- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjeruj, puno veći doživljaj je ugraditi ih. 
Jedan po jedan keks... 
Zgodna anedgota od danas:
Prolaze dečko i cura tinejdžeri i čujem njega kako govori: "Nije to ništa, ja imam 2 terabajta RAMa"
možda se negdje dokopao jedne od tih kutija, hahaha
šta će ti sav taj ram?
-nekad davno.. kutija hitne pomoći ispod sica je bila skuplja od ostatka tereta u kamionu punom PC opreme (100k DMa). Početak SDRAMa kad je i MAC koristio isti DIMM je za trgovce bila poslastica jer su isti RAM prodavali po x4 višoj cijeni. Tad je RAM bio skuplji od zlata po težini, čak su postojali i pljačkaši RAMa.
-to su bila 'stara dobra vremena', naravno bez želje da se vrate. Pa opet pogled na ove kutije i malo nostalgije.. stvarno je sve postalo prejeftino.
Vjeruj, puno veći doživljaj je ugraditi ih. 
Jedan po jedan keks... 
Vjeruj, nakon prve kutije si već lud. 
-nekad davno.. kutija hitne pomoći ispod sica je bila skuplja od ostatka tereta u kamionu punom PC opreme (100k DMa). Početak SDRAMa kad je i MAC koristio isti DIMM je za trgovce bila poslastica jer su isti RAM prodavali po x4 višoj cijeni. Tad je RAM bio skuplji od zlata po težini, čak su postojali i pljačkaši RAMa.
-to su bila 'stara dobra vremena', naravno bez želje da se vrate. Pa opet pogled na ove kutije i malo nostalgije.. stvarno je sve postalo prejeftino.
Ima netko iskustva, vidim. 
sta mislite koliko je plocica neispravno ?
sta mislite koliko je plocica neispravno ?
99,9% sam siguran - nijedna.