želim napraviti image za instalaciju jedne distribucije linux-a,međutim Brasero program mi prikazuje slobodnih 1.2 gb,od realnih 4.7gb..imam linuxMINT,osmicu,samu na lapu,datotečni sustav je ext4...ostalih problema nema...isti problem se javljao doka am imao dual boot (xp i linuxMINT 7)..počinjem kontati da je problem do hardware-a ili drivera...da...toster je toshibin dvd-rw...u windowsima sam bez beda radio tostanje u programu infra recorder,jednostavn li efikasan,ai u ostalima...unaprijed zahvaljujem na pomoći..
Brasero ne prepoznaje kapacitet dvd-a
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.639
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi probao neki drugi program pa da vidiš jel stvar u tome?
probaj instalirat K3b
sudo apt-get install k3b
Imao sam isti problem ka i ti samo se meni još brasero znao "zblesirati" tijekom prženja pa snimi samo pola stvari, a pola ne. Nažalost nisam našao rješenje problema pa sam prešao na K3B i sve radi izvrsno sada. Također je pržilica neka Toshibina samo neznam koji model. Tako da probaj sa K3B-om pa vidi da li će ti raditi normalno.
Majku mu... Isti sam problem imao i ja! Mislio sam da mi je do tostera, ali sad vidim da nije!
Instalirao sam K3B i radi k'o podmazan!
zahvaljujem poštovanoj ekipi na pomoći...
d đob is dan..!!!..nije bilo potrebe za komandnom linijom,nego direktno instalirao iz software managera...još jednom hvala i svaka vam dala..