I zato, umjesto dangubljenja na forumu, probajte otvoriti svoju firmu za pc servis, zaposliti pet ljudi, napraviti bazu od xx korisnika i pri tome zaraditi. Nije tako lako... ali lako je popljuvavati :)
To mi i je namjera jednog dana (ako ne nađem posao). Ali nemam namjeru graditi ime i korisničku bazu na lažnim i smiješnim referencama, ne želim da me ljudi prepoznaju po očajnoj web stranici, ne želim da konkurencija pljuje po meni zbog dumpinga cijena i zapošljavanja 17godišnjaka (a koliko vidim po usenet grupi, to se i radilo) i sigurno se ne želim blamirati po youtubeu sa izjavama da se sa linuxom ne može na internet.
Ovim stuntom si je navukao toliko negativne promocije da je to sramotno za osobu, tvrtku i PC servis.
Marketinška kampanja mu je toliko loša da je uspješna. 2 strane novčića - ljudi su čuli za njega i povezuju ga sa nekim PC servisom ali vrlo velika većina ga vidi kao predmet sprdnje (barem ovi informatički obrazovani). Osobno, da nemam ova znanja iz informatike koja imam, radije bi dao nekom malom o' tetke (tako smo svi počeli) da mi reinstalira windowse nego da dam 1 kunu ovom komedijašu.
Jel bi itko od vas dao svoj PC u servis nekome tko je već dugi niz godina predmet sprdnje iako možda (veliko možda) zna nešto? Sada mu nikakva promjena imidža nebi pomogla jer je zapamćen kao netko čije se izjave i rad ne mogu uzimati za ozbiljno.
Da se netko tako ruga sa mojom tvrtkom, dobrano bi se potrudio oko promjene imena i imidža pa makar pod cijenu gubitka korisnika - barem bi znao da se ovi preostali ne rugaju samnom.
[edit] - a da ne spominjemo kakvu je štetu nanio ostatku servisera koji znaju što rade. Srozao je ugled cijele branše i onda se neki čude zašto su informatičari (programeri, serviseri...) slabo plaćeni i cijenjeni.
Ovaj lik je Kerum, Ivić Pašalić i Ava Karabatić informatike. Sve odjednom.
Što na ovo bi trebao odgovoriti.
Probajte sami paćemo vidjeti gdje će Vas svrstati.
Ako Vas uopće negdje stave.