LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.241.012
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Dardevil kaže...
Mitch kaže...

Fat32 kartice su jedine koje rade na Androidu.

na njih ne ide nista vece od 4GB i zato vecina igara ima dio u /data a dio u /obb

Nije istina, exFat si zaboravio.

Ko mi rece da postoji mod da ide i ntfs?

Edit... Nope, to je za USB OTG

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 15:46 (EchoOne).
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Ovak narucio sam sa amazona ovu masku gunmetal http://www.spigen.com/lg-g3-case-slim-armor.html zanima me da li je protect glass neophodan posto ne nosim mob u đepu puno i ako ga nosim nije sa kovanicama i kljucevima nego u praznom đepu da li je dovoljana samo maska ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nemoze screen p. nastetit, a imas ih jako jeftinih.

sent via LG G3

1 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Takodjer narucio preko t-com web shopa, dobio ga za sichu uz bodove i produljenje na trajni nalog uz tarifu koju i dalje placam a to je Xl , njoka ide netjaku (prezdovoljan je hehe ) ;) 

citam recenzije ovom LG 3 i svi ga hvale :) bdw zanima me oce li LG G3 dobit podrsku za android L ili cu to morat costum romovima rjesavati {#} ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 20:15 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dardevil kaže...
Mitch kaže...

Fat32 kartice su jedine koje rade na Androidu.

na njih ne ide nista vece od 4GB i zato vecina igara ima dio u /data a dio u /obb

Nije istina, exFat si zaboravio.

koji ne radi na stocku....nativno samo Samsung i HTC podrzavaju, cim rootas vise ne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
LG G3 - rasprava

Nije istina. Ja sam svoju karticu (trenutno je na putu za Francusku, pa ne mogu dokazat screenshotom) uredno na stocku formatirao u exFat. 

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Doslovno mozes nabrojat 20 uredaja koji mogu vrtit exfat

I svi su noviji od galaxy s4....

Cak i  htc m8 se muci

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Moja Xperia Z je vrtila exfat 64GB karticu bez beda

0 0 hvala 0
15 godina
Dardevil kaže...

Preveliki je file za prebaciti odjednom, samo ti napravi test. Potrajati će, ali ćeš biti siguran u ispravnost kartice.

I ja isto razmišljam o 64GB, ostao bi mi dio love (u Emmezeti je 349kn 64GB), a i pun je net tekstova o lažnim 128GB karticama.

neznam di nac 4 i pol sata slobodnog vremena...MOZDA sutra, ali tesko, radim ujutro, popodne posla imam, nedjelju cu sigurno prespavati jutro, pa popodne raditi...

17 godina
LG G3 - rasprava

ovaj quick circle pretvara G3-cu u smartwatch/phone , preodlican koncept {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 13:46 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Isto što i QuickWindow na G2, samo je ''circle''.

17 godina
LG G3 - rasprava

Ma da hmm ...nisam pratio opcenito android zbivanja 2 godine, jer sam bio na njoki i wp-u pa neznam za tu informaciju sto je bilo na g2  {#}

edit: bolje mi izgleda kad je kruznog oblika imho .... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 14:44 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Dobra je to šema, al osobno više preferiram otvorene covere, ne da mi se puno listat :)

15 godina
LG G3 - rasprava

meni je to bezveze isto kao i htc-ove rupice. bezveze zato što je cijeli ekran upaljen a skriven kako bi se vidio samo taj "kul" dio. kad smisle ekrane kojima se može paliti/osvjetljavati samo određeni dio, to će biti prava novost.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 15:35 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ezio kaže...

meni je to bezveze isto kao i htc-ove rupice. bezveze zato što je cijeli ekran upaljen a skriven kako bi se vidio samo taj "kul" dio. kad smisle ekrane kojima se može paliti/osvjetljavati samo određeni dio, to će biti prava novost.

Smislili su te ekrane i koriste ih.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Tonči kaže...
Ezio kaže...

kaj da? na mobitelima?

Potpis!
16 godina
odjavljen

Da, Samsung ih koristi u svojim flagshipovima, za mobitele nižeg razreda nisam siguran. Ima ga i nova Lumia 930.

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Tonči kaže...
Ezio kaže...

kaj da? na mobitelima?

Al dobro to je nova tehnologija, LED skraceno. Ukratko i laicki imaju te male diodice koja se svaka zasebno pali. Zakon tehnologija. Ali steta malo zastupljena, volio bi je vidjeti recimo u televizorima, monitorima, smartfonima...

