Frekvencije RAMA

poruka: 13
|
čitano: 1.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

Ovako... Sada imam 1 gb rama 533 MHz. I htio bi nadograditi sa jos jednom plocicom od 2 gb. Kako u mojoj blizini nigdje nisam nasao 2 gb 533 MHz, ja bih kupio od 800 ili 667 MHz. Kako bi to funkcioniralo, neka steta, problemi ili sve bude uredu?  Neki mi preporucuju da prodam ovaj 1 gb, ali nedolazi u obzir.

Sto mi preporucujete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

Prvo moraš znati koju vrstu ram-a imaš dali je to DDR1(4) ili DDR2 ako je DDR 1 onda ces ga tesko naci jer se vise ne proizvodi!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 18:54 (zeroname).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Frekvencije RAMA

DDR 2

16 godina
odjavljen

Pločice različitih brzina surađuju sasvim ok. Ova brža se prilagodi brzini sporije i radi prema njezinoj brzini. Dakle, ova od 667 ili 800mhz će raditi ustvari na 533mhz radi ove prve od 533mhz. Ako su obe pločice ispravne, sve će biti ok. Ja imam 2x 1GB. Prva radi na 166 mhz a druga podržava 166 i 200 mhz. Ova druga pločica radi na 166mhz radi prve i nema problema.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

Onda bi bilo dobro da si uzmeš još 1 gb pa da rade u dual channel jel znaš možda koji je proizvođač (zbog dual chanel)

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_162&products_id=4128

ovo je najjeftinije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je li proizvodac vazan?

16 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

Nije vazan ali ako rade u dual channel-u "bilo bi dobro" da je isti proizvođač ali nema veze radi ce i ako su različiti!Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

ali kad vec kupujem uzeo bi jos 2 gb, jer je 2 gb samo po sebi malo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

Onda bi imao 3gb što je samo po sebi dovoljno ali nebi imao dual channel što tada nije ni bitno jer imaš 3gb. dakle uzmi  još 2gb !

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_162&products_id=7427

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 19:02 (zeroname).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

jos nesto..jeli bolje uzet onu od667 ili 800 MHz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

Nema veze koju uzmeš kao što je " sum of...." rekao ....

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako već kupuješ, kupi onu od 800mhz, pa ćeš iduću uzet opet od 800 pa će sistem bit neš brži. Inače, nema veze.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Frekvencije RAMA

hvala vam puno ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice