Vodič za odabir kućišta izdvojena tema

poruka: 6.738
|
čitano: 1.681.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vodič za odabir kućišta

OK je !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vodič za odabir kućišta
Saint96 kaže...

kuciste do oko 350kn.. gleda san polovni fractal 3000 ..nema ih.. i coolermaster 370.. ali 370 nema opce wire managment!!! moze neko drugo?

Scythe Ikazuti ili ako se mozes protegnut do 410kn i Uzet novoga Fractala Core 3000 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Sutra overseasom stiže haf 912 plus. Nemogu dočekat :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir kućišta
Haf932 kaže...
Saint96 kaže...

kuciste do oko 350kn.. gleda san polovni fractal 3000 ..nema ih.. i coolermaster 370.. ali 370 nema opce wire managment!!! moze neko drugo?

Scythe Ikazuti ili ako se mozes protegnut do 410kn i Uzet novoga Fractala Core 3000 !

Vjeruj mi sa scythe ikazuti-em nemožeš faliti! Imam ga osobno i kućište je strava, pravi monstrum za 300 kn! :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
14 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

a hvala vam.. iako mi se cini preobican... 

If you can't make it good, at least make it look good. (c) Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vodič za odabir kućišta

Koja je razlika izmedu zalmana z-9 i z-11 osim u vanjskom dizajnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

U vanjskom dizajnu.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
16 godina
1950Killer kaže...

Razlike u Z11+ i Z9+ (plus verzije)

- Z9+ ima potenciometar te display s prikazom temperature kućišta

- Z9+ dolazi s 4 ventilatora (3 sa led svjetlom) dok Z11+ ima 5 ventilatora (2 sa led svjetlom)

- Z11+ ima 2x USB3.0 i 2x USB2.0 utora dok Z9+ ima 4x USB2.0 utor

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

stiga haf912 plus. Šteta šta nije u kompletu bočni ventilator.. Trebam kupit bočni i gornji ventilator i onda sam zgotovia šta se tiče opremljenosti kučišta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Da dolaze kuciste bi bilo skuplje samo 200mm je 100kn.meni je doslo napajanje sve sam spojio i napokon zatvorio kuciste sve radi kako treba jedino kabel managment nisam skroz napravio to cu kad uhvatim vremena...visak kablova sam provuko iza ali 24 pinski i 4 pinski sam ostavio da idu popreko...bitno da sve napokon lici na nesto!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

jel gore preporučujete dva ventilatora ili jedan veliki? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Osobno sebi mislim uzeti 200mm gore ima veci protok nego 2x 120/140mm a tisi je...i ljepse izgleda :-)

15 godina
Vodič za odabir kućišta

Ja bih rađe stavio jedan veliki ! Pogledaj si crveni Megaflow 200mm !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Ja bih rađe stavio jedan veliki ! Pogledaj si crveni Megaflow 200mm !

šta da stavim sa strane?

može ovo?

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050908224

edit: već kupio - 191kn + dostava

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 16:18 (joze).
15 godina

dobar je izbor svakako...i kakvo ti je kuciste? Meni je super lagano za slozit i ima mjesta za kablove sakrit kako hoces...

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

dobar je izbor svakako...i kakvo ti je kuciste? Meni je super lagano za slozit i ima mjesta za kablove sakrit kako hoces...

ogromno, sviđa mi se. Nego sad skupljam pare za matičnu,rame i ploču. Nego zanima me ovaj ostatak (napajanje,pržilica,hdd, ventilatori itd.) da li ja to več mogu instalirat dok ne stigne ostalo ili mi je bolje kad sve dođe?

15 godina
Vodič za odabir kućišta

Kako hoces , ako zelis mozes to sve i sad spojit !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Vodič za odabir kućišta

ljudi, trebalo bi mi neko kuciste do 500-600kn da ima dobar cablemanagment, za oko mi je zapeo zalman z11 plus, jer nudi dosta za svoju cijenu, hvala na pomoci!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

ljudi, trebalo bi mi neko kuciste do 500-600kn da ima dobar cablemanagment, za oko mi je zapeo zalman z11 plus, jer nudi dosta za svoju cijenu, hvala na pomoci!

Haf 912 Plus

13 godina
peterstern9 kaže...
1950Killer kaže...

Haf 912 Plus

Jos koje? nije da mi se svida dizajn

13 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

KLIK.

15 godina
1950Killer kaže...

Zalmana Z11+ trenutno nema kolko vidim na Nabavi !

Kaj se tice cable managmenta , u tom cijenovnom rangu bi ti najbolji bio Coolermaster 692 Standard pošto ima onu gumu na tim rupama kroz koje ces provlacit kablove za razliku od Haf-a 912+ ! Usto je jednