Ubuntu update sa starije na novu verziju

poruka: 6
|
čitano: 1.464
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prvo da vas pozdravim sve tu, ja sam se odlučio da instaliram linux ubuntu. Sad samo

da vas pitam kada bih instalirao 8,10 verziju dali bi opet morao skidat novu verziju koja će uskoro izaći

ili će mi sam izvršiti update na novu verziju.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sam će se ponuditi za instaliraciju kao update. Na update manageru će ti pisati neš tipa "New ubuntu version available..lalalala.." Ali opet češ morati skidati taj dosta veliki update.

S druge strane, možeš i uzeti betu Ubuntua 9.04. Ja ga koristim kao sekundarni OS još od druge alphe, i mogu reć da je jako stabilan. Kad izađe finalna verzija, isto će se updateati na nju...

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ubuntu update sa starije na novu verziju

Ok hvala na odgovoru.

Znači opet ću morat skidati ponovo sve čak i ako skinem betu 9.04

Koliko Ubuntu ima MB za skinuti, neznam pošto se prvi put igram s linux-om

17 godina
neaktivan

pa jedan CD... nešto manje od 700 MB

da se razumijemo, on će se sve sam i automatski updateati na noviju verziju, ali ćeš svejedno strošiti par stotina megabajta, ako nisi na flatu...

probaj i ovo: https://shipit.ubuntu.com/  samo se regaj, i zatraži besplatan CD. Registracija je besplatna i dostava se ne naplaćuje... jedino što moraš čekati par tjedana...

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
16 godina
neaktivan

Evo skidam 9.04 pa šta bude-bude.

Hvala još jednom.

16 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu. Imam jedan problem, sve sam instalirao ok ali mi se nakon

1-3 minute ubuntu zamrzne i tako svaki put kada resetiram. Ja sumnjam na grafičku karticu

ATI X300/X550 mislim da se tako zove.

Dali ima neka mogućnost da skinem drivere jer nevidim da su se instalirali, ustvari neznam gdje ću vidit, a i nisam se ni na internet uspio spojiti u 3min.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice