12 GB RAM-a, a očitava samo 8 GB

poruka: 96
|
čitano: 18.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: 12 GB RAM-a, a očitava samo 8 GB
karlo22hr kaže...

Pozdrav svima novi sam ovdje a da neotvaram novu temu da vas nešto pitam kod prijatelja u kompu je imo 1 prazno mjesto od rama i tjeo je ubacit još jedno da ne bude prazno imo je 3 gigie kupio je još jednu gigu rama i kad je ubacio nije imo tona na zvućnicima nikakvog kad izvadi ton se vrati (kad je u kompu ram nećuje pjesmu ništa a kad je vani sve noramalno šta je tu problem hvala

Nekoliko pitanja za tebe:

1.) Koji tip rama (DDR 1,2 ili 3)?

2.) Jesu li Ramovi od istog proizvođača?

3.) Koje su frekvencije od svake pločice rama?

17 godina
neaktivan
karlo22hr kaže...

Pozdrav svima novi sam ovdje a da neotvaram novu temu da vas nešto pitam kod prijatelja u kompu je imo 1 prazno mjesto od rama i tjeo je ubacit još jedno da ne bude prazno imo je 3 gigie kupio je još jednu gigu rama i kad je ubacio nije imo tona na zvućnicima nikakvog kad izvadi ton se vrati (kad je u kompu ram nećuje pjesmu ništa a kad je vani sve noramalno šta je tu problem hvala

Dali koristiš Windows 7? Dali koristiš integriranu ili diskretnu zvučnu, ukoliko je diskretna probaj ju izvadit pa vidi dali ti radi na integriranoj!

Moguće je da ti RAM ne radi dobro zbog različitih frekvencija modula, ili zvučna kartica ima problema sa više od 3 GB RAM-a.

Probaj izvadit jedan od modula koje si dosada koristio, a na njegovo mesto stavi novi modul, probaj pa javi rezultate.

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
16 godina
neaktivan
12 GB RAM-a, a očitava samo 8 GB

Zasto meni na Visti ocitava 8GB Rama, kad imam samo 3,5GB Rama ??

Tu postavljam pitanje tako da ne moram otvarati novu temu

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Daj sliku sa CPUZ-a i system gdje ti to pise... ne vjerujem... Da nisi kakav programcic instalirao koji ti lazno prikazuje podatke? :D

16 godina
neaktivan
Luka kaže...
lg-viewty kaže...

Daj sliku sa CPUZ-a i system gdje ti to pise... ne vjerujem... Da nisi kakav programcic instalirao koji ti lazno prikazuje podatke? :D

nisam nista instalirao to je ono kad ides u visti u kontrolno plocu pa ti ocjenjuje cijeli sustav..mislim da se to zove wei..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
15 godina
protjeran
lg-viewty kaže...
Luka kaže...
lg-viewty kaže...

nisam nista instalirao to je ono kad ides u visti u kontrolno plocu pa ti ocjenjuje cijeli sustav..mislim da se to zove wei..

Stavi CPU-Z i Everest.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 18:34 (Don Kihoty).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice