Ovako imao sam mint i bio mi je super al vrag mi nije dao mira pa sam skino i instaliro ubuntu .. ali mi se tu ne sviđa one izborne trake... netko mi je na jednoj temi reko da se to može napravit vrlo brzo i jednostavno da je slično mintu... pa ako mi netko može reči kako ?
Kako premjestiti alatne trake na ubuntu 9.04 ?
- poruka: 3
- |
- čitano: 2.758
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako misliš na Panele, jednostavno: desni klik na prazni dio trake > "Properties" > i biraj pod "Orientation". Ako želiš imat samo jednu, onda desni klik na onu drugu i "Delete", a sa "Add to panel" dodavaš sve šta želiš na traku (glavni meni, system tray, sat, onu traku gdje minimiziraš prozore,.....)
Ako misliš na Panele, jednostavno: desni klik na prazni dio trake > "Properties" > i biraj pod "Orientation". Ako želiš imat samo jednu, onda desni klik na onu drugu i "Delete", a sa "Add to panel" dodavaš sve šta želiš na traku (glavni meni, system tray, sat, onu traku gdje minimiziraš prozore,.....)
Slažem se svime napisano gore, a ovdje možeš pronaći razne teme za Ubuntu, tj. možeš ga pretvoriti da izgleda kako god hočeš pa čak i kao linux mint