Fat32 kartice su jedine koje rade na Androidu.
na njih ne ide nista vece od 4GB i zato vecina igara ima dio u /data a dio u /obb
Nije istina, exFat si zaboravio.
Ko mi rece da postoji mod da ide i ntfs?
Edit... Nope, to je za USB OTG
na njih ne ide nista vece od 4GB i zato vecina igara ima dio u /data a dio u /obb
Ko mi rece da postoji mod da ide i ntfs?
Edit... Nope, to je za USB OTG
Nemoze screen p. nastetit, a imas ih jako jeftinih.
Takodjer narucio preko t-com web shopa, dobio ga za sichu uz bodove i produljenje na trajni nalog uz tarifu koju i dalje placam a to je Xl , njoka ide netjaku (prezdovoljan je hehe ) ;)
citam recenzije ovom LG 3 i svi ga hvale :) bdw zanima me oce li LG G3 dobit podrsku za android L ili cu to morat costum romovima rjesavati ?
koji ne radi na stocku....nativno samo Samsung i HTC podrzavaju, cim rootas vise ne.
Nije istina. Ja sam svoju karticu (trenutno je na putu za Francusku, pa ne mogu dokazat screenshotom) uredno na stocku formatirao u exFat.
Doslovno mozes nabrojat 20 uredaja koji mogu vrtit exfat
I svi su noviji od galaxy s4....
Cak i htc m8 se muci
Moja Xperia Z je vrtila exfat 64GB karticu bez beda
Preveliki je file za prebaciti odjednom, samo ti napravi test. Potrajati će, ali ćeš biti siguran u ispravnost kartice.
I ja isto razmišljam o 64GB, ostao bi mi dio love (u Emmezeti je 349kn 64GB), a i pun je net tekstova o lažnim 128GB karticama.
neznam di nac 4 i pol sata slobodnog vremena...MOZDA sutra, ali tesko, radim ujutro, popodne posla imam, nedjelju cu sigurno prespavati jutro, pa popodne raditi...
Isto što i QuickWindow na G2, samo je ''circle''.
Ma da hmm ...nisam pratio opcenito android zbivanja 2 godine, jer sam bio na njoki i wp-u pa neznam za tu informaciju sto je bilo na g2
edit: bolje mi izgleda kad je kruznog oblika imho ....
Dobra je to šema, al osobno više preferiram otvorene covere, ne da mi se puno listat :)
meni je to bezveze isto kao i htc-ove rupice. bezveze zato što je cijeli ekran upaljen a skriven kako bi se vidio samo taj "kul" dio. kad smisle ekrane kojima se može paliti/osvjetljavati samo određeni dio, to će biti prava novost.
meni je to bezveze isto kao i htc-ove rupice. bezveze zato što je cijeli ekran upaljen a skriven kako bi se vidio samo taj "kul" dio. kad smisle ekrane kojima se može paliti/osvjetljavati samo određeni dio, to će biti prava novost.
Smislili su te ekrane i koriste ih.
kaj da? na mobitelima?
Da, Samsung ih koristi u svojim flagshipovima, za mobitele nižeg razreda nisam siguran. Ima ga i nova Lumia 930.
kaj da? na mobitelima?
Al dobro to je nova tehnologija, LED skraceno. Ukratko i laicki imaju te male diodice koja se svaka zasebno pali. Zakon tehnologija. Ali steta malo zastupljena, volio bi je vidjeti recimo u televizorima, monitorima, smartfonima...
Zamisli LED TV, LED monitor, SAMOLED bi mogao biti neki za Samsungove mobitele, ima slicno ime jelda?
Nikad čuo. Ni za Samsung.
Ajmo ljudi mali savjet, u dilemi sam izmedju G2 i G3. Zasto bi po vama trebao uzet G3?
Trenutno mi se cini da je ekran prije mana nego prednost (kao i dimenzije naravno). Privlaci me bolji software, 3GB rama i sd slot..
Imao oba, ako ti je velika razlika u cijeni (aka veca od 600 kn) uzmi G2
Batka je bolja na G2 i uredaj radi ajmo rec lagodnije.
Kamera je sitno bolja, kao i sve ostalo. Sitno je i ljepsi :)
Ajmo ljudi mali savjet, u dilemi sam izmedju G2 i G3. Zasto bi po vama trebao uzet G3?
Trenutno mi se cini da je ekran prije mana nego prednost (kao i dimenzije naravno). Privlaci me bolji software, 3GB rama i sd slot..
Ako ja mogu kazati što bi meni bilo prioritetno u odluci za uzeti ili ne G3;
1 najbitnije, bolje riješen dizajn stražnjih gumbiju, možda nekom nebitno, mene bi bolo u oči na G2,
2 imam veću ručicu, a imao sam oba dva u rukama, shvatio kako mi G3 mi idealno leži,
3 ukupan dizajn, barem meni, opet nesrazmjerno bolji i ljepši G3 od G2,
4 noviji model, možda će dulje dobivati update,
5 G3 ima Corning Gorilla Glass 3, jedan od JAČIH razloga,
6 micro SD card slot, up to 128GB, a ona dvica ga uopće nema,
7 4K ekran, tko zna što nam nosi budućnost, možda če to biti main hype za koju godinu, a ti imaš ulaznicu za taj "koncert".
trebaš li još navoda?!?!
Jedan detalj izdvaja G2 iznad G3, bolji stand-by, ako ti je to važno, meni ne bi bilo od presudne važnosti.
P.S., prijatelj mi ima G2 crni, a jedan poznanik bijeli, i oni su kao ne prezahtijevni useri perfektno zadovoljni sa tim gadgetima. Istina, njih dvojica nemaju blage veze uopće o pojmovima rootanje, kerneli, custom ROM, takt procesora, nabrajati mogu dokle hoćeš. Ja nisam takav, uvijek tražim i želim najbolje, a po meni, u ovomslučaju je to ipak G3.
Općenito je noviji uređaj koji će dulje (kratko, ali dulje kratko) imati podršku.
Jel netko zna ubacit net.hr freemail?
Ja kad sam stavio J verziju nisam dobio nego mislim 3 aplikacije. Nikakvi t-com. Ocito sam skinija drukciju verziju. Moj problem nije bio kao u tebe, meni se nesto drugo rusilo, al mi je factory reset sve rijesio. Sad......