LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.622
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
LG G3 - Rasprava

to ti je cisti stock, bez modifikacija i bez bloatwarea od telekom providera

samo je bumped da ga mozes odmah rootat, i spakiran u zip kojeg mozes flashat iz custom recovery

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
LG G3 - Rasprava

dobio jucer poruku od t-ht da mi je mob popravljen i poslan natrag u rijeku...jos nemam nikakve poruke iz rijeke. ic cu vidjeti sam danas...

nego, dobio sam isto tako sms u kojem pise da cu uskoro dobiti poruku s postavkama...da ju spremim i ugasim/upalim...WTF? sta ne ide to automatski? ili sam ja zaboravio...

kad smo vec kod G3, koju mi verziju preporucujete da stavim? 10? 20?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
digitall kaže...

to ti je cisti stock, bez modifikacija i bez bloatwarea od telekom providera

samo je bumped da ga mozes odmah rootat, i spakiran u zip kojeg mozes flashat iz custom recovery

Znaci ako sam te razumeo flesa se iz TWPR kao i svaki drugi rom?

17 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Znam da je G3 prije imao dosta bugova i sučelje je štekalo, kakvo je sad stanje? Ne da mi se više rootati i igrati se s romovima, ako uzmem novi G3 da li je fluidan i bez bugova na stock romu, bez diranja ičega? I koliki vam je SOT na stock romu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 11:06 (Zaggy111).

0 0 hvala 0
13 godina
Može. G3 SAD leti(20t i novija)
ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Sinoć mi se ponudio OTA update na v21a. Update urađen, sad ćemo vidjeti kako se ponaša.

Puno ime update-a je "V21a-OCT-20-2015".

Uređaj je kupljen u slobodnoj prodaji, tj SIM-free.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 16:20 (DarioGTI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ljudi, ajd kad dobijete update, napisete i u kojoj mrezi ste kupili mob (Vip, t-mobile, slobodna prodaja i sl.). Tako da ostali znaju ako su na toj mrezi koja daje update... Hvala! Dario di je tvoj kupljen?
15 godina
LG G3 - Rasprava

Ja sam svoj kupio u Fibisu i nisam još dobio ponudu za update. 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Na koji nacin se radi update na G3, rootan mi je i imam custom recovery... Na Nexusu 5 sam svaki put skinuo flashable ZIP od novijeg softvera, napravio dirty flash, ponovno root i to je to. Svi podatci bi mi ostali gore.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iDelete kaže...
Ljudi, ajd kad dobijete update, napisete i u kojoj mrezi ste kupili mob (Vip, t-mobile, slobodna prodaja i sl.). Tako da ostali znaju ako su na toj mrezi koja daje update... Hvala! Dario di je tvoj kupljen?

Ispravio sam post.

Moj G3 je kupljen u slobodnoj prodaji, neovisno od teleoperatera.

13 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...

Sinoć mi se ponudio OTA update na v21a. Update urađen, sad ćemo vidjeti kako se ponaša.

Puno ime update-a je "V21a-OCT-20-2015".

Uređaj je kupljen u slobodnoj prodaji, tj SIM-free.

meni mob skine update i kaze sad ce ga instalirat i da ce se mob restart jednom ili dvaput i onda se samo upali i kaze telefon je rootan we do not support this i tako mi i ne uradi update.

ima li lagan nacin da unroot telefon pa update pa opet root?

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
neaktivan
mersimh kaže...

meni mob skine update i kaze sad ce ga instalirat i da ce se mob restart jednom ili dvaput i onda se samo upali i kaze telefon je rootan we do not support this i tako mi i ne uradi update.

Snimis stock bumped preko TWRP. Kolega je postavio link na ovoj ili prethodnoj stranici. Ova verzija 21A je najbolja ikad, mobitel leti. 

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
mersimh kaže...

Snimis stock bumped preko TWRP. Kolega je postavio link na ovoj ili prethodnoj stranici. Ova verzija 21A je najbolja ikad, mobitel leti. 

ima li kakav laksi nacin? da unroot i da mob sam sebi skine?

15 godina
neaktivan
mersimh kaže...
Almin94 kaže...
mersimh kaže...

ima li kakav laksi nacin? da unroot i da mob sam sebi skine?

Imas opciju Full-unroot u opcijama SuperSu aplikacije. Iako ne moze biti lakseg nacina od gore spomenutog - One click to install TWRP (apk na playstoreu), zatim flash roma.