Zamisli LED TV, LED monitor, SAMOLED bi mogao biti neki za Samsungove mobitele, ima slicno ime jelda?

16 godina
OLED nije vise nova tehnologija...IGZO jest
15 godina
LG G3 - rasprava

Nikad čuo. Ni za Samsung.

Potpis!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Ajmo ljudi mali savjet, u dilemi sam izmedju G2 i G3. Zasto bi po vama trebao uzet G3? 

Trenutno mi se cini da je ekran prije mana nego prednost (kao i dimenzije naravno). Privlaci me bolji software, 3GB rama i sd slot..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Imao oba, ako ti je velika razlika u cijeni (aka veca od 600 kn) uzmi G2

Batka je bolja na G2 i uredaj radi ajmo rec lagodnije.

Kamera je sitno bolja, kao i sve ostalo. Sitno je i ljepsi :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 20:01 (Mitch).

1 1 hvala 0
14 godina
ansha kaže...

Ajmo ljudi mali savjet, u dilemi sam izmedju G2 i G3. Zasto bi po vama trebao uzet G3? 

Trenutno mi se cini da je ekran prije mana nego prednost (kao i dimenzije naravno). Privlaci me bolji software, 3GB rama i sd slot..

Ako ja mogu kazati što bi meni bilo prioritetno u odluci za uzeti ili ne G3;

1 najbitnije, bolje riješen dizajn stražnjih gumbiju, možda nekom nebitno, mene bi bolo u oči na G2,

2 imam veću ručicu, a imao sam oba dva u rukama, shvatio kako mi G3 mi idealno leži,

3 ukupan dizajn, barem meni, opet nesrazmjerno bolji i ljepši G3 od G2,

4 noviji model, možda će dulje dobivati update,

5 G3 ima Corning Gorilla Glass 3, jedan od JAČIH razloga,

6 micro SD card slot, up to 128GB, a ona dvica ga uopće nema,

7 4K ekran, tko zna što nam nosi budućnost, možda če to biti main hype za koju godinu, a ti imaš ulaznicu za taj "koncert".

trebaš li još navoda?!?!

Jedan detalj izdvaja G2 iznad G3, bolji stand-by, ako ti je to važno, meni ne bi bilo od presudne važnosti.

P.S., prijatelj mi ima G2 crni, a jedan poznanik bijeli, i oni su kao ne prezahtijevni useri perfektno zadovoljni sa tim gadgetima. Istina, njih dvojica nemaju blage veze uopće o pojmovima rootanje, kerneli, custom ROM, takt procesora, nabrajati mogu dokle hoćeš. Ja nisam takav, uvijek tražim i želim najbolje, a po meni, u ovomslučaju je to ipak G3.

ATJ Lučko
16 godina
Kakav 4K ekran?
14 godina
LG G3 - rasprava
Upssssssss, pobrkao sam rezoluciju ekrana sa mogućnošću snimanja kamere, MEA CULPA!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
ansha kaže...

Općenito je noviji uređaj koji će dulje (kratko, ali dulje kratko) imati podršku.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel netko zna ubacit net.hr freemail?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
ljudi, pratio sam instrukcije sa cafemobila, netko je stavio link neki dan...nadogradio sam na 10j i rootao...
medutim nemogu uc u poruke, dode mi poruka, mogu samo vidjeti ju i odgovoriti na nju u pop upu...kad udem u cijeli popis poruka, pise unfortunately messaging has stopped. jel se tko sreo s tim problemom i kako ga je rijesio?
i moram napomenuti da sa 10j verzijom mi je ODMAH doslo ni manje ni vise nego 90 aplikacija u t-com paketu...tako da se ispricavam kolegi neki dan sta smo pisali koliko ima aplikacija, ja sam imao 10-15 na 10a-b-c, a sad na 10j ih je 90...ako je to uopce vezano uz verziju softwarea...ako ne neznam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja kad sam stavio J verziju nisam dobio nego mislim 3 aplikacije. Nikakvi t-com. Ocito sam skinija drukciju verziju. Moj problem nije bio kao u tebe, meni se nesto drugo rusilo, al mi je factory reset sve rijesio. Sad......

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
sta se dogodi sa factory resetom? gubim li svoje aplikacije koje sam skinuo, konfigurirao itd?
meni samo poruke ne rade...tj nemogu uc
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice