Pokvareni DDR3 RAM, radi nakon memory diagnostic-a

poruka: 1
|
čitano: 822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pokvareni DDR3 RAM, radi nakon memory diagnostic-a

Znaci, imam jednu "pokvarenu" poločicu ddr3 2gb memorije. Pokvarena je u tom smislu da, nakon što upalim PC, sve radi ok cca 5 min, i onda kad pocinjem pokretati programe, npr. Chrome, neki taskovi se pocinju crashati, i pluginsi za chrome prestanu raditi. O pokretanju igra da ni ne govorim, cim pokrenem bilo koju igru, bilo to GTA V ili Solitaire, igra se instantno crasha.

Pokrenuo sam MemTest od HCiDesign-a, i odma na 0.01 posto je doso memory problem, kojih je potom bilo beskonacno, error nad error-om.

Onda sam odlucio pokrenuti Windows Memory Diagnostic, i naravno, pisalo je nesto u stilu: "Windows have found a problem with your hardware, please contact your....".

Ali nakon što se pc restartao, pokrenuo sam memtest opet, i nije naslo nijedan error. Ostavio sam da radi kojih 30min, i dalje nista.

Potom sam pokrenuo par igara, GTA V, CSGO, Dying Light - Sve radi savršeno!

Ali, svaki put kad ugasim pc, opet moram pokretati Windwos Memory Diagnostic prije korištenja, pošto onda izbacuje error-e.

Zna li netko tko se razumije bolje u hardware, u cemu je problem? Znam da je u ramima, ali cinjenica da rade odlicnoa nakon Windwos Memory Diagnistica, znaci da nisu totalno za bacit.

Hvala!

I always tell the truth, even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice