Pitanje o RAMBUSu

poruka: 6
|
čitano: 1.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pitanje o RAMBUSu

znam da rambus memorija mora raditi u paru ili da mora imati fake module koji glume par...u svojoj kanti imam 2x128Mb rambusa i 2 fake modula, a sada bi nadodao jos 2x256Mb, pa me zanima da li rambus moze tako funkcionirati (2x128 i 2x256 i razlicitih MHz) ili moram staviti u ta 2 prazna slota iste memorije koje su i u prva dva. hvala

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pitanje o RAMBUSu

-moraju biti parovi (ova kombinacija može)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

ovo bijase brzi odgovor,  u brzini rambusa Namigiva

je budu parovi...najsmjesnije je to sto po tu memoriju moras "skociti" preko bare do kanade ili amerike jer je kod nas malo ima, a ako ju i nadjes onda je preskupa

tnx

16 godina

-wellcome.

-ima u Msanu, i oglasnik.. ali je cijena ta koja 'odbija' -jeftinije je komplet novo s par gigia...

17 godina
ihush kaže...

-wellcome.

-ima u Msanu, i oglasnik.. ali je cijena ta koja 'odbija' -jeftinije je komplet novo s par gigia...

ovo je prva nadogradnja te kante nakon 6-7 godina...uzimam prvo 2x256 a onda cu laganini prodati 2x128Mb da si uzmem jos jedan par 2x256Mb i to mi je dosta na tom kompu (dobro mozda uleti i koja nova graficka ili procesor ako me brzina 1Gb ne zadovolji)...cijena me nije odbila ni tada, znao sam sta kupujem, a vrtilo se sve sto je tada postojalo, i to s tih 256Mb, danas izgleda nestvarno
16 godina
susjed kaže...
...cijena me nije odbila ni tada, znao sam sta kupujem, a vrtilo se sve sto je tada postojalo, i to s tih 256Mb, danas izgleda nestvarno
 -kako kome. -meni ne. Šutim
Opet imaš 'problem' stare kante... jer spominješ procesor i grafu.. -neisplativo.
Iz sentimentalnih razloga imam par takvih (i starijih, x86, Voodoo-1-2-3...), ... i rade.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice