Mozete mi reci kako se ART ukljucuje,i gdje tocno dode

u developer opcijama, da ih otkljucas, moras stisnuti 8 puta po broju build versiona tak je barem na HTC-u.
Bio u u T-mobile danas, kažu da nemaju pojma kad će im stići uređaj i da postoji mogućnost da se ona promo akcija u plan za surfanje L produži
Da, dosta im treba od toga ''Dolazi uskoro''. Ja sam se predbilježio u t-centru u vukovarskoj i rekli su da nemaju puno predbilježbi, ali ja im ne vjerujem da će me odmah isti dan zvati da mi je došao mobitel, tako da svaka 2 dana odem do njih i pitam ih je li došao. Prošlu subotu mi je prodavač rekao da će doći krajem tjedna, ali očito ne ovog:).
Šteta ako ne uletim u tu akciju za flat jer je to mislim zasad najbolja ponuda...
Nema bolje opcije od kupnje uredjaja na njuskalu za 3100 kn (sa jamstvom) i recimo bonbon tarife na pretplatu...racun mi je 85Kn i u tome imam 5GB interneta...bez ugovorne obveze.
Sutra ističe ova akcija za 100% na opciju flat, znači da će tarifa odsad biti 195kn mjesečno. Vidjet ćeš kako će odmah vratiti G3 na stanje. Guba kapitalistička :(
zaboravljaš 10 kn novih što nadodaju+5 kn ferkvencija :)
Nema bolje opcije od kupnje uredjaja na njuskalu za 3100 kn (sa jamstvom) i recimo bonbon tarife na pretplatu...racun mi je 85Kn i u tome imam 5GB interneta...bez ugovorne obveze.
Pa kad malo bolje razmisliš i nije neka razlika. Na bonbonu ti sad dolazi Patka (to ti je ovih 10kn mjesečno), tako da ćeš plaćati 95kn. 95*24 + 3100 = 5380kn
Ja sam uzeo na L tarifu, dakle 800kn odmah + 190 mjesečno. 190*24+800=5360kn.
Dakle, ispada me 20kn jeftinije nego tebe i ne trebam odma iskeširati 3100kn nego 800...
Sve ti je to više-manje isti qrac.
Radije skupit lovu i kupit mob ovako nego te njihove navlakuše s tarifama koje mogu izmjenit kako im paše. Platit nešto što neću potrošit? Ne hvala
Radije skupit lovu i kupit mob u ovako nego te njihove navlakuše s tarifama koje mogu izmjenit kako im paše. Platit nešto što neću potrošit? Ne hvala
Nek mjenajju, fino prekines ugovor ako nisi bio obavjesten i imas mob za kojih 2000kn.
Da ga kupim prek njuske ili ipak u ducanu? Ugovor ne mislim uzimat
Imas li u toj tarifi 5gb po max brzini?
Jos malo vezano uz ekran na suncu, nije bas tako sjajna situacija kako izgleda na onoj mojoj slici gore.
Da bi uopce bio ista citljiv treba ici barem na 70-80% svjetline dok je tek na maksimalnoj fino citljiv...problem je samo sto ako se jace ugrije software neda da se pojaca na maksimum...dodatni problem je sto na toj svjetlini guta bateriju...postotak pada naocigled.
Usporedio sam ga direktno sa Nexusom 5 koji je daleko bolji sto se toga tice...njemu se ekran dobro vidi i kada je svjetlina ekrana na pola.
Note 3 ima isto odlican ekran kojemu gotovo nikada ne treba svjetlinu dizati iznad 50% jer je dobro vidljiv u svim uvjetima pa je i to jedan od razloga sto mu baterija tako dugo traje.
Pitanje za vlasnike G3.. Na kojem ste softveru? Meni je V10a-EUR-XX...
Meni ne nudi neki noviji...
i meni je V10a-EUR-XX i ne nudi noviji
nije valjda da je najavljen novi software update?
uključio sam ART i moram priznat da je uređaj dosta fluidniji što se otvaranja aplikacija tiće,stvarno sam se iznenadio i nema zasad battery draina kao na htc one m8
i meni je V10a-EUR-XX i ne nudi noviji
nije valjda da je najavljen novi software update?
uključio sam ART i moram priznat da je uređaj dosta fluidniji što se otvaranja aplikacija tiće,stvarno sam se iznenadio i nema zasad battery draina kao na htc one m8
Ha iskreno nemam pojma di bi to uopce i provjerio hh
Ne vjerujem previse u OTA updatese hh
Po meni i g2 i g3 imaju pristojnu kameru.
Tj kamera rangira od "srednje do super"
Po meni i g2 i g3 imaju pristojnu kameru.
Tj kamera rangira od "srednje do super"
Manje vise ista stvar, G3 ima bolji HDR i bolje fokusira, sve ostalo je li-la.
Je netko misli uzimati ovaj circle case? Naravno, ne original jer je preskup, nego nešto s ebaya. Ima kakva preporuka?
Ja sam narucio Spigen Ultra Hybrid case iz nekog Spigen storea na Floridi...cekam da dodje, a dok ne dodje imam neku univerzalnu futrolu da ga ne razbijem.:)
Ja sam narucio Spigen Ultra Hybrid case iz nekog Spigen storea na Floridi...cekam da dodje, a dok ne dodje imam neku univerzalnu futrolu da ga ne razbijem.:)
Daj link na store... zašto ne SlimArmor?
http://www.ebay.com/itm/271497752792?var=570332930350&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Ipak nije Florida vec California...uglavnom znam da ce brzo doci, sa narucivanjem iz US imam najbolja iskustva.
Nevjerovatno je kako mi iz US uvijek dodje brze nego iz UK ili DE.
Zelio sam nesto sto ga vise otkriva nego sakriva jer ima lijep dizajn...za Samsunga bi vjerovatno izabrao nesto sto bi ga trebalo vise sakriti.
Evo mob koristin vec 4-5 dana i pozitivni dojmovi traju jos...imam 32/3 verziju i osobno nekakav ozbiljniji lag nisan primjetia, tu i tamo zna bit al vjerojatno s sljedecin updejtom i to ce nestat. Sto se tice zagrijavanja nema nikakvih problema, nista strasno. Nije mi se izgasio sam dosad niti jedan put. Preporucio bi svima ovaj mob al prvo ga isprobajte jer je mozda za neke prevelik.
I sta je onda na kraju sa gasenjem uređaja, kolko vas ima te probleme?
Moj nema problema ni sa gasenjem, a ni grijanjem...jedina situacija gdje sam za sada osjetio da se malo vise ugrije je dok snima 4K video.