Nenormalna potrošnja memorije

poruka: 4
|
čitano: 1.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Brat mi ima "navodno" problema sa prezauzetošću memorije. Naime komp mu u windowsima vuče 68% Ram-a. tj. 2.7Gb od 4Gb. Tako kaže program "PC Washer". U task manageru je 520/4000Mb. E sad nemogu se pomiriti sa time da 1 govori jedno a 2. drugo. Komp mu jako šteka i radi usporeno. Konfa je: dual core 2ghz, 4gb ram, hd4850, hdd 640gb. Evo i slika u prilog da vidite o čemu pričam. Kako da sazna šta mu vuče toliko memorije. Molim za pomoć ako netko zna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 11:17 (Spakos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno je virus! Skeniraj komp! Instaliraj program Glary Utilities sve očisti ....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da glary utilities , optimizator (1 click maintenance), pa malwarebytes free i superantispyware free edition da se to dovede u red

svi su besplatni i ostaju na kompu,pogotovo ova dva odlična skenera..

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 23:54 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nenormalna potrošnja memorije
Spakos kaže...

Brat mi ima "navodno" problema sa prezauzetošću memorije. Naime komp mu u windowsima vuče 68% Ram-a. tj. 2.7Gb od 4Gb. Tako kaže program "PC Washer". U task manageru je 520/4000Mb. E sad nemogu se pomiriti sa time da 1 govori jedno a 2. drugo. Komp mu jako šteka i radi usporeno. Konfa je: dual core 2ghz, 4gb ram, hd4850, hdd 640gb. Evo i slika u prilog da vidite o čemu pričam. Kako da sazna šta mu vuče toliko memorije. Molim za pomoć ako netko zna.

To ti je smece totalno od programa ili lazni nist koristi program koji ne radi nist korisnog, odmah ga treba deinstaliraj ak mozes iz Add/Remove programs trebalo bi ic normalno ak ne ide ici ce drukcije!Cool

http://www.pc-washer.com/

http://www.mywot.com/en/scorecard/pc-washer.com

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice