Memory Stick od 2TB!

poruka: 63
|
čitano: 12.943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

to su terabajti? dobro ja vidim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

Iz aviona se vidi da je fotošopirano, vjerojatno zato što još ne postoji, ali upisite u google "sony m2 2tb" i naci cete brdo stranica...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

Na stranu sad da li je fejk ili nije (a je Osmijeh)...jel se itko zapitao koliko bi vremena trebalo da ga zapuniš podatcima uz ove jadne read/write brzine? Pa ja se otelim dok kopiram bijedni 1Gb sa svog moba na komp...

Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Memory Stick od 2TB!
Rino kaže...

Na stranu sad da li je fejk ili nije (a je Osmijeh)...jel se itko zapitao koliko bi vremena trebalo da ga zapuniš podatcima uz ove jadne read/write brzine? Pa ja se otelim dok kopiram bijedni 1Gb sa svog moba na komp...

ispod slike piše "ilustration image" to ti sve objašnjava
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

Ma znam...Osmijeh inače znači da se zahebavam!

Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Memory Stick od 2TB!

Ovo je teški fejk i trebat če još puno vremena da se uopče napravi 1Tb MICRO KARTICA...a kamoli još veća...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

bogte nedo! sta je ovo????na ovo malo cudo stane 40 000 pjesama i jos ti ostane mjesta za 5 filmova!?!

pa tolko ja nemam na hardu!ovo ce kostat 2 tišče eura!!!a opet,sta ce ti kartica od 2 tb,kome to treba?menije i previse 1 gb o ovo je od 2000 gb,to niko nece kupit...ovo je teski promasaj...bar ja mislim

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz Matična: MB ASUS s775 P5Q SE/R Grafička kartica: Sapphire Radeon HD 4850 512MB x2 RAM: Corsair 4GB(1066MHz) HDD: 640 GB WD Caviar Blue Monitor: ViewSonic LCD 22˝ Kućište: ANTEC Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Abstract kaže...

bogte nedo! sta je ovo????na ovo malo cudo stane 40 000 pjesama i jos ti ostane mjesta za 5 filmova!?!

pa tolko ja nemam na hardu!ovo ce kostat 2 tišče eura!!!a opet,sta ce ti kartica od 2 tb,kome to treba?menije i previse 1 gb o ovo je od 2000 gb,to niko nece kupit...ovo je teski promasaj...bar ja mislim

ma 40 000 pjesama je malo cca 130GB(meni je 22 500 pjesama 67GB)

ajmo napravit omjer 22500 : 67GB = x: 2000GB .   x= 2000* 22500 / 67 = 671 461 pjesama  na 2 Terabyte-a
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 21:57 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

po meni vrlo težak fejk na kojeg se lako nasjedne... a uz to, kad bolje promislite, 2 TB prostora i nema baš smisla, ako nema i nekog bržeg standarda koji će na takav kapacitet prebacivati nekom ultra velikom brzinom...

još ni USB 3.0 nije releasiran, a kamoli da onda ova kartica ima smisla...

a onaj što je rekao da bi imao karticu od 2 TB na mobitelu... govorim mu, čemu to ima smisla? jedino ako uopće ne koristiš komp, a mobitel ti je najvažnija stvar na svijetu, i svugdje se švercaš s njime...

netbookovi sa onak malim tipkovnicama već su perverzarija, a kamoli jedan mobitel, koji se još i izgubi po džepovima...

Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 22:06 (reefreemind).

0 0 hvala 0
17 godina
Memory Stick od 2TB!

lol nevjerujen da je photoshopirano.... mozda paint-irano ;)

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kaiserex kaže...

FotoŠop:

potpisujem
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan

ma možda je i corel drawirano...Smijeh

ili fireworksirano...

16 godina
neaktivan
ne zelim nikoga uvrijedit, ali nemojte na svasta padat ljudi, vjerojatno ce to u blizoj buducnosti i bit ali ne jos!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
neaktivan
Zely kaže...
ne zelim nikoga uvrijedit, ali nemojte na svasta padat ljudi, vjerojatno ce to u blizoj buducnosti i bit ali ne jos!
 imas pravo mozda izadje ta nekih 5-6 godina(neznam kad ce izac samo bubam)
ma dajte moja sestra bi to spiz*ila i to kako ima 2 gb karticu u mobitelu i nemoze upalit fotoaparat jer nema memorije -.-

al dobro sta je 2gb i 2tb mislim ono fake je al to nema smisla jedino da tako nekako cudo mozes ustekat u komp onda je vec druga prica
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 19:52 (Jebasu123).
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!
...Hajduk Živi Vječno Bog i nitko više...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Memory Stick od 2TB!

to je totalno nepotrebno, i to nema sanse popunit do kraja, za kompjuter je to puno a kamoli za mobitel, 20 gb za mobitel je previse

King of the South!

