Kingston datatraveler 300 256gb - $19.88

poruka: 12
|
čitano: 4.842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kupio sam danas ovaj usb stick i znam da je neka muljaža ili prevara u pitanju al mi vrag nije dao mira.

http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320600944258

Znam da je ovaj stick koštao oko 900$ kad je predstavljen i znam da 19,88$ ne može biti stvarna cijena.

Toliko koštaju memorije od 4 ili 8 gb. Nakon što sam malo googlao vidio sam da se pojavljuje dosta lažnih

stickova iz kine, koji u stvari imaju daleko manju memoriju ali im je promjenjen firmware ili nešto, pa glume

da su puno veće. Ipak 20$ i nije neka cijena pa da je unutra i 8gb iskoristive memorije ja zadovoljan, u svakom

slučaju mogu tražiti povrat novaca i od paypala i od ebay-a pa me nije toliko briga. Prodavač ima feedback 100%

ali ni jedan feedback nema veze sa ovim artiklom. Najviše ih se odnosi na nekakve gift bag torbice. Sve memorije

koje je prodao, prodao je u zadnjih nekoliko dana tako da za njih nema feedbacka.

Zanima me da li je netko naručio nešto slično pa da vidimo stvarna iskustva? Ako ima slična tema onda molim

link na nju.

0 0 hvala 0
17 godina

Definitivno izbjegavaj ovakve oglase.

Obično je riječ o muljaži. USB stick koji bi kupio vjerojatno bi došao zapakiran kao 256GB, ali ustvari riječ je o nekom sticku ŽNJ kapaciteta (obično 215MB ili 1GB) koji je samo upakiran u kućište od deklariranog sticka.

Dakle, ne kupuj!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Kad pristigne roba testiraj pa nam javi da znamo dal da kupujemo ili ne. :D

Nemam stvarno iskustvo ali ipak mislim da je neki oblik prevare u pitanju.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kingston datatraveler 300 256gb - $19.88
cro_blue kaže...

Obično je riječ o muljaži. USB stick koji bi kupio vjerojatno bi došao zapakiran kao 256GB, ali ustvari riječ je o nekom sticku ŽNJ kapaciteta (obično 215MB ili 1GB) koji je samo upakiran u kućište od deklariranog sticka.

Dakle, ne kupuj!

ali pazivi ovo prodavač ima 100% positive feedback i 356 feedback score sa 195 prodanih komada, sada mi još više smrdi ovaj oglas

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
cro_blue kaže...

Dakle, ne kupuj!

Pa čovjek je već kupio...

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
17 godina
mind_challenge kaže...

ali pazivi ovo prodavač ima 100% positive feedback i 356 feedback score sa 195 prodanih komada, sada mi još više smrdi ovaj oglas

Ja i dalje ne vjerujem... Cimer je nedavno išao na takav oglas i... EPIC FAIL... Stick od 512MB! Smijeh

Sreća da je bio jeftiniji od ovih $19.88.

@Champollion... Nisam pročitao post do kraja pa nisam skužio da je kupio! Tnx 4warning!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 23:48 (cro_blue).
16 godina
cro_blue kaže...
mind_challenge kaže...

Ja i dalje ne vjerujem... Cimer je nedavno išao na takav oglas i... EPIC FAIL... Stick od 512MB! Smijeh

Sreća da je bio jeftiniji od ovih $19.88.

znam da obicno takvi lazni oglasi imaju jako los feedback, a ovaj prodavac ima dobar feedback i sa ostalim stvarima, iako mi ovih 265 gb zvuči predobro da bi bilo istinito

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan

Tražio sam malo po stranim forumima i naletio samo na jednu ovakvu temu. Kao lik je kupio nekoliko ovakvih stikova, pa su onda

danima raspravljali o tome, pa su liku došli stikovi i počeo ih je testirati, znači puniti podacima i to je trajalo satima, njegov prijatelj je

kupio isti stick i napunio je 70gb podataka na njega do tada...a nakon toga nema više ništa u temi...tako da neznam kako je to završilo

16 godina
neaktivan

Kupio par takvih komada ( najviše po 16gb ), a taj stick koji ćeš dobit ti ima max 2gb + puno errora i svačega kod kopiranja.Namigiva

Ugl. kada ti dođe stick lijepo mu se javiš, reci mu da si testirao usb i da kapacitet nije 256gb :D  LOL Osmijeh i ono nekad vrate novce, nekad ti pošalje pravi stick od 16gb i to je to.

Samo stavi minus odma kada dođe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 0:04 (NoOne1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako bude imao 2gb, poklonit ću ga punici neka se pravi važna. Njoj treba samo da prebaci slike za razvit do fotografa Smijeh

15 godina

Pa ce ovi fotografi zaviditi kako punica ima 256gb usb stick :-)))

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina

a neznam, al fejk je i stick, a bome i user

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice