Potrgani usb, moguce popraviti?

poruka: 9
|
čitano: 2.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Najprije pozdrav svim forumasima...vec sam na nekoliko problema dobijao tocne odgovore pa me i tako sad snasao jedan problem. Pozvao sam malo drustvo kod sebe i ostao mi usb koji inace koristim za prebacivnje slika i sl. na wii u kompu na prednjem panelu ukopcan. Neznam sto se desilo, ali samo najednom sam cuo da su mi rekli da je usb na podu potrgan. Probao sam ga ponovo ustekati ali ne radi. pogledao sam malo unutrasnjost i vidio sitne nozice koje povezuju pcb plocicu sa usb konektorom. E sad, moje pitanje je, ako ja to zalemim da li ima ikakve sanse da proradi? u prilog ide i slika

ima li uopce rjesenja za ovo?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Potrgani usb, moguce popraviti?

Pa ako su samo prošli kontakti od USBa, zašto nebi radio kada zalemiš? Samo pazi kako okrećeš da nebi 5v završio na krivom mjestu...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Pa ako su samo prošli kontakti od USBa, zašto nebi radio kada zalemiš? Samo pazi kako okrećeš da nebi 5v završio na krivom mjestu...

a kad se ne razumijem bas u elektroniku..sačo šrobat cu(naravnno necu ja lemit)

15 godina
protjeran

Gdje si? Ako si blizu SK, pošalji meni SAMO ako su ti bitni podatci, ako ne, bacaj, da ne gubim vrijeme...

Al ako imaš IŠTA bitno, ja bi ti rado pokušao poraviti storage samo da izvučeš podatke.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
Don Kihoty kaže...

Gdje si? Ako si blizu SK, pošalji meni SAMO ako su ti bitni podatci, ako ne, bacaj, da ne gubim vrijeme...

Al ako imaš IŠTA bitno, ja bi ti rado pokušao poraviti storage samo da izvučeš podatke.

iz zg sam ali meni taj usb sluzi kao jedna particija koja se stalno formatira nakon prebacivanja sadrzaaja a opet previsemi je dati 120kn za novi usb od 8 gb

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 23:49 (FiCoO).
15 godina
protjeran

Iz osobnog iskustva, 70% puknutih stickova dožive kratki spoj prilikom pucanja i memorija ne radi,

ali ostatak USB stickova radi OK, ali ne da ga čupaš svaki dan zbog naprezanja slitine (nikad nije dobar kao industrijski,

preveliki je prijelazni otpor jer memorija dosta pati na tanku slitinu).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina

evo bar neka sreca..prijatelj mi je kupio novog

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Što je tebi u zadnje vrijeme?

Samo bi lemio. Pusti i mene malo.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
vexx5555 kaže...
Don Kihoty kaže...

Što je tebi u zadnje vrijeme?

Samo bi lemio. Pusti i mene malo.

iduci put ti budi brzi{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice