Nemogu karticu otvoriti jer sam zagubio password. Naime to mi je starija kartica koju dugo nisam imao (bila pogubljena negdi u ormaru) . Trebao bih pomoc kako da je otkljucam jer se passworda nemogu sjetiti. Ima tko ideju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav password? Ovo prvi put cujem. Daje detalja malo.
To je micro sd kartica od moje bivse nokie. Stvar je u tome sto nemogu vidjet sto je na njoj jer sam zaboravio pass. Kad na mobu hoces pristupit karitci javi "enter pass" . E al pass sam zaboravio, stara kartica odavno. Stoga sam nasao nastavak micro sd u sd obicni, tako da sad tu karticu mogu staviti u svoj lap. Koristim Ubuntu 10.04 LTS OS, pokusao sam formatat pomocu disk utiity programa, nista od toga, cak mi neda ni da otvorim karticu nit nista. Ako nista drugo barem je prepozna , jer na windows xp-u 0 bodova, opce ju ne prepozna a kamoli da pocnem nesto kopat ili istrazivat. Eto to bi bilo to. Da bar iam jos tu staru nokiu, mogo bi ubacit memorijsku unutra pa vidit kaj se da ucinit. Al ovak fakat neam pojma sto da napravim.
0000 probaj taj pss
ja sam imao slican problem, googlao sam i probavao razna rjesenja i nista, na kraju sam je odnio u jedan servis i za 50 kn su mi je otkljucali

Ja sam nedavno imao isti problem sa karticom nakon sto sam flashovao telefon.
Moje resenje?
Ubacio sam je u Nokiu 5800 formatirao i sada radi normalno. Da napomenem, pokusam sam da pristupim i formatiram karticu preko Nokie E51 ali jedino je 5800 resila problem :)