Samo makni ledice na onom onda :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala na odgovoru ali jel ima neko bez tih svjetala i sličnih gluposti a da imausb 3.0 na vrhu i i da je do 500 kn.
ta svijetla su ventilatori,netrebas ti imat svjetlece ventilatore, a pogledaj si ovo zalman z5
To je obicni Zalman Z5 , on nema USB 3.0 ! ( kod njih je greska u naslovu kucista , treba pisat samo Zalman Z5 - bez " Plus " )
Zalman Z5+ ima USB 3.0 , al trenutacno nije dobavljiv !
kako nema,ima gore jedan usb 2.0 i 3.0 evo ti link http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=618
kako nema,ima gore jedan usb 2.0 i 3.0 evo ti link http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=618
To je Zalman 5+
Ljudi koliko ventilatora ima LC_POWER PRO 921B Warmachine X . I kakav mu je cable managment . Pozdrav
Dolazi s 1 x 220mm - bocni
1 x 120mm - prednji
Cable managment je OK , steta sto nema guma na rupama ca cable managment !
Gledao sam ga par puta. Mislim da je ok, malo jača njihova serija, pristojan airflow. Uglavno dobiješ dobro kučište sa 3 venta, pleksiglasom, cable managementom i front usb3.0, pametnome dosta. Osim ako ti smetaju boje, onda, nešto manje šareno.
koje je najvece kuciste koje ima za kupit kod nas?
Ljudovi jel se isplati uzimat zalman Z11+ za konfu od 3000kn?
Da , to je vrlodobro kuciste i bit ce ti super za daljnje nadogradnje !
Da , to je vrlodobro kuciste i bit ce ti super za daljnje nadogradnje !
Još me zanima jel inzenzivno svjetlo na ventovima (zanima me jer mislim stavit 2x30cm neonke)
A šta misliš o corsair 900d? Ili da dodam još malo i narucim si neki od mountain modsa?
Strava od kucista ! Mislim da jos nije pusten u prodaju !
Strava od kucista ! Mislim da jos nije pusten u prodaju !
Strava u dobrom ili lošem smislu? Haha
a šta misliš o ovima od mountain modsa?
U dobrom naravno , brutalno kuciste !
Ja bih rađe isao na neko tipa Cosmos , nego na nesto od Mountain-a ! Vise-manje su sva kockasta !
Mišljenja o CM HAF-XB ?
Razmišljam o kupovini...
Nije los ! Podrzava prilicno duge grafe i visoke CPU hladnjake tak da s tim neces imat problema ! USB 3.0 , podrska za radijatore 240mm i 120mm za vodeno hlađenje ! OK izrada !
Slaba strana je cable managment i mali minus sto ne dolazi s gornjim 200mm ventom ( moze se dodatno ugradit , sto je eventualno jos 100-tinjak kn za njega da se slozi dobar airflow ) ! Dolazi samo s 2 x 120mm prednja venta , jos se moze stavit 1 x 120mm i 2 x 80mm straznji !
Evo ti i jedan review !
Samo da stane Hyper 612s i da mogu staviti gore ventove
i da ima dobar cable management
Coolermaster 690 II Standard !
- prostrano
- dolazi s 2 i podrzava do max. 10 ventova
- podrzava CPU hladnjake do 177mm i grafe do 304mm
- filteri protiv prasine
- odlican cable managment
I dali je bolji Zalman z9plus od ovoga
Hvala
Imas i model s plexijom !
Po meni Z9+ nije bolji ! Iako dolazi s dva venta vise , manji je , ima prilicno losiji cable managment ( to mozes vidjet po njegovim slikama ) , mrvicu losija kvaliteta izrade , nema E-sata ... !
Ajmo ekipo ovako!
Imam konfu
maticna:asrock p67-pro3
procesor: intel i3 2100 3.1 Ghz
grafa je: nvidia getforce 440 2gb
napajanje: crosair 430w
Radna memorija: 8 gb (2x4)
E sad bih htio kupit kuciste ,bitno mi je da se ne cuje komp jer sad se cuje dosta (msm nije jako ali kad idem spavat nervira me)
I jedna napomena sad kroz koji mjesec dana stavljam i7 procesor. E sad posto sam sve kupio u adm-u http://www.adm.hr/ pa bi i kuciste kupio tamo!
Hvala na odgovoru!
Bitna mi je tisina!
Evo najsvježije informacije o pristizanju nove linije fractala. Ja sam odlucio ulozit u mehanicku tipkovnicu sad pa cu kuciste kasnije.
Dear Eugene,
Yes, the goods are not delivered to Croatia yet … we keep pushing but some legal work takes longer time than expected.
So, if possible, please contact Mlacom in Slovenia so as you can get the Define R4 immediately.
Thank you very much.
BR,
Drahus
Ima li novih informacija u vezi dostupnosti kod nas?
Zasad jos nista , ko zna gdje je zapelo !
Vjerovatno nasa krepana administracija. Cudno da ga Mindfacotry.de jos nema