Da li nadograditi ram?

poruka: 11
|
čitano: 1.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Da li nadograditi ram?

Imam windows 7 64 bit i da li preporučujete da nadogradim na 8gb ili nešto slično..

Imam  2* RAM PC-6400, 2 GB, G.SKILL Standard Series, F2-6400CL5S-2GBNT, DDR2 800 MHz

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da li nadograditi ram?

Daj više podataka o konfi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Da li nadograditi ram?
joze kaže...

Imam windows 7 64 bit i da li preporučujete da nadogradim na 8gb ili nešto slično..

Imam   2* RAM PC-6400, 2 GB, G.SKILL Standard Series, F2-6400CL5S-2GBNT, DDR2 800 MHz

Sto se tice rama, tu je kod mene uvijek pravilo...sto vise to bolje!

TrustNo1
16 godina
neaktivan
Da li nadograditi ram?

konfa je

za ram znate u prvom postu

core 2 duo e7400 2.8ghz

ati radeon hd 4870

asus p5q-e matična

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zasad ne, kroz par godina kad pojeftini, jedva ces tih 4gb iskostit
16 godina
odjavljen
Da li nadograditi ram?

Ne vjerujem da je DDR2 znatnije pojeftinit, ako uopće pojeftini. Ako kroz godinu-dvije ne misliš mijenjat ploču i procesor, bilo bi ti dobro dodat još 2-4 GB.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li nadograditi ram?

Pa ono šta sam mislio je uzet za godinu dvi quada

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da li nadograditi ram?

Onda uzimaj odmah. Soketu 775 i DDR2 memoriji se bliži EOL pa im cijene neće padati nego čak i rasti sa slabljenjem ponude.

Ili nemoj ništa nadograđivati i za dvije godine uzmi sve novo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ne vjerujem da je DDR2 znatnije pojeftinit, ako uopće pojeftini. Ako kroz godinu-dvije ne misliš mijenjat ploču i procesor, bilo bi ti dobro dodat još 2-4 GB.

Cini mi se da je dual channel za taj proc, pa mozes uzet jos 2x1GB ram, al iskreno, meni na Win 7 64-bit dok igram bilo koju igru koja mi jede komp + firefox + wmp i neide preko 3,5GB tako da.. al danasnja zlatna sredina je postala 6GB Rama, uz i7 konfu.. probaj tih 2x1GB nabavit, i miran si

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
MrBlc kaže...

Cini mi se da je dual channel za taj proc, pa mozes uzet jos 2x1GB ram, al iskreno, meni na Win 7 64-bit dok igram bilo koju igru koja mi jede komp + firefox + wmp i neide preko 3,5GB tako da.. al danasnja zlatna sredina je postala 6GB Rama, uz i7 konfu.. probaj tih 2x1GB nabavit, i miran si

uz i7 konfu ide 6gb jer je onda triple channel

a današnja zlatna sredina je 2gb,oni s boljim konfama imaju 4gb a rijetko tko ima više od 4gb rama

na forumu dosta ljudi ima nabrijane mašine ali u "stvarnosti" obični ljudi imaju znatno slabije konfe,ujedno i znatno manje rama

kad sam došao na forum mislio sam da imam sranje konfu,jer sam vidio da 80 % njih ima quad procesor,4gb rama.....

ali kad sam se malo raspitao po školi,vidio sam da rijetko tko ima bolji komp od mene

tako da ovo što vidimo na forumu nije realnost,zapravo neka sredina je 2gb rama,preko 4gb rama ima jako malen broj ljudi

16 godina
neaktivan
Da li nadograditi ram?

Od viska glava ne boli a i dobra idej ako imas nesto novaca a neznas sto ces s njima

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice