LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.854
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: LG G3 - rasprava
Ezio kaže...
Deawood kaže...

Pa disejblaj, obriši data od Google Services, znaći sve i trebalo bi biti dobro.

disejblati google play services? ne mogu. odem na location - google play services - disable - ok. Prvo me pita da li zelim zamijeniti app sa tvornickom verzijom i nudi ok ili cancel. Kad tapnem ok kaze: can't uninstall because this package is an active device administrator. odem na manage device administration i tamo su kvacice na enterprise service, my xperia i android device manager. maknuo sam kvacicu sa android device manager i nakon toga mogu disejblati google play servie. i nakon toga mi ne radi playstore i ko zna sta drugo.

Nece ti raditi play store i njegov mail, a bez tih aplikacija mozes,imaju druge koje mogu bez google services da rade.

Ja uvijek prikopcam mob na komp,preko browsera na kompu gledam i skidam applikacije za mobitel,nakon toga ih preselim u download folder i instaliram.

Lijepse je nekako preko kompa pregledavati i skidati.

Naravno da skidam i preko mobitela,ali vec sam instalirao vecinu aplikacija pa tako ne moram kao mnogi cim otkljucam mobitel ici na app store i traziti aplikacije koje cu instalirati i koristiti mozda par puta a nakon toga ih zaboraviti i usput trositi bezveze bateriju..  :)

17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni je baterija na 10h tele 2 lošija nego na 10g.U biti sve je lošije osim malo manjeg lag-a.Kakvi su vaši dojmovi i zašto bi meni baterija bila slabija ako je vama eventualno bolja.Nisam vidija da se po netu žale na 10h.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

JA sam tele dva i verzija mi je V10a-EUR-xx , trenutno sam jako zadovoljan sa radom mobitela i sa baterijom . updejta mi nema kad idem da mi azurira . kaze da koristim zadnji OS .

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 14:22 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam na v10J i ima sam sot-a 5h na dalviku, na artu mrvicu više. Tako da je u mene trenutno v10J art

sent via LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Nekuzim nikako taj art ili dalvik :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moby-Split kaže...

Ja sam na v10J i ima sam sot-a 5h na dalviku, na artu mrvicu više. Tako da je u mene trenutno v10J art

jel primjetiš razliku između H i J ?

15 godina
Dario7 kaže...
Moby-Split kaže...

To i mene zanima, i ako imaš link negdje za firmware za 10j, za mob 2/16

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Djeluje mi brže. Pogotovo na art-u

sent via LG G3

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Adict kaže...

Art i Dalvik su runtime-i odnsono virtualne masine koje pokrecu aplikacije na Androidu. Mob moze raditi ili na Artu ili na Dalviku, ne mogu raditi isto vrijeme u kombinaciji, a runtime koji hoces biras u postavkama, po defaultu Android kit kat koristi dalvik dok je art ajmo rec jos u beta fazi i nisu 100% sve aplikacije kompatibilne s njim, mada su meni sve radile kad sam ga koristio.

Uglavnom Art je noviji runtime i Android tezi da radi samo na Art-u (mozda cak i u novom Androidu L art potpuno zamjeni dalvik, ali nisam siguran) jer je brzi i trosi manje energije. 

Prije nego sto se aplikacija potpuno pokrene Dalvik mora radit konverziju bytecode-a u odgovarajuci kod koji se pokrece na tvom mobu.

Kod Art-a nema nikakve konverzije nego se aplikacija direkt pokrene sto naravno ubrzava proces i trosi manje struje. Jedina "negativna" strana Art-a je kaj ce aplikacije zauzimati nesto vise prostora prilikom instalacije, ali mislim da je zadnjih godina problem memorije na uredjajima vise manje nestao.

http://isvijet.com.hr
11 godina
Zoki B kaže...
Dario7 kaže...
Moby-Split kaže...

To i mene zanima, i ako imaš link negdje za firmware za 10j, za mob 2/16

evo link: https://mega.co.nz/#!wFZnnToR!24jSLOsVvFnBspQr7wO5sH1fWwDKG1j6SMh3v2MWTOo

16 godina
odjavljen
Adict kaže...

Pojednostavljeno: Dalvik i ART su virtualne mašine (VM) koje su pokrenute na Androidu i u njima se izvršavaju sve aplikacije koje su napravljene za Android. ART mijenja Dalvik i trebao bi biti brži, trošiti manje struje i općenito biti bolji.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Zoki B kaže...
Dario7 kaže...
Ako imaš link negdje za firmware za 10j, za mob 2/16

https://mega.co.nz/#!wFZnnToR!24jSLOsVvFnBspQr7wO5sH1fWwDKG1j6SMh3v2MWTOo

S tim da ti recem da mi se mob zblesira kad sam stavija v10J. Javlja je gresku launchera. Al hard reset je sve vratija na normalu

Tek sad vidim da je link vec postan. Nema veze

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 16:29 (Moby-Split).
15 godina

Ok momci fala na infu, probam danas :)

15 godina

ok koji je pass za rar file u kojem je rom?

našao, ako nekome zatreba:     lgbbs

Dodatak:

Bakaluar

Da prilikom flashanja prijavi grešku da nije spojen mobitel.

Isključiš usb kabal, izvadiš bateriju, vratiš bateriju, spojiš usb kabal opet i upališ mobitel

Kada dođe do trena da upišeš pin, klikneš na komu na softwareu Retry.

Mobitel nakon minute sam odlazi u download mode.

Javit će ti da se nemre software connectati na server, tu smo klikneš ok i ostaviš sve na miru.

Nakon 2-3 minute poćet će ti na mobitelu ispisivati nešto u prozorčiću, te nakon opet par minuta kreće flash.

Kad završi flash, mob se sam restarta, optimizira aplikacije i postupak je gotov

Znači pusti ga neko vrijeme da krene flashati, nadam se da ćeš uspjeti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 18:00 (Zoki B).
13 godina
LG G3 - rasprava

imam lg g3 nekih 5 dana i za sad mi se cini kao dobra zamjena za ip4 al jos nisam sve niti pohvatao kako treba tako da cemo vidjet jos kako ce ici s njim..
ali htio sam vas pitat inace dosta vozim bic i trcim i vidio sam ovu aplikaciju ugradjenu u mobu i danas sam ju malo testirao pa me zanima kako on prati sve sto ja radim kad nije spojen na internet mislim to je fenomenalno ako tako radi ili u cemu je stos ako neko moze pomoc jel ne bih htio da me slucajno racun iznenadi.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Prvo provjeri da ti je mobilni internet iskljucen

Drugo, kako rade i navigacije bez interneta tako i to

sent via LG G3

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav. Pročitao sam dosta na početku ove teme, negdje od 4-7 stranice da G3 ima problema s pregrijavanjem. Ja namjeravam kupiti G3 pa me zanima da li su riješili to pregrijavanje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 21:29 (Skejter2710).

0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

imam lg g3 nekih 5 dana i za sad mi se cini kao dobra zamjena za ip4 al jos nisam sve niti pohvatao kako treba tako da cemo vidjet jos kako ce ici s njim..
ali htio sam vas pitat inace dosta vozim bic i trcim i vidio sam ovu aplikaciju ugradjenu u mobu i danas sam ju malo testirao pa me zanima kako on prati sve sto ja radim kad nije spojen na internet mislim to je fenomenalno ako tako radi ili u cemu je stos ako neko moze pomoc jel ne bih htio da me slucajno racun iznenadi.. 

Ja osobno na svom mobu koristim sličnu aplikaciju (RunKeeper) i treba joj net samo kad završim vožnju da istu uploada na moj RunKeeper profil. Dok se vozim ne treba joj net.

12 godina
LG G3 - rasprava

Sta korisitte na LG G3 ?

7 Dalvik
8 Art
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skejter2710 kaže...

Pozdrav. Pročitao sam dosta na početku ove teme, negdje od 4-7 stranice da G3 ima problema s pregrijavanjem. Ja namjeravam kupiti G3 pa me zanima da li su riješili to pregrijavanje?

Više mi se S4 grija nego G3 na pocetku. Sad još manje

sent via LG G3
12 godina
protjeran
Edge kaže...
Adict kaže...

