ali zbog gruba nemogu vise uc ni u linux ni u windows.. jer on uvijek povuce sa sobom i windows loader..
istina dalo bi se spasiti nesto dokumenata, ali me svejedno ceka reinstalacija oba sustava i stotinu programa pa setup istih..
a prokleti windows naravno nedaje ni mogucnost da sa instalacijskog dvda udem u cmd, no to je vec druga tema
Uglavnom i nakon toliko godina koristenja linuxa i dalje ga mrzim jedino zbog iznimno loseg loadera..
end of the story
Da, ne možeš ući, ali to ne znači da sustavi nisu tamo!
Sve što treba napraviti je popraviti GRUB. Kakva reinstalacija tebe spopala?! Ako si tak rješaval probleme s bootloaderom, samo mogu reći: jao...
GRUB je najbolji bootloader koji postoji na svijetu. Ostali su loši (dobro kako koji). Druga je stvar što ti nisi znao da ga samo treba popraviti, nije zato loš.
Mogu ti reći da sam tražio po cijelom netu kako popravit GRUB (imaš link na jednoj od prošlih stranica koji sam stavio, i radi), proradilo je ali samo za ubuntu, nije mi svejedno otvaralo winze, sad ću napraviti reinstall svega i onda puknut i winze i ubuntu...