Par pitanja za RAM

poruka: 12
|
čitano: 2.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pitanje o RAM-u

Imam 1GB rama DDR2 i zelio bih kupit jos barem 2 GB pa me zanima jel se brzine moraju poklopit ili to nije bitno ... npr sad mi je brzina rama 667 mislim XD i jel mogu kupit od 1066 ili 800 (bilo koja brzina) .. jel mogu to uradit oce li ista smetat jedan drugom i to XD.

HVALA!!!! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 12:07 (Noctis).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pitanje o RAM-u

Mozes uzet RAM bilo koje brzine. to nije vazno . samo ti se moraju podudarat DDR-ovi :)

14 godina
neaktivan

Skoba jesi sikuran nemoj da kupim bezze XD

15 godina
Par piranja za RAM

.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 13:26 (lmutak).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Par piranja za RAM

cek da vidim jesam li skuzio XD... znaci ako uzmem manju nece valjat a mislio sam uzet 800x2 ako je to DDR2 a nezz mislim da mi je brzina 333 slaba je skroz pa samo pitam jel mogu nadogradit sa jacom ili da skupim sve novo 

:D

16 godina
moderator
Noctis kaže...

Imam 1GB rama DDR2 i zelio bih kupit jos barem 2 GB pa me zanima jel se brzine moraju poklopit ili to nije bitno ... npr sad mi je brzina rama 667 mislim XD i jel mogu kupit od 1066 ili 800 (bilo koja brzina) .. jel mogu to uradit oce li ista smetat jedan drugom i to XD.

uzmi si 800MHz ddr2 ram i nemaš brige, radit će

lmutak kaže...

Tvoja brzina memorije je 667x2=1333 (1334),znači trebao bi uzeti memoriju brzine 1333mhz i to identicnu onoj koju imaš ako možeš.

Ako uzmeš memoriju sporiju od svoje (800,1066)onda če i tvoja sadašnja memorija (1333) raditi na nizim taktovima.

on ima ddr2, a ne ddr3 ram tako da je tvoj post potpuno netočan!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
14 godina
neaktivan

ahaa HVALA Puno XD

14 godina
neaktivan
Par piranja za RAM

Opet  ja ... kupio sam ram i kad ga ubacim u komp nece da se upali windows .... pa STA TREBAM DA RADIMMMMM

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Par piranja za RAM

Moze tip maticne,koji si RAM kupio,i koji si imao...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma nije imo sam DDR2 kupio DDR2 XD 

16 godina
moderator
Noctis kaže...

Opet  ja ... kupio sam ram i kad ga ubacim u komp nece da se upali windows .... pa STA TREBAM DA RADIMMMMM

za početak napravi reset biosa

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
Par piranja za RAM

stavi samo novi RAM...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice