Kompatibilnost

poruka: 7
|
čitano: 1.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kompatibilnost RAM-a

Posto se ne razumijem bas u memorije, htio bih pitat moze li ovaj RAM ici zajedno s ovim ili ovim. Naime imam 2 Kingmaxa i htio bih znat oce li radit sa ovim drugima kad bi ih stavio u druga dva utora za RAM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kompatibilnost

Naravno da hoće!! Nemaš brige.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kompatibilnost
Bellatrix kaže...

Oke, a bi radilo kad bih stavio ove moje + jos ovakva 2?
16 godina
neaktivan
RE: Kompatibilnost RAM-a
krak3n kaže...

Posto se ne razumijem bas u memorije, htio bih pitat moze li ovaj RAM ici zajedno s ovim ili ovim. Naime imam 2 Kingmaxa i htio bih znat oce li radit sa ovim drugima kad bi ih stavio u druga dva utora za RAM.

radit će jer su to veoma slične memorije,skoro iste po specifikacijama,iste latencije,takt,napon itd.
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan
krak3n kaže...
Bellatrix kaže...

radilo bi,zašto ne,imao bi 6GB i to je to,možeš staviti bilo koju DDR2 memoriju,ali takt nek bude 800 mhz jer stariji RAM-i rade na tom taktu,pa bi se brži RAM-i downclockali (spustili takt)
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan
krak3n kaže...
Bellatrix kaže...

Pa stani koliko bi onda imao ukupno RAM-a? Mislim da nema problema, možeš staviti 2x2 GB (samo stavljaj u utore iste boje).
Dakle 2x2GB i 2x1GB? Da to bi radilo bez problema!
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 22:18 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Kompatibilnost

Ja se izvinjavam sto ovako upadam, ali imam problem da RAM od 256 MB iz 2004 Transcendov, na kom nigde ne pise jel DDR1 ili DDR2, a koji sam vec imao na kompu, nece da radi sa novijim DDR2 Transcendom od 512MB, iako su neko vreme lepo radili zajedno. Odjednom se samo desio SKRSH!!! Sve zivo se krshilo i firefox i AVG i na posletku citav komp se gasio. Pokusaj ponovne reinstalacije Windovsa je bio nemoguc iz vise pokusaja sve dok nisam izvadio dodatnu karticu od 512MB?

Ja nju sad opet ubacim, u Propertiesu vidim da sad ukupno imam 768MB ali cim nesto pocnem da radim odmah pocinje sve da se krshi. Shta mi je chiniti???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice