Molim za savjet - DDR3 Memorija

poruka: 9
|
čitano: 2.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

pozdrav svima !

imam sljedeće komponente :

matična : ASROCK 770 Extreme3, AMD 770/SB710, podržava DDR3 memoriju ( link na matičnu - http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=770%20Extreme3 )

procesor : AMD Phenom II X4 955, 3,2 GHz

memorija : 1 X 2 GB PC-10600, Crucial, DDR3, 1333 MHz i 1 X 2 GB Corsair, DDR3, 1333 MHz

matična ima još 2 memorijska slota slobodna pa bih si htio kupit još 2 modula po 2 GB... kupio bih si i 2 X 4 GB, ali prema informacijama sa stranice proizvođača matične, matična mi navodno ne podržava module po 4 GB... ako sam ja nešto krivo vidio/shvatio, molio bih da me se demantira jer bi onda rađe kupio 2 X 4 GB ( max 350 kn, iznimno 400 kuna )...

tako da, molio bih stručnjake za kompove za savjet koji paket memorije 2 X 2 GB kupiti, s obzirom na postojeće komponente ? bio bih spreman izdvojiti max 250 kn ( 300 kn iznimno, ako postoji neki dobar razlog ) ?... poželjno bi bilo da se preporuke odnose na dućane poput Protisa, Linksa, ADM, uglavnom s područja '' starog '' Zagreba... btw, nisam neki overclocker...

Hvala vam unaprijed !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
a zbog cega tebi treba vise od 4gb rama?? ja svojih 6gb nikad nisam iskoristio, najvise kaj sam videl bilo 5gb... ram je bezobrazno jeftin tak da ti nitko ne mora dijelit savjete, imas 2gb gskill za 79kn u linksu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Molim za savjet - DDR3 Memorija

da mi ne treba, ne bi tražio savjet, jel ? nije baš svejedno po kojoj cijeni, od kojeg proizvođača, kojeg takta kupuješ memoriju pa me zanima mišljenje ljudi koji se u to kuže... prema tome, ako netko ima za udijelit neki pametan savjet, samo naprijed !

14 godina

imam asrock970 extreme3 am3+ matičnu ploču

amd athlon II x3 proc

zanima me preporuka memorija 2+2 gb 1333  mhz ddr3,one koje su u suportu na web stranici teško mogu pronaći

da li je bitno koja je ddr3 memorija ili mora biti sa popisa na služb.stranici ili treba paziti na nekakve drugre oznake

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
valisaurea kaže...

imam asrock970 extreme3 am3+ matičnu ploču

amd athlon II x3 proc

zanima me preporuka memorija 2+2 gb 1333  mhz ddr3,one koje su u suportu na web stranici teško mogu pronaći

da li je bitno koja je ddr3 memorija ili mora biti sa popisa na služb.stranici ili treba paziti na nekakve drugre oznake

Bitno je da je DDR3.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina

Evo , OVA ti je na listi podrzanih !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
@valisaurea ja sam na svoju stavil 6gb gskill 1333mhz koji mi rade na 1600mhz s istim latencijama ko i na 1333mhz...neznam kakve brzine moze vrtit athlon al radit ce ti sigurno a ti si nemozes kupit neki brzi ram posto imas ove koji rade na 1333mhz kad ce svi moduli radit kao i najslabiji, mozda ce ti radit brze a mozda i ne... zato sam ti rekel da kupis ove za 79kn, a 4bg modul istih ti je ja mislim po 190kn... ja ti kazem da bacas novce a ti odluci
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Haf932 kaže...

Evo , OVA ti je na listi podrzanih !

nisam našaao na te oznake no u svakom slučaju hvala

13 godina
protjeran

...hej ljudovi možda sam malo off topic ali JBG.

jel mi netko može pomoći???

MBO: ASUS p5e3 pro

CPU: E8400

RAM: 4x2GB MUSHKIN DDR 3 1600Mhz 9-9-9-9-24

ovako - kada su mi bile samo 2 pločice u konfi pokazivalo mi je u BIOSu da rade na 1600Mhz, stavio sam sve 4 i prebacilo mi na 1333Mhz.

Pokušao sam aktivirati X.M.P. u BIOSu i neko vrijeme komp radi na 1600Mhz Rama sve dok ne dobijem BLUE SCREEN. To mi se dogodilo već 2x. Jel netko zna kako napraviti da radi stabilno??????

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice