Ram DDR2 2GB problem

poruka: 11
|
čitano: 1.885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ram DDR2 2GB problem

Pozdrav svima.Nadogradio sam ram memoriju od 2 gb,i imam problem,u biosu mi pokazuje ,a kad se pokreće windows i treba da pokaže desktop izbaci blu skrin,i piše svašta nešto...Da napomenem da sam prije imao 2gb i sa ovim sada imam 4gb,i 32-bita OS je..Probao sam i da instaliram Windows ali mi izbaci opet blue screen..Ako neko zna u čemu je problem neka pomogone,možda treba šta napravit u biosu..ja ne znam..ako neko zna pomoć hitno..

0 0 hvala 0
16 godina
Ram DDR2 2GB problem

Probaj izvaditi i ponovo staviti onu baterijicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ram DDR2 2GB problem

Jesi li siguran da je RAM iste latencije/frekvencije? Pokušaj to srediti u BIOSU. Dalje, pročitaj priručnik za upotrebu tvoje matične ploče i vidi šta kaže o tome kako se i u kojoj kombinaciji ugrađuje RAM u matičnu ploču.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ram DDR2 2GB problem

jednostavno nepasu rame jedni s drugim...ima sam i ja problem s ddr3 u novom kompjuteru....moras naci rame koje odgovaraju jednim s drugim!

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ram DDR2 2GB problem

Probaj dici Windowse samo s ovima novima !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ram DDR2 2GB problem

Kako provjerit latenciju /frekvenciju,uputi me malo bolje ako nije problem,a matična ploča mi podržava 4gb rama,probo sam izvadit svoj stari ram i ostavit samo ovaj i opet isti problem,jedan je takems a drugi ovaj novi kingston..Ja stvrn ne znam  šta je ,kad izbaci blu screen piše da treba da vidim nešto u biosu,al sam ja skroz loš sa tim biosom,vidio sam tamo da ima neka opcija za udate biosa,šta je to,možda će to riješit problem ?

0 0 hvala 0
15 godina
Ram DDR2 2GB problem

Nađi ti nekog prijatelja da ti to sredi. Ne može to ovako na daljinu....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ram DDR2 2GB problem

Aha ajdi dobro,i da još dodam da je ovaj stari ram 800 mhz a ovaj novi 667mhz,dali to ima neke veze možda ?

Bee cool :)

0 0 hvala 0
15 godina
Ram DDR2 2GB problem

U principu bi se ovaj od 800mhz trebao automatski  spustit na 667mhz !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ram DDR2 2GB problem

A ako se ne prebaci,mogul ja na koji način ? 

Bee cool :)

0 0 hvala 0
15 godina
Ram DDR2 2GB problem

To se moze u BIOSU !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: