 8gb ali da mogu samo 4gb popuniti jer je on od 4gb
LoL
izadji malo iz sobe i nasnifaj se svjezega zrake - skodit ti nece