Art i Dalvik su runtime-i odnsono virtualne masine koje pokrecu aplikacije na Androidu. Mob moze raditi ili na Artu ili na Dalviku, ne mogu raditi isto vrijeme u kombinaciji, a runtime koji hoces biras u postavkama, po defaultu Android kit kat koristi dalvik dok je art ajmo rec jos u beta fazi i nisu 100% sve aplikacije kompatibilne s njim, mada su meni sve radile kad sam ga koristio.

Uglavnom Art je noviji runtime i Android tezi da radi samo na Art-u (mozda cak i u novom Androidu L art potpuno zamjeni dalvik, ali nisam siguran) jer je brzi i trosi manje energije. 

Prije nego sto se aplikacija potpuno pokrene Dalvik mora radit konverziju bytecode-a u odgovarajuci kod koji se pokrece na tvom mobu.

Kod Art-a nema nikakve konverzije nego se aplikacija direkt pokrene sto naravno ubrzava proces i trosi manje struje. Jedina "negativna" strana Art-a je kaj ce aplikacije zauzimati nesto vise prostora prilikom instalacije, ali mislim da je zadnjih godina problem memorije na uredjajima vise manje nestao.

Ok donekle sam skuzio . Sad kako prebaciti da mi uredaj radi na artu . Dal se nesto posebno sve treba pripremiti ili ne . vidim da si napisao u postavkama al da nesrljam , je netko moze pomoc . Znaci lg g3 3/32 bi prebacio na ART da i ja to probam malo ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 10:10 (Adict).
15 godina

45 sekundi googlanja.....

go to settings, about, tap on build number a bunch of times until it says Developer options unlocked. Then go to developer options and where it says select runtime, choose ART. It will take about 15 minutes to restart and reload all your apps, but totally worth it.

14 godina
neaktivan
Adict kaže...
Sad kako prebaciti da mi uredaj radi na artu . Dal se nesto posebno sve treba pripremiti ili ne . vidim da si napisao u postavkama al da nesrljam , je netko moze pomoc . Znaci lg g3 3/32 bi prebacio na ART da i ja to probam malo ;)

Postavke, standardno, o telefonu, inf. o softwareu i pritiskat na build broj dok nejavi "sada ste programer"

Onda se vratit natrag i vidit ce se meni "opcije programera"

Tu naci "odaberite vrijeme izvrsavanja programa" i tu izabrati ART

Kad se odabere ART sustav ce se podizat jedno 10-15min. Pa kad se upali opet u meni "opcije programera" tamo spustit str dole do "razina animacije prozorcica" i to promjenit na 0.5x (namješteno je na 1x)

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 10:47 (Moby-Split).
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Zoki hvala . al vise hvala Splitu jer on mi je dao ono sta sam trazio . Mogao sam googlat al nisam jer ima tu ljudi koji mi mogu objasniti . Hvala ekipa , mob sam ga prebacio na ART i nadograđuje se kako pise . ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Moby-Split kaže...

Djeluje mi brže. Pogotovo na art-u

Je, u pravu si, još je brži i fluidniji telefon, mislim da po tom pitanju nemaju više šta raditi, sad treba vidjeti bateriju na 10j, koliko traje

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da li je moguće nakon uključena developer optionsa kasnije izgasiti navedeno ili uvijek stoje vidiljive u izborniku?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Uvijek stoji vidljivo, jedino ako napraviš f. reset.

0 0 hvala 0
16 godina
brunofzd kaže...

Da li je moguće nakon uključena developer optionsa kasnije izgasiti navedeno ili uvijek stoje vidiljive u izborniku?

Ima li stvarno potrebe?

EDIT - ako bas ima, ides na Applications -> All -> Settings -> Clear data

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 14:28 (Mitch).
11 godina
LG G3 - rasprava

Ima li netko od vas kome se prije gasio da mu je taj problem nestao sa ovim novim nadogradnjama?

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

ima li netko problema sa verzijom V10j.

Naime kad god izađem iz google-a pita me za odabir Launchera?

Makar nemam niti jedan drugi instaliran osim njegovog Home i EasyHome.

i stavljena je kvačica na Use as default app ako netko misli pitat

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 14:45 (Dario7).

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice