- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko ?
Ne vidim smisla zašto još i gentoo nakon svih tih sustava koje imaš (ali to je do tebe).
Bolje bi ti bilo da učiš na ubuntu-u ili mintu, a ne se zajebavat sa gentoo-om..
Ali..
da, to je ista str koja je i meni( gore u slikama ) ma snađem se ja s gentoo nije do tog nego ne kužim gdje su na toj str kakvi paketi i to sve što mi treba
a ovo za sustave... ne igram igre, pa kad sam za kompom moram nači neku zanimaciju... sad još malo, da dođem do deca-boota Lol, pa ču stati
pomagajte bračo i sestre, molim vas !!!
skinem stages i poratge - sve ok napravim...
upišem: md5sum -c portage-latest.tar.bz2.md5sum - prihvati, sve ok ( tim imenom sam je i skinuo)
upišem: md5sum -c stage3-i686-20100126.tar.bz2
-||- .bz2.CONTENTS
-||- .bz2.DIGEST
-ne prihvača ono prvo, a kasnije ni zadnja dva, a moralo bi jer sam pod tim imenom skinuo, u čemu je problem ???
sljedeče mi kaže: za prvo: stage3-i686-20100126.tar.bz2 no properly formatted MD5 checksum lines found
za drugo isto
treče mi pokrene ali dođe obavjest:CONTENTS: FAILED open or read
U čemu je problem, pa trebalo bi da radi ???
može li tko pomoč ?
EDIT: riješeno, čini se da ču uspijeti... LOL
kako da to promijenim u
livecd ~ #
taj bash ili šta je več
Može jedan stvarno dobronamjerni savjet? Nauči prvo Borneov shell (bash) ili osnove jer ovako lupanje naredbi po manualu te neće nikud dovesti. Barem što se razine znanja tiče. Idi u ubuntu ili mint i lijepo počni sa osnovnim bashom :)
Ja ga i koristim godinama.
ko i ovaj gentoo, uzalud truda kad nisam dobio sustav ništa brži i bolji od ubuntu...
jedino arch, on može pojesti i ubuntu i gentoo i sve zajedno... stavio sam i njega, vrhunski linux....
sad idu u boot...Xd
Može, ali dok će arch imati cijelokupni gnome ili kde sa svim popratnim softwareom i suport-om bio bi na istoj ako ne i nižoj razini od ubuntu-a i ostalih.
ko i ovaj gentoo, uzalud truda kad nisam dobio sustav ništa brži i bolji od ubuntu...
jedino arch, on može pojesti i ubuntu i gentoo i sve zajedno... stavio sam i njega, vrhunski linux....
sad idu u boot...Xd
još jedan u nizu "koristim arch i faca sam si"
a ti skupi malo inteligencije i ne diraj se u nešto šta te se ne tiče. šta si faca sad ti kad si napisao ovaj post...
dijete
a ti skupi malo inteligencije i ne diraj se u nešto šta te se ne tiče. šta si faca sad ti kad si napisao ovaj post...
dijete
odma po inteligenciji ;)
bravo, bravo...