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Imas opciju Full-unroot u opcijama SuperSu aplikacije. Iako ne moze biti lakseg nacina od gore spomenutog - One click to install TWRP (apk na playstoreu), zatim flash roma.

nije mi isto brate 1.1GB je rom a vako samo 250MB update

imam bhtelecom haha

svakako hvala uradio sam unroot pa sada skidam update :)

ipak ne moze,nema veze sto unrootas opet dodje isti message

hebaji ga mrsko mi skidat i stavljat preko twrpa,pretpostavljam da i dalje blago laga na stock launcheru telefon svejedno

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 19:33 (mersimh).
11 godina
neaktivan
digitall kaže...

da, ako ti je pogasena sva ta sinkronizacija (pogledaj pod racuni - google - pa klik na mail), i ako ti je u trg.play iskljuceno automatsko azuriranje aplikacija, i ako ti je iskljucena lokacija, onda probaj factory reset napravit pa vidi kako se ponasa..

ako je isto onda stavi neki drugi rom i gotovo

kako mislis rom?a mob nije rootan star je 2 mj

15 godina
neaktivan
mersimh kaže...
Almin94 kaže...

nije mi isto brate 1.1GB je rom a vako samo 250MB update

imam bhtelecom haha

svakako hvala uradio sam unroot pa sada skidam update :)

ipak ne moze,nema veze sto unrootas opet dodje isti message

hebaji ga mrsko mi skidat i stavljat preko twrpa,pretpostavljam da i dalje blago laga na stock launcheru telefon svejedno

Laga malo svakako. Nista onda, cekat cemo 6.0 i nadat se da ce uz njega doci novi UX 4.0 koji je ultra smooth. :)

16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Događa li se još nekom da kada treba otključati telefon, dakle prstom wipe-nuti npr lijevo na desno (dakle klasično otključavanje povlačenjem), da ako se to uradi prebrzo/prekratkim potezom, da se telefon ugasi (ne ekran, već baš cijeli telefon)? Nakon toga ne reagira na tipku za paljenje već treba izvadit bateriju, ponovno ju ubacit i onda ga se može normalno upaliti?

Ovo me muči još od samog početka, dakle još sa v10* verzijom softwera. Ne događa se često, možda jednom-dva puta mjesečno, ali stvarno je iritantna stvar. Sa svakim update-om se nadam da će taj bug nestati, ali on ostaje i ostaje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Almin94 kaže...

Laga malo svakako. Nista onda, cekat cemo 6.0 i nadat se da ce uz njega doci novi UX 4.0 koji je ultra smooth. :)

prebaci na conservative, kod mene to pomogne da laga nemam, ili da je gotovo neprimjetan

DarioGTI kaže...

Događa li se još nekom da kada treba otključati telefon, dakle prstom wipe-nuti npr lijevo na desno (dakle klasično otključavanje povlačenjem), da ako se to uradi prebrzo/prekratkim potezom, da se telefon ugasi (ne ekran, već baš cijeli telefon)? Nakon toga ne reagira na tipku za paljenje već treba izvadit bateriju, ponovno ju ubacit i onda ga se može normalno upaliti?

Ovo me muči još od samog početka, dakle još sa v10* verzijom softwera. Ne događa se često, možda jednom-dva puta mjesečno, ali stvarno je iritantna stvar. Sa svakim update-om se nadam da će taj bug nestati, ali on ostaje i ostaje...

ti definitivno imas neki hardverski problem i ako imas garanciju nosi to sto prije. ako si vec kako kazes probao vise romova, ili barem factory reset

mislim da nitko takav slucaj nije imao

15 godina
neaktivan
digitall kaže...
Almin94 kaže...

prebaci na conservative, kod mene to pomogne da laga nemam, ili da je gotovo neprimjetan

Sve je puno fluidnije sa zadnjim v21a sistemom. Koliko se sjećam, conservative governor ne bumpa frekvenciju toliko često na max, te kao posljedica toga je li moguće da će se aplikacije sporije otvarati nego na interactive? Usput jedno pitanje.. Trenutno sam na v21a bumped i primjetio sam da mi slika, odnosno boje nakon prvog bootanja budu previše izražene, te nakon jednog zakljucavnja i otkljucavanja sve se vrati u normalu. Zašto je to tako?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 23:46 (Almin94).
15 godina
LG G3 - Rasprava

dobio natrag mob sa servisa...promjenili maticnu...

nakon sat dva prckanja po njemu, odem u storage i vidim pise 32GB...odem u memoriju i vidim pise 3GB

ne bi bilo cudno da nisam prije imao 2/16 verziju...dakle mob je izvana isti (kuciste), a unutra skroz nov...ni kriv ni duzan, dobio sam ono sta sam htio uzeti kad sam kupovao G3, titanium 3/32 verziju

i jos mi stavili V20t (a prije nisam stavio vise od V10j)

Samo da jos nadodam...trenutno sam na 51% baterije i presao sam 2h SoT, toliko sam jedva prije uspio dostic sa cijelom baterijom...neznam da li su i nju mijenjali ili stvarno 5.0 manje trosi...neznam, prezadovoljan sam

Nego...ovaj do not disturb...kako to funkcionira? Vidim da ima prioritete, ali nema alarm, tj budilica...frustrirajuce...citao sam davno o tom problemu...kako ste vi rijesili taj problem? Ja bi da po noci stavim normalno na besumno i da me ujutro alarm probudi...stvarno ne bi htio drzati na vibri, posto me bilo kakav zvuk sokira tokom noci...zasto su toliko retardirani i makli tu opciju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 3:44 (RuskeGTT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Almin94 kaže...
digitall kaže...
Almin94 kaže...

Sve je puno fluidnije sa zadnjim v21a sistemom. Koliko se sjećam, conservative governor ne bumpa frekvenciju toliko često na max, te kao posljedica toga je li moguće da će se aplikacije sporije otvarati nego na interactive? 

meni se sa conservative aplikacije otvaraju jednako brzo ili cak brze, i nikakvog laga nema, i to sa njegovim default launcherom

probas pa vidis, ako ti ne odgovara vratis i gotovo

15 godina
LG G3 - Rasprava

do ponedjeljka ce mi valjda netko napisat kako rijesiti problem do not disturb i alarma...po netu vidim sve i svasta, radije bi nekoga ovdje tko bi mi potvrdio iz 1. ruke kako je on rijesio da mu alarm zvoni...

ja sam imao ideju napraviti npr od 2 do 7 ujutro blokadu svega, pa onda u 7 da se skine i u 705 da me probudi alarm, tj da izmedu 7 i 705 bude na normalnoj vibri...htio sam danas isprobati to, ali nazalost bio sam preumoran sinoc i zaboravio staviti da me jutros probudi, srecom pa radim popodne :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ljudi pomagajte, ovako bio sam na cloudyu, i odlucio sam da se vratim na stock, flesovao sam v21a.kdz sa flesh toolom i izgubio root, e sad ne mogu istom metodom da rootujem telefon???

.

.

.

EDIT: Uspeo sam preko ove metode, jer stari link sa XDA ne podrzava ovu verziju softvera(v21A). Ako neko naide na slican problem evo linka za root: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-method-lg-devices-t3129197

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 15:49 (MarkoB7).

0 0 hvala 0
13 godina
MarkoB7 kaže...

Ljudi pomagajte, ovako bio sam na cloudyu, i odlucio sam da se vratim na stock, flesovao sam v21a.kdz sa flesh toolom i izgubio root, e sad ne mogu istom metodom da rootujem telefon???

.

.

.

EDIT: Uspeo sam preko ove metode, jer stari link sa XDA ne podrzava ovu verziju softvera(v21A). Ako neko naide na slican problem evo linka za root: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-method-lg-devices-t3129197

Ako si stavio kdz nemoj probavati autorec

ja
10 godina
neaktivan

Resio sam problem, sta si mislio sa tim custom recoveryem ?

17 godina
LG G3 - Rasprava

Kupujem mob. Pronašao sam G3 32GB u NeutrinoMobile na akciji za ~2650 Kn. Kakva su iskustva s tom tvrtkom?

Navodno LG-je kupuju u Njemačkoj pa bude problema za jamstvo (nisu preko LG Hrvatska).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MarkoB7 kaže...

Samo rekoh nemoj stavljati twrp

ja
10 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
MarkoB7 kaže...

Vazi, necu stavljati, moze li objasnjenje zasto ?

13 godina
MarkoB7 kaže...
bender_007 kaže...
MarkoB7 kaže...

Vazi, necu stavljati, moze li objasnjenje zasto ?

:) moze, jer ti vjerojatno nece bootati u android. Mozda..cek trenutak, isprobam.

EDIT: radi ok. Barem dok ne dobijemo novi android. 

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 16:06 (bender_007).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice