Ni moj se za sad ne gasi. Zagrije se tu i tamo pri jacem opterecenju, ali nista jace od dosadasnje lumie 520...
Ni moj se za sad ne gasi. Zagrije se tu i tamo pri jacem opterecenju, ali nista jace od dosadasnje lumie 520...
Koliko vam ostane slobodne ram memorije,otprilike,na verziji od 32/3
Kakav vam je prijem signala na G3? Meni se cini da je nekako slab. Na punjacu bude 5 crtica, sada kad sam ga napunio imam samo 2-3. Kad uđem u lift signal skroz nestane, dok je na lumiji bio ok...
Nisam do sad vodio racuna o signalu.
Uzeti Z2 ili G3?
14 | Xperia Z2 |
---|---|
24 | LG G3 |
Zapravo je najbolje da sam isproba. Ili jednostavno po dizajnu odabere, s obzirom na minorne razlike u ovogodišnjim flagshipovima.
Ako nekome treba dobra maska, nakon višednevne potrage i gledanja/citanja testova ove sam pikirao. Prvu cu sebi narucit ako uopce dođe G3 u vipa u splitu do cetvrtka.
http://www.ebay.com/itm/231279852044?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
PureGear dualtek sam imao na S4 i strava je. Al mi nema bijela pa necu.
Ako nekome treba dobra maska, nakon višednevne potrage i gledanja/citanja testova ove sam pikirao. Prvu cu sebi narucit ako uopce dođe G3 u vipa u splitu do cetvrtka.....
Ova se pokazala isto odličnom i iznimno izdržljivom ;)
Ima ih još, al nisam ni stavlja one di sa šipingom ispadne 35$+
Puregear cak ima test di iphone bace sa kuce pa mu ostane bez crtice, šta mob šta maska. I baš mi je žaj šta nema bijela. Ima bijela al je preskupa
Kakav vam je prijem signala na G3? Meni se cini da je nekako slab. Na punjacu bude 5 crtica, sada kad sam ga napunio imam samo 2-3. Kad uđem u lift signal skroz nestane, dok je na lumiji bio ok...
Nisam do sad vodio racuna o signalu.
To je jedina negativna stvar kaj sam ja primjetio na svojem G3..signal, očigledno slabiji neg mi je bio sa M8 i Nexus 5 (spoređujući na istom mjestu)
Sutra ističe ova akcija za 100% na opciju flat, znači da će tarifa odsad biti 195kn mjesečno. Vidjet ćeš kako će odmah vratiti G3 na stanje. Guba kapitalistička :(
Ispravljena je ova pogreškom stavljena cijena.
Koja?
Pogledaj novu cijenu...ipak ce ova opcija koju sam ja napravio biti jeftinija...po novome sto je kolega iznad stavio sada te izadje oko 6500 Kn i to jos imas ugovornu obvezu 2 godine, a nemas ni 5GB interneta po max brzini...ipak je opcija kupnje na njuskalu za nekih 3100 Kn najbolja opcija.
Nema bolje opcije od kupnje uredjaja na njuskalu za 3100 kn (sa jamstvom) i recimo bonbon tarife na pretplatu...racun mi je 85Kn i u tome imam 5GB interneta...bez ugovorne obveze.
Pa kad malo bolje razmisliš i nije neka razlika. Na bonbonu ti sad dolazi Patka (to ti je ovih 10kn mjesečno), tako da ćeš plaćati 95kn. 95*24 + 3100 = 5380kn
Ja sam uzeo na L tarifu, dakle 800kn odmah + 190 mjesečno. 190*24+800=5360kn.
Dakle, ispada me 20kn jeftinije nego tebe i ne trebam odma iskeširati 3100kn nego 800...
Sve ti je to više-manje isti qrac.
Ovo je odgovor na ovaj post...u predhodnom sam zaboravio kvotati.
Onda sam ubo samo tako za 800kn :D
Ja ne mogu vjerovati koja je to gamad..
Stvarno su gamad, cim su se svi zainteresirali, e sad ajmo utrostrucit cijenu...
Nije to greska, da je greska davno bi se to ispravilo...
Istina, sada će se uskoro i pojavit kao dostupan. Hh.
Ja ga cekam u vipa
Haha da sutra odmah, jer danas je ipak jos flat opcija za 0 kn pa ne smiju...
Stvarno su gamad, cim su se svi zainteresirali, e sad ajmo utrostrucit cijenu...
Nije to greska, da je greska davno bi se to ispravilo...
Uređaj u slobodnoj prodaji košta 5098,00kn, dok bi po staroj cijeni sa ugovorom na dvije godine sve zajedno (i +15kn dodatnih nameta) koštalo 5360kn. Što je očito da je pogrešno izračunata pretplata/mjesečna naknada/cijena uređaja.
Ovakve greške se tmobileu znaju desiti, a oni je isprave tako da uređaj isti ili drugi dan stave da nije dostupan.
Konkretno u ovom slučaju znam da su da imali u Tmobile dućanu ali da nisu smijeli prodavati.
Uf, moj je stigao danas, za dlaku.
I mogu vam reći da je čist. Bez Tcom bloatwarea.
Pa sad stvarno ne znam koji su to kanali nabave.
Tko zna, isprobat ću ga kasnije, možda je i otključan na sve mreže.
Uf, moj je stigao danas, za dlaku.
I mogu vam reći da je čist. Bez Tcom bloatwarea.
Pa sad stvarno ne znam koji su to kanali nabave.
Kako? Meni su ga nakrcali samo tako. Maknuo sam barem 100 aplikacija, od toga 50ak na njemackom. Jos je ostalo toga sto se ne moze maknut bez rootanja...
Onda sam ubo samo tako za 800kn :D
Da, zato sam ga i uzeo, jer mi se cinilo da je neko "fulao" cijenu. :)
Moj je čist kao da je slobodan uređaj, nema ničeg.
Zbilja me zanima o čemu se tu radi?
Jest da sam ga naručio 4.7. i tek mi je stigao danas ali sam pratio situaciju u web shopu i
i jos se kroz dva dana povremeno javljao u ponudi, pa tko ulovio ulovio.
To je ko igre na sreću. Hh.
Dakle definitivno je provjereno, u Tcom tarifi L flat 135kn, dobio sam čist i otključan uređaj.
Sam uređaj me dođe na w4mj. 1700kn plus 3600 za tarifu.
Bilo pa proslo, neki za,eb u Tcoma.