LG G2 tema
- poruka: 4.960
- |
- čitano: 1.078.778
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Noobovsko pitanje.. kod update-a preko LGMobile Support Tool treba uključiti USB debugging? i dal treba još što uključit/isključit? Negdje sam videl da treba isklučiti mass storage, al nemogu to naći u opcijama.., pod Storage nema?
Noobovsko pitanje.. kod update-a preko LGMobile Support Tool treba uključiti USB debugging? i dal treba još što uključit/isključit? Negdje sam videl da treba isklučiti mass storage, al nemogu to naći u opcijama.., pod Storage nema?
Ne treba ništa ni uključivati ni isključivati.
plug&play
Samo kad se priključi uređaj na računalo staviš ga u LG software mod.
Dal je 60h i 5h SOTa i ostalo još 8% dobar rezultat? nonstop konekcija na Internet, gledanje HRTa sat i pol vremena, youtube, Internet...
Prije 20f updatea dok sam bio na 20b sam izvlačio jedva 3-3.5h što mi je bilo jako sumnjivo. Koliki vam je prosječni SOT na 20f kroz dan-dva korištenja?
Ma kejs izgleda odlično, ali nedam 35 dolara na kejs....
edit našao sam identični jeftiniji na Ebayu
http://www.ebay.co.uk/itm/CASE-MATE-BLACK-TOUGH-HEAVY-DUTY-HARD-SHELL-CASE-COVER-FOR-LG-G2-CM030099-/201038755884?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2eced7f82c#payCntId
Na kraju sam se još odlučio za ovaj kejs.....:D
Dal je 60h i 5h SOTa i ostalo još 8% dobar rezultat? nonstop konekcija na Internet, gledanje HRTa sat i pol vremena, youtube, Internet...
Prije 20f updatea dok sam bio na 20b sam izvlačio jedva 3-3.5h što mi je bilo jako sumnjivo. Koliki vam je prosječni SOT na 20f kroz dan-dva korištenja?
Odličan je to rezultat. Ja izvučem maksimalno 5 h SOT-a, uz maksimalno 30 sati rada na bateriji.
Pokušavam rootati G2 .. preko iroot10 odaberem root.bat i radim sve kao što piše i na kraju mi izbaci
If you do not want to possibly invalidate your warranty
press CTRL-C to stop this script.
You will have a rooted ADB, but no apps on the phone will be able
to access root functions.
Press any key to continue . . .
Mounting system RW and pushing SU, then remounting system RO again
mount: Operation not permitted
failed to copy 'su' to '/system/xbin/su': Read-only file system
Unable to chown /system/xbin/su: No such file or directory
Unable to chmod /system/xbin/su: No such file or directory
mount: Operation not permitted
Installing superuser
5108 KB/s (1468798 bytes in 0.280s)
pkg: /data/local/tmp/superuser.apk
Success
Reebotam uređaj i kada idem provjeriti root checker piše da uređaj nije rootan... dali netko zna di je greška ?
Hvala
Skini iroot25..pokušavaš staviti stari iroot ;-)nemoj da si brickaš uređaj
hvala ... probati ću sa iroot25...ali malo me je trta da neš ne zaje...
Dali netko mozda ima link za nekakav nelos case a da nije preskup?! Da je onako uz mobitel i da nema po rubovima onako lufta da se moze lako skidati!? Jer koji god narucim je dosta labav po rubovima ekrana pa se to presavija sve kada ga recimo izvlacim iz dzepa :/
( Nesto tipa ovakve: http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxMTc5/z/aeEAAOxyaTxTVL1H/$_12.JPG )
hvala ... probati ću sa iroot25...ali malo me je trta da neš ne zaje...
Da se ne patis:
1. skini towelroot - potvrdi mu sve..bez rrestarta i vec rootano.
2. ako hoces recovery - autorec d802
Dali netko mozda ima link za nekakav nelos case a da nije preskup?! Da je onako uz mobitel i da nema po rubovima onako lufta da se moze lako skidati!? Jer koji god narucim je dosta labav po rubovima ekrana pa se to presavija sve kada ga recimo izvlacim iz dzepa :/
( Nesto tipa ovakve: http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxMTc5/z/aeEAAOxyaTxTVL1H/$_12.JPG )
Pa kad si ih već toliko kupio i potrošio novce ne kužim zašto prije kupovine ne ukucat u google best case g2 review i kupiš od prve ono što valja nego ovako kupovat i isprobavat i na kraju bit razočaran. Ja se držim one stare.. Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Naruči Spigen i budi zadovoljan. Na ebayu ih nađeš po 20-25$. Svi kupuju ove po 1-2$ koji ne valjaju, nisu priljubljeni uz telefon i padaju i tako par puta i dođeš na cijenu od pravog casea.
Molim post nalijepiti umjesto 1.
INSTALACIJA TWRP (CUSTOM RECOVERY)
Slike r1 do r4 opisuju proces instalacije recovery'a.
fajl AutoRec.apk je u paketu.
Fajl je na nasem jeziku.
1. instalirati tr.apk
2. pokrenuti i rootati
3. instalirati autorec.apk
4. pokrenuti, dati dozvole, odabrati da zelis flashati i klik na flashati.
5. to je to, sad ako je rom na internoj memoriji klik na "u recovery"
Ukoliko zelite poslije instalirati rom ili mod onda
1. ugasiti uredjaj
2. drzati power + tipku za stisavanje dok se ne pokaze lg logo
3. kratko pustiti (doslovno kratko, dovoljno je samo pustiti na tren)
4. nastaviti drzati power i tipku za stisavanje dok se ne pokaze reset menu.
5. u reset menu 2-3 put potvrditi s "power"
6. sad smo u recovery.
Ubuduce cu sve sto izbacujem samo na nasem jeziku plasirati, nemam previse volje na xda se zezati.
Sadrzane su i slike instalacije.
md5: 436c594f0d0d02bb81b917975f090e6e
----------
Molim staviti umjesto prvog posta(tj, maknuti onaj dio o rootanju i stavljanju custom recovery i staviti ovo, ostalo o uredjaju moze ostati
Molim post nalijepiti umjesto 1.
....
Par pitanja vezano za Root:
Mogu li obje aplikacije uninstallirati kada Rootam uredaj?
Nadalje, pri stavljanju OptimusG3 Rom V1.1 pise kako treba Custom Recovery, no to je vec ucinjeno u Rootu, moram li ponovno flashat CR ili je to u potpunosti nepotrebno?
Vezano za ROM-ove, OptimusG3 Rom V1.1 mi nekako izgleda originalnije Full G3 ROM-u, ili je CloudyG3 ipak bolji?
Hvala unaprijed na odgovorima!
Mozes uninstall i towelroot i autorec.
Root vec imas a u recovery.
Moj fav je cloudy
Mozes uninstall i towelroot i autorec.
Root vec imas a u recovery.
Moj fav je cloudy
Napokon brzo i jednostavno rijesenje. Zamolio bih te samo par stvari. Koji su dobri modovi za G2 da se poboljsa kamera. I dal bi apk kamera sa G3 radila dobro na nasem ?
I da napravis isto tako kako se unroota i napravi sve kao da je iz ducana da se ne kuzi da je rootan.
Te kako da se napravi sa OTG kablom usb flash na kojeg se mogu stavljati stvari a usput da sve radi na mobu. Kao SD kartica da sluzi
Jos jednom hvala @bender_007
Desava mi se nesto cudno na mobitelu pa da pitam. Kada sam kod kuce na wifiju i onda izadem van i on prebaci na 3g jedno vrijeme nemam interneta uopce :/
I nekad mi zakasne poruke po 10ak min i nije mi bas jasno sto se desava. Ako je netko imao takav problem neka mi kaze kako to rjesit jer me poprilicno to zivcira. Trenutno je 220f na njemu a isto je bilo i na 220b .
Desava mi se nesto cudno na mobitelu pa da pitam. Kada sam kod kuce na wifiju i onda izadem van i on prebaci na 3g jedno vrijeme nemam interneta uopce :/
I nekad mi zakasne poruke po 10ak min i nije mi bas jasno sto se desava. Ako je netko imao takav problem neka mi kaze kako to rjesit jer me poprilicno to zivcira. Trenutno je 220f na njemu a isto je bilo i na 220b .
Meni je to bilo prije kitkat-a. Tj uopce nisam nakon wifia mogao dobiti data vezu. Pa sam morao upaliti i ugasiti Airplane mode. Sa KK-om se ispravilo cak mislim i sa zadnjim JB updateom se ispravilo
Pozzz, trebam jedan savjet tj pomoc. Lg g2 mi mi se sam od sebe resetirao i "usao" u safe mode. Kad sam ga resetirao, vratio se na tvornicke postavke. Izgubio sam nekih 200 obiteljskih fotografija. Ima li kakav nacin da to vratim?
Jel koristi ko koji LG G3 ROM?
Može preporuka?
Kakva je g3 modana kamera?
Nakon dvadesetak dana odličnog rada, moj G2 sada se počeo čudno ponašati... Baterija više ne traje kao prije, iako NIŠTA novo nisam instalirao ima već mjesec dana, i koristim ga jednako kao prije, na ISTIM postavkama!?
Prije mi je trajala po 5 sati OST-a, uz Wifi, surf, razgovore i malo vozikanja Asphalta. Sada traje oko 2,5-3 sata, a najčudnije je bilo prije neki dan kada sam primijetio da je baterija u pola sata sa 82% pala na 45%, te je zatim (iako je mobitel bio u standbyu, uključena samo GSM mreža) u sat vremena pao na 11%!!
Nakon pola sata se izgasio...
Zna li tko što bi moglo biti i što bih trebao provjeriti? (nemam vremena za lunjanje po forumima i isprobavanje raznoraznih aplikacija, pa mi treba savjet od nekoga tko se sa ovim susreo)
Mozda se zeznuo batterystats.bin, ako je, najbolje ti je da ju probaš kalibrirati sa aplikacijom na google playu (kada je negdje na 5/6%), pa ga restartas i punis do kraja
Može preporuka?
Ja imam cloudyG3 i odlican je kamera nisam primjetio neke rezlike u odnosu na obicnu jedina je razlika u izgledu i funkcijama.
Svakako preporuka.
Mozda se zeznuo batterystats.bin, ako je, najbolje ti je da ju probaš kalibrirati sa aplikacijom na google playu (kada je negdje na 5/6%), pa ga restartas i punis do kraja
Battery calibration misliš ?
Da ga počnem puniti od 5-6% pa da ga kalibriram kada dođe na 100% ili ga resetiram prije?
Pozzz, trebam jedan savjet tj pomoc. Lg g2 mi mi se sam od sebe resetirao i "usao" u safe mode. Kad sam ga resetirao, vratio se na tvornicke postavke. Izgubio sam nekih 200 obiteljskih fotografija. Ima li kakav nacin da to vratim?
Hah, teško iskreno ali probaj ovo..
Spoji mobitel na komp, i probaj pokrenuti EASEUS DATA RECOVERY na kompu. I vidi jel može šta izvući.. "long shoot" što bi rekli, ali meni je jednom davno prije uspjelo...
Ubuduće, sve slike čuvati, backupati jer jednom kad odu s mobitelom, mala je šansa da ih vratiš nažalost...
Battery calibration misliš ?
Da ga počnem puniti od 5-6% pa da ga kalibriram kada dođe na 100% ili ga resetiram prije?
Kalibriraj na 5/6%, napravi restart i po mogucnosti ocisti cache i dalvik pri restartu u recovery-u, onda kad se upali puno neprekidno do 100% i vidi hoce li pomoci, sigurno bi trebalo
Hah, teško iskreno ali probaj ovo..
Spoji mobitel na komp, i probaj pokrenuti EASEUS DATA RECOVERY na kompu. I vidi jel može šta izvući.. "long shoot" što bi rekli, ali meni je jednom davno prije uspjelo...
Ubuduće, sve slike čuvati, backupati jer jednom kad odu s mobitelom, mala je šansa da ih vratiš nažalost...
Probat cu. Hvala
Javi jel uspjelo.. nadam se da hoce..

Može preporuka?
Ja imam cloudyG3 i odlican je kamera nisam primjetio neke rezlike u odnosu na obicnu jedina je razlika u izgledu i funkcijama.
Svakako preporuka.
Baterija, bugovi, fluidnost u odgnosu na stock?
Dok ti AFK ne odgovori, evo ti video pregled sa smartphonehrvatska.com