G.SKILL RAM,ali windows problemi

poruka: 7
|
čitano: 1.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Dali je moguće da  pojedine radne NISU podržane od strane ijednih postojećih windowsa? U mome slučaju se radi o amd-ovom a55 chipsetu i G.SKILL 2x2GB kit na 1.333MhZ. Radna podržana od strane ploče,prepoznata od strane BIOS-a ali windows 7 64x dignit sa oba kita;nemoguće. Windowsi 8 uredno dignuti ali se javlja memory_managment,bad_pool_info i pfn_list_corrupted.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj dizat s jednim po jednim keksom , mozda ti je koji pokvaren , ili probaj stavit u druge slotove !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Skeniraj module jedan po jedan sa programom Memtest86+ (dignes ga sa sticka/cd-a)

clock2much

1 0 hvala 0
13 godina

ma već oboje ispucano,radne ispravne obje....ma i to kemijao kombinacijom slotova. Svaćam da mi nema druge nego reklamacija i mjenjanje za drugog prizvođača;lako moguće i HDD ide zajedno s radnom.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

što je najjače,ja u listi  podržanih nevidim ovu radnu,tako da je i to lako moguće.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Posudi od nekog drugu memoriju , pa stavi unutra , mozda te maticna zeza ! Dal imas problema s tim ramima cim si ih kupio ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma od prvog dana imam,7ca 64 bitna...nemogu dignit sa 4GB tj sa oba kit-a,XP se zaledio a nisam ga ni stavljao više,8ca prihvatila 4gb ali isti problemi(MEMORY MENAGNMENT,BAD_POOL_INFO). A i kad rade windowsi,ponekad se javi pogreška kod upisa/ispisa kod igre (metin 2). Ma sad kad mi se javi prvi BSOD,poslat ću legi dmp file i vidjet što je konkretno.Ako nije radna....lako moguće i do matične da je ako nije do RAMa,jer i mrežna me zeza;nediže se zajedno s windowsima već moram fizički izvadit i priključit kabel ponovo. Iako vjerujem da je zbog dužine mrežnog kabela taj problem(do rutera 26 metara kabela). Tako to ide kad nemam 200kn da platim "test" u servisu,i da mi kažu "sve je u redu s hardwarom".

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice