Dodavanje Ram memorije

poruka: 6
|
čitano: 3.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dodavanje Ram memorije

Pozdrav,

ne kuzim se bas u komp-ove pa sam odlucio trazit pomoc,

dakle imam 1gb ddr2 667Mhz i zelim dodat jos 1gb memorije,

kolko sam gledao po shopovima svagdje ima samo od 800Mhz,

pa me zanima da li se moze dodat taj od 800Mhz? ako moze,

dal ce komp radit normalno ili ce bit nes drugacije zbog toga?

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 22:04 (tonco888).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dodavanje Ram memorije

Može. Neće biti ništa drugačije, samo će brži modul raditi na brzini sporijeg. Razlika nije primjetna u svakodnevnom radu, tako da se ne trebaš zabrinjavati.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

ok, hvala

13 godina
neaktivan
Dodavanje Ram memorije

Pozdrav

Imam amd phenom 9550 quad core xp 32bit 1gb ram zelim nadograditi ram memoriju. Kupio sam 2 gb ram ali sam negdje procitao da se na 32 bit windows sa 1gb rama ne moze nadograditi jos 2gb. Valjda da je moguce da se sistem rusi. Znaci ili 2 ili 4gb pa da vidim jeste li se susretali s tim.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zero1104 kaže...

Pozdrav

Imam amd phenom 9550 quad core xp 32bit 1gb ram zelim nadograditi ram memoriju. Kupio sam 2 gb ram ali sam negdje procitao da se na 32 bit windows sa 1gb rama ne moze nadograditi jos 2gb. Valjda da je moguce da se sistem rusi. Znaci ili 2 ili 4gb pa da vidim jeste li se susretali s tim.

Hvala

Glupost! Jesi probao staviti memoriju?? Ne bi trebalo biti problema, samo neće raditi u dual chanelu, ali to je za tebe nebitno.

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
13 godina
neaktivan

Nisam ju stavljao nakon toga sto sam procitao nisam htio dok se malo vise ne informisem. U svakom slucaju znaci da stavim pa da vidim.

Puno hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice