Aaa pa veći ste vi noobovi kad raspravljate o ovome,tip je sigurno mislio na 1GB rama a ne 1TB..
Moraš znati dvije stvari:
1) n00bovima dok spomeneš memoriju, njima je količina RAM-a i kapacitet HDD-a isto
2) "Tera, giga, mega, isti k***c", n00bovim riječima
Nije to ništa čudno,došla je kod nas u Karlovcu jedna gasterbajterica (mlada,nadobudna) i tražila televizir sa slikom o 100megaherca
na to sam ja rekao "Jel možda mislite 100herca" ali naravno ona je billa u pravu,
a da ne pričam kako kad su ljudi ulazili u trgovinu kupovat TV, većina se njih zaustavljala pokraj mikrovalnih pećnica i pitali nas "Kakvi su vam to televizori"
ozbiljno nemoguće je bar zasada imati 1TB RAM-a
Već duže vremena postoje takve mašine. Problem je u iskrcavanju para za par stanova da bi se nabavila koja.
j e b a te
a ja sam si tek nabavil 1t hdd a on vec ima tolko rama
tip je moj idol !
reci ti njemu da previše gleda SF filmove... lol 1TB ram-a
I da ima 1tb RAMa sta mu to vrijedi kad 64bitni Win podrzava do 196gb RAMa?
on instalira desetak windowsa jedan preko drugog i onda podržavaju više ram memorije.
Makni se od takvih prijatelja. Takvi će ti ukrast novce iz novčanika i mobitel dok ne gledaš.
Frend mi je rekao da neki tip u Puli kojeg on pozna ima 1TB RAMA u kompu. Posvađali smo se oko toga ima ili nema pa sam otvorio ovu temu da mi kažete je li moguće imati toliko RAMA-a?
Reci mu da je glup...
Ili je mislio 1TB hard diska ili 1Gb rama ili se kur*i...
Frend mi je rekao da neki tip u Puli kojeg on pozna ima 1TB RAMA u kompu. Posvađali smo se oko toga ima ili nema pa sam otvorio ovu temu da mi kažete je li moguće imati toliko RAMA-a?
Reci mu da je glup...
Ili je mislio 1TB hard diska ili 1Gb rama ili se kur*i...
Il je samo glup!?
Ja imam 4tb u quad-channelu pa se ne kur*im okolo!
Ja imam 4tb u quad-channelu pa se ne kur*im okolo!
Imam i ja traktor, pa se ne kur*im okolo!? (ŠALA)
sry but
Dajte ekipa stvarno ste me razočarali,pa kako to da niste čuli da postoje moduli od 512gb 1tb i 2tb,i jeftiniji su od današnjih 512mb 1gb i 2gb,super jeftini,ima i u SDR DDR DDR2 i DDR3.
Dajte ekipa stvarno ste me razočarali,pa kako to da niste čuli da postoje moduli od 512gb 1tb i 2tb,i jeftiniji su od današnjih 512mb 1gb i 2gb,super jeftini,ima i u SDR DDR DDR2 i DDR3.
Daj šuti,ideš mi više na živce sa tvojim sci-fi postovima..
"Rugao se lonac loncu a oba su šuplja..."
?
ako je 1 gb rama 150 kuna onda je 1000 gb rama... 150 000 kuna... koliko je on ono platio komp?!
Ma pitaj ti prvo njega dal on zna kaj je 1TB???
1TB RAM-A?! nepostoji to...pukni tog frenda za uho
E sad pitanje za vas, zašto je ovaj čovjek otvorio temu?
*Dakle, čovjek je pomislio na neki jak komp, i samo ga zanimalod ali takvo nešto postoji.
On topic: Reci frendu da me upozna sa tim čovjekom, da znam gdje ću ići krasti sljedeći tjedan
21 | Bilo mu je dosadno |
---|---|
1 | Samo ga zanimala ta mogučnost* |
8 | Stvarno ga je pito frend |
odg. na stvarnu sliku sa 2TB RAMA
to je virtualna memorija + ram , znači da ima 2TB ili više hdd-a pa je napravio virtualnu memoriju "malo veću"
E sad pitanje za vas, zašto je ovaj čovjek otvorio temu?
*Dakle, čovjek je pomislio na neki jak komp, i samo ga zanimalod ali takvo nešto postoji.
On topic: Reci frendu da me upozna sa tim čovjekom, da znam gdje ću ići krasti sljedeći tjedan
Nije mi bilo dosadno,stvarno mi je to frend rekao. Ja naravno odma skočim na njega da to ne postoji i da nema teoretske mogućnosti da ima takav komp.
Kao prvo, nema te matične ploče za desktope koja to može progurati. Kao drugo, čak ni single top serverske ploče ne mogu to izgurati "samo tako". Bilo je uspješnih pokušaja do ~500-njak GB, ali to je MAX maksimuma. Nije čak ni stvar u tome da se to možda teoretski ne može izvesti (na papiru sve "štima", recimo određeni ProLianti na papiru idu i do 2TB), ali kad tako nešto kreneš slagati u praksi - e to je jedna sasvim druga priča (ne znam ni otkud bi krenuo s problemima koji te u takvom setupu mogu zadesiti).
Da skratim: frendu komotno reci da smiri hormone.
....