1 0 hvala 0
16 godina
Memory Stick od 2TB!

nepotrebno nitijedan softver osim windowsa ne podrzava toliko memorije

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IRebic kaže...
Rino kaže...

ispod slike piše "ilustration image" to ti sve objašnjava

potpisujem

R3sp3ct
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

Tu su sigutno unutra mali kinezi poštancani i to sve pamte pa vjerovatno zato ima puno memorije.

Šalu na stranu. Mislim da uz sve napretke tehnologije koja skoro 100% napreduje iz mjeseca u mjesec preveliki zalogaj za nas.

Ako će bit, bit će to možda za nekih par godina. Jer sad je tek kapacitet na 64 GB, a gdje je još ostalih 1984 GB... Suludo!

Meni osobno u mom Sony Ericssonu je dost 2GB..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

Tu su sigutno unutra mali kinezi poštancani i to sve pamte pa vjerovatno zato ima puno memorije.

Šalu na stranu. Mislim da uz sve napretke tehnologije koja skoro 100% napreduje iz mjeseca u mjesec preveliki zalogaj za nas.

Ako će bit, bit će to možda za nekih par godina. Jer sad je tek kapacitet na 64 GB, a gdje je još ostalih 1984 GB... Suludo!

Meni osobno u mom Sony Ericssonu je dost 2GB..

meni niti 4GB nije dosta.... -.-'

R3sp3ct
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

Jel ti ovo dosta?xD

2 KB?! 2 KB?!
RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Jel ti ovo dosta?xD

LOL!!

16 godina
neaktivan

Napravljeno na brzaka u Paintu od Win7

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

2 TB to je savršeno... za koju godinu čemo imati i 20 TB...Xperia ima u 3" rezoluciju od 800*480 i može prikazivati filmove u DVD kvaliteti...moš mislit onda kad 2 TB nakrcaš filmovima pogotovo u DivXu(to tek za koju godinu kad se to razvije kako treba)...ja imam HDD od 500 GB i svaki dan ga punim a imam preko 300 GB slobodnog i pun k**** filmova,mp3,slika,videa,dokumenata...stvarno super 2 TB u oko 1 cm....huhu 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije ni meni imam W910i i 4 GB...i malo mi...čovječe nakrco sam ju sa oko 2000 pjesama...u ono sitno gov**...zamisli tek 2 TB

16 godina
neaktivan
SasaH kaže...

2 TB to je savršeno... za koju godinu čemo imati i 20 TB...Xperia ima u 3" rezoluciju od 800*480 i može prikazivati filmove u DVD kvaliteti...moš mislit onda kad 2 TB nakrcaš filmovima pogotovo u DivXu(to tek za koju godinu kad se to razvije kako treba)...ja imam HDD od 500 GB i svaki dan ga punim a imam preko 300 GB slobodnog i pun k**** filmova,mp3,slika,videa,dokumenata...stvarno super 2 TB u oko 1 cm....huhu 

Pa onda bolje da ju utaknem u komp pa koristim kao hard, nazuji, troši skoro ništa struje...

Ljudi su baš sasvim blesavi vjeruju svačemuBelji se.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

O 2 TB u mobitelima zasada možemo samo sanjati, jer iako je izišla kartica od 2 TB, najveći kapacitet koji mobiteli teoretski maksimalno podržavaju je (bar mislim) 64 GB tako da od 2 TB ništa, barem ne u ovom desetljeću...

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 15:21 (RazerDinoMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ova je najbolja...hahahahaha :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Ja nisam blesav...sjeti se samo prije par godina kakve su kartice bile...ili prije 10 g kakvi su kompovi bili...danas su mobiteli višestruko brži i bolji od nekadašnjih kompjutera(mislim na one prije 10ak godina...i mlađe)...ko zna što možemo očekivati za 10 ili možda samo 5 godina...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Memory Stick od 2TB!

I vi stvarno svemu vjerujete... :) Prvi april je davno prošao...

Ljudi godinama razvijaju diskove i njihov način rada, da bi se ova kartica odjednom našalila s njima... ma da!

Čak i da je ovo nekim čudom istina, ovo će koštati mucho para, jer bi ovo istoga trenutka postalo hit i nezamjenjiv dio gotovo svakog uređaja...

Istina je da i ovdje Mooreov zakon vlada, al na ovakvo nešto ćemo čekati još barem 5 godina jer mislim da je ovo sada tehnički neostvarivo....

A druga stvar je i funkcionalnost ovoga... Jel ti stvarno treba 2 TB u mobitelu? Fotoaparatu? ..?

Dati tolke pare za tako nešto što nečeš iskoristiti niti 30 posto, je po meni suludo...

Can't find a better Jam!

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice