LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.577
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
RaZ0R9111 kaže...

Evo da iznesem svoje mišljenje nakon pola mjeseca korištenja G3-a 32GB..

Mobitel je dosta fluidan i ažuran,ekran je super i nije zamoran za oči(tj prezasičen)

Zvučnik je ok nije najbolji u klasi ali zadovoljava..

Baterija je jako jako loša( s obzirom da ima 2K rezu opraštam)

Sporo se puni(puno sporije nego S5 a punjači su obadva 2A)

Kvaliteta razgovora je nula i prilikom razgovora druga strana se žali da krči i šušti(dok ja jako jako slabo čujem na ovaj mob)

Prilikom snimanja običnog FHD zapisa na unutarnju memoriju vani,mobitel javlja da mu je temperatura prevelika {#}

baterija: istina, ali sta se moze, updejtovi navodno poboljsavaju, ali opet meni je dovoljno da traje od jutra do mraka

sporo: meni od 0 do 100 napuni u manje od 2h, na pc-u puni 5-6 i vise sati...

kvaliteta: nikad takvih problema

snimanje: nikad u zivotu nisam imao ni gasenja ni poruka da se pregrijava, kao sta citam okolo...valjda imam srece, a snimao sam i 4K i fhd, na suncu najjacem, ono malo sta ga ima u rijeci

16 godina
odjavljen
RaZ0R9111 kaže...

Evo da iznesem svoje mišljenje nakon pola mjeseca korištenja G3-a 32GB..

Mobitel je dosta fluidan i ažuran,ekran je super i nije zamoran za oči(tj prezasičen)

Zvučnik je ok nije najbolji u klasi ali zadovoljava..

Baterija je jako jako loša( s obzirom da ima 2K rezu opraštam)

Sporo se puni(puno sporije nego S5 a punjači su obadva 2A)

Kvaliteta razgovora je nula i prilikom razgovora druga strana se žali da krči i šušti(dok ja jako jako slabo čujem na ovaj mob)

Prilikom snimanja običnog FHD zapisa na unutarnju memoriju vani,mobitel javlja da mu je temperatura prevelika {#}

Koji firmware imaš? V10h je zadnji službeni i V10j je beta, oba uklanjaju sve to... Punjenje? Pa za 3000mAh puni se prilično brzo.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
SimeKZ kaže...

Malo smo svi redom postali neki super useri. Sporo se puni, kako se sporo puni... ja znam ga stavit punit na 20% odigram jedan match u wagemu i vec je na 90% minimalno. Ako je to sporo za 30-45min onda kvragu. 

To ne da nije sporo vec je nemoguce, 70% u 30-45min znaci da se puni 1.56-2.33% na sat sto znaci da se potpuno napuni za 42.9-64.1 min u sto zaista duboko sumnjam.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 13:16 (gamer34).
15 godina
gamer34 kaže...
SimeKZ kaže...

Malo smo svi redom postali neki super useri. Sporo se puni, kako se sporo puni... ja znam ga stavit punit na 20% odigram jedan match u wagemu i vec je na 90% minimalno. Ako je to sporo za 30-45min onda kvragu. 

To ne da nije sporo vec je nemoguce, 70% u 30-45min znaci da se puni 1.56-2.33% na sat sto znaci da se potpuno napuni za 42.9-64.1 min u sto zaista duboko sumnjam.

Puni se jako brzo mob, ako ode ispod 5% onda mu treba cca sat i pol, ali kao ga stavim puniti na nekih 10% kada je, napuni se za cca sat vremena, to je prvo što sam primjetio kada sam ga uzeo, da se hebeno brzo puni.

12 godina
LG G3 - rasprava

56 sati baterija trajala,od toga 4h SOT, ja zadovoljan..    {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

koliko ja znam lg je napravio neko brzo punjnje nezz kak se zove da se do 70% mobitel jako brzo napuni ovih zadnjih 30% ide normalnom brzinom tako da ovo o sporom punjenju su gluposti..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Evo ja sad testirao, od 46 do 100% za sat i sedam minuta.

1 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
ljudi, da li postoji titan 3/32? ili samo u drugim bojama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava
Postoje sve 3 verzije u 3 boje koliko ja mislim .
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
znam za dvije verzije 16 gb/2 gb i 32gb/3 gb - koja je treća verzija
Damn I'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
thomilla05 kaže...
znam za dvije verzije 16 gb/2 gb i 32gb/3 gb - koja je treća verzija

Zeznuo se čovjek, znaći dvije verzije (16GB/2GB i 32GB/3GB) i 5 boja (Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Moon Violet, Burgundy Red).

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 13:17 (Deawood).
16 godina
LG G3 - rasprava

Ima ih 10 točnije.

2/16 i 3/32, po 5 različitih modela.

4 su US i Korea, 1 je internacionalni (EU).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Ima ih 10 točnije.

Da, Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Moon Violet, Burgundy Red. To su nazivi sa GSM arene...

16 godina
Deawood kaže...
Mitch kaže...

Ima ih 10 točnije.

Da, Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Moon Violet, Burgundy Red. To su nazivi sa GSM arene...

?

Ja imam VS985, postoje jos D855, D850, D851 i F400L...ne ovisno o boji.

Razlicita su kucista, dimenzije, polozaj antene i gumba.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 13:37 (Mitch).
13 godina
Doslo orzly tempered glass.. Izuzetno lagano montiranje. 10/10
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Op ja sam krivo ona mislio , mislio sam da smo postoje 3 boje al u svim modelima . A i nisam znao da ima ta VS985 verzija . Kakve su razlike od ipa 855

thomilla05 Zeznuo sam se mislio sam 2 modela , 2/16 I 3/32  a za boje sma mislio da ih je 3 samo kad eo imaju jos dvije . A za model VS985 i F400L nisam ni znao da imaju . sry na krivom infu ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 13:57 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Koliko si dugo čekao da dođe?

13 godina
LG G3 - rasprava

Tjedan dana...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
LG G3 - rasprava

Meni će se uskoro drastično povećati prostor u telefonu, kupio MicroSD karticu Sandisk od 128GB, bidana do 76€, stiže za koji dan (Francuska).

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 17:47 (Dardevil).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

ja narucio prek telefona iz tcoma lg g3 16gb zna neko kolko se ceka? nisam iso u t centar

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel preporuka bila dobra?

Ja sad kad sam stavio nillkin bumper, jos manje se grije mob

sent via LG G3
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava
Stigla Spigen Slim Armor Case sa njhovog storea na amazonu.de . Mogu rec da sam prezadovoljan jer je stvarno armor maska , mobitelu nemoze nista biti . Sve rupice pasu , tj punjac , IR , itd . Nikakvih zamjerki nemam . Mobitel postaje nakon stavljanja maske osijetno tezi i masivniji . Odlicno se slaze sa Nillkinovim 9H tempred staklom . ;) 10 od 10
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Adict kaže...
Stigla Spigen Slim Armor Case sa njhovog storea na amazonu.de . Mogu rec da sam prezadovoljan jer je stvarno armor maska , mobitelu nemoze nista biti . Sve rupice pasu , tj punjac , IR , itd . Nikakvih zamjerki nemam . Mobitel postaje nakon stavljanja maske osijetno tezi i masivniji . Odlicno se slaze sa Nillkinovim 9H tempred staklom . ;) 10 od 10

Imao sam to na svom prethodnom M8,super je sve to ali nije to to..

za g3 mi nepada napamet da uzimam,zelim osjetiti mobitel u ruci ..

12 godina
protjeran
manipulator kaže...
Adict kaže...

Imao sam to na svom prethodnom M8,super je sve to ali nije to to..

za g3 mi nepada napamet da uzimam,zelim osjetiti mobitel u ruci ..

to dobro govoris al zato je i maskica i sta se tice ove je odlicna za zastitu . Istina da neosjetis mobitle u ruci al mu barem nemoze nista biti . Uzeo sam je prvenstveno jer sam ja maler i meni mobiteli ispadaju iz ruku a G3 zelim sacuvat sto vise ;) 

17 godina
LG G3 - rasprava

Kod mene i dalje telefon radi besprijekorno, nešto više od 173h uptime-a, u zadnje vrijeme isproban dosta sa jačinom svjetla na 100%, najviše kod HD videa. Sve više obožavam ovaj telefon {#}

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

molim preporuku za TEMPERED GLASS, dal ima kod nas šta povoljno, ili ebay iz europe da se ne čeka dugo

nabavio verziju 32gb/3 ram, za sad zadovoljan, ubacio sd card, muči me čemu tolka rezulucija ekrana kad

na sd card nejdu fajlovi veći od 4gb, a kao na mob memoriju kao idu (nisam to još potvrdio),

i instalirao lg pc suit imam verziju 10a, on nudi 10h, dal je to ok verzija

(i nabavio x line maskicu za pozadinu)

lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 21:43 (tomy01).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sta je tebi brzo? 2,3? 5 dana?

I sta ti je povoljno?

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 22:19 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Meni je i dalje fascinirajuce zagrijavanje. Upravo sam odigrao dobrih pola sata Asphalt Airborn 8, zagrijo se... ali nista pretjerno, cak se slabije zagrijo nego iPhone 5s koji mi je doslovno gorio u ruci i bilo ga je nelagodno drzat iz par razloga: Pozicija zvucnika, vrucine i male dimnezije.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

jel vi onda imate LAG na mobu ili ne tako da znam jel da ga uzemem ili da razmisljam o drugoj soluciji?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Lag je prisutan, isprobao sam mob kod prijatelja i lagga ima, al nije kao na Touchwizz-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice