Kad idem na lokaciju pise mi da mi google play service trosi pretjerano bateriju. Pa sam ju ugasio. Vama na lollipopu, jel vam isto tako?
Edit: Riješio

Kad idem na lokaciju pise mi da mi google play service trosi pretjerano bateriju. Pa sam ju ugasio. Vama na lollipopu, jel vam isto tako?
Edit: Riješio
Službeni je, sami stavili, nije od operatera.
Jel možeš reći kako i gdje skinuti? Hvala puno
I da li se isplati? Kakav je?
Hoću li moći nakon što ga stavim dobivati update normalno?
Inače sam iz tele2 mob kupio, on je kao original, nije brandiran misli.
Službeni je, sami stavili, nije od operatera.
Jel možeš reći kako i gdje skinuti? Hvala puno
I da li se isplati? Kakav je?
Hoću li moći nakon što ga stavim dobivati update normalno?
Inače sam iz tele2 mob kupio, on je kao original, nije brandiran misli.
http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-RU%C4%8CNA-NADOGRADNJA-SOFTWARE-a-i-UNLOCK-TUTORIAL
Zanemari korak 3 i 4 i skini verziju v20a
Ideš na normal flash po turtorialu. Meni je jednom izbacio nekakvu grešku da mob nije povezan, samo sam ponovio radnju bez odspajanja kabela i prošlo je (imaš na tom prozoru retry tipku). Mislim da je do win 8.1 x64, zna nekad kakat malo.
Ja sam stavio cse flash jer je nova verzija i htio sam da mi sve pobriše
Jer se isplati stavljat???Dođe mi da ga ja stavim!!!
Jeli imate problem sa wi-fi em na loli
Ja sam stavio cse flash jer je nova verzija i htio sam da mi sve pobriše
Je ti ostanu tkomovska s*anja kad stavis CSE flash?
Nevidim nijedan razlog zasto bi imao išta od t-com. A i na prijasnjim verzijama nisam imao
Nema tcoma, wifi normalno radi
Pretpostavljam da je tvoj kupljen od t-coma. A on sam u sebi ima predinstalirane te aplikacije bez obzira sta stavio na njega. Mozda ti na lollipopu nebude iako mislim da oce. To je u tvom mobu. Mozda se imei spoji na kakvi server i poskida to. Ja mislim da se ti toga neces rijesit. Bilo bi bolje da sam u krivu.
Možeš se riješiti tako da rootaš mob pa onda skineš neku root uninstaller aplikaciju.
da ali za sada nema roota na loli nazalost... ja sam sa rootanog N -a preso na v19 pa tek onda 20a
kolka vam je brzina na speedtestu , sad neznam jel do lolia- ali imam 40-ak Mbpsa up i dw oko 20ak a na KK-u mi ja bilo duplo sporije
Pretpostavljam da je tvoj kupljen od t-coma. A on sam u sebi ima predinstalirane te aplikacije bez obzira sta stavio na njega. Mozda ti na lollipopu nebude iako mislim da oce. To je u tvom mobu. Mozda se imei spoji na kakvi server i poskida to. Ja mislim da se ti toga neces rijesit. Bilo bi bolje da sam u krivu.
Kakvu karticu imas pri bootanju / instaliranju takve bloatove i dobijes.
tko nije flasho dosao je dns sluzbeno v20a na t-com preko pc suita(otu nisam provjeravao) ,
al mislim po nazivu fajla da je sa HT appovima tako da ipak preporucam da flashate ...uzivajte
polako bude doslo
dosao root za loli ali za sada samo tko ima SD karticu
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-lollipop-rooted-rom-skin1980-t2936022
i bdw vidim da ekipa lolia zove bilo kako ajmo to izglasat i pridrzavat se
Novi Andorid 5.0 zvati cemo ga
11 | Loli |
---|---|
0 | LL |
0 | 5-ica |
15 | nije mi bitno |
da ali za sada nema roota na loli nazalost...
Ima rootani lolli za skinit
Jer se isplati stavljat???Dođe mi da ga ja stavim!!!
Al nemaš kome
Lolli?
Kindergarten lol
Zovite ga Android L, Lolli zvuči skroz glupo.
@Ruske- odi stranicu iza za UI, netko je postavio sliku.
Sve radi i sve je više manje isto kao na 4.4.2
Dodao bi da sada mobitel malo laga u odnosu na 10N, s vremenom će se ispeglati ali za sad mi se čini tako, vidjet ću sutra kada ga budem normalno rabio, sada sam na 20A,
pozz
Pa kud prije da nadograde? Tek je izašao N6/9...
LOL a zasto se vi tome cudite do sada su nexusi i sammy dobivali prvi pa red je da LG koji se godinama trudi da on dobije , budimo sretni radi toga
Dali je netko skidao v20a sa MEGA pa da ga je trazio password kod raspakiravanja iz rar-a?
ja sam skidao
pass za rar datoteku je: lgbbs