Kako premjestiti alatne trake na ubuntu 9.04 ?

poruka: 3
|
čitano: 2.758
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Kako premjestiti alatne trake na ubuntu 9.04 ?

Ovako imao sam mint i bio mi je super al vrag mi nije dao mira pa sam skino i instaliro ubuntu .. ali mi se tu ne sviđa one izborne trake... netko mi je na jednoj temi reko da se to može napravit vrlo brzo i jednostavno da je slično mintu... pa ako mi netko može reči kako ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako premjestiti alatne trake na ubuntu 9.04 ?

Ako misliš na Panele, jednostavno: desni klik na prazni dio trake > "Properties" > i biraj pod "Orientation".  Ako želiš imat samo jednu, onda desni klik na onu drugu i "Delete", a sa "Add to panel" dodavaš sve šta želiš na traku (glavni meni, system tray, sat, onu traku gdje minimiziraš prozore,.....)

http://xkcd.com/610/
17 godina
RE: Kako premjestiti alatne trake na ubuntu 9.04 ?
niki kaže...

Ako misliš na Panele, jednostavno: desni klik na prazni dio trake > "Properties" > i biraj pod "Orientation".  Ako želiš imat samo jednu, onda desni klik na onu drugu i "Delete", a sa "Add to panel" dodavaš sve šta želiš na traku (glavni meni, system tray, sat, onu traku gdje minimiziraš prozore,.....)

Slažem se svime napisano gore, a ovdje možeš pronaći razne teme za Ubuntu, tj. možeš ga pretvoriti da izgleda kako god hočeš pa čak i kao linux mint

Hočemo više Linux tema :-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 14:10 (MacChristian).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice