Dogradnja RAM-a

poruka: 6
|
čitano: 1.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Dogradnja RAM-a

Ovako zanima me dal bi neki osjetni prednosti imao ako bi dogradio jos 2 gb rama sto bi u konacnici imalo iznos od 4 gb.Konfa nije Bog zna sta al je ova :

Intel Dual- core 3.2

2gb Rama

Grafa Nvidija GF 250 (al u potrazi sam za novom moze prijedlog i za nju mada ovo nije tema za ovo )

Ram je na 1333, buduci da su sad cijene rama pale mnogo da a cca 100 kn mogu kupit 2gb rama pa me zanima dal bi imalo nekog efekta u poboljsanju performansi il ne.

http://game.desert-operations.ba/?recruiter=36e8&world=d29ybGQx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dogradnja RAM-a

koje windoze imaš 64-bit ili 32-bit ako 64-bitne onda da.

Sve se nema.Možeš mislit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dogradnja RAM-a

Isplati se, za 75 kuna se nade 2GB DDRIII memorije u web shopovima.

clock2much

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Dogradnja RAM-a

Imam 32 bitne, al to je manji problem budem digo vec kasnije windows 64.Imam vec jedan keks od 2 gb single chanel, tako da bi sad radilo u dual chanelu.Idem sutra uzet.Jos jedno malo pitanje, znam da obicno to nije bitno al ipak je za pitat, jel vazno da bude isti proizvodzac plocice.Znam da je bitno da rade na istoj Mhz, mada i ako je jedna veca prilagodzava se slabojoj...

III DA DA zaboravi kljucno pitanje u cem je razlika nisam bas vjest izmedju ovog

PQI DDR3-1333 2GB PC3-10600  i  DDR3-1333 2GB PC3-10600

http://game.desert-operations.ba/?recruiter=36e8&world=d29ybGQx
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 22:08 (311008).
14 godina
Dogradnja RAM-a

Ako mozes kupi istu plocicu.Ako ne onda barem da bude na istoj frekvi sa istim latencijama.

clock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dogradnja RAM-a

za dual mod stavljaj isti proizvođać kao i frekvencije. a ako je slabije frekvencije onda jaća pada na slabiju i stavlj se u single mod kao i da budu Rami iste velićine  u GB za dual mod.

PQI je  brend.

Sve se nema.Možeš mislit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 22:20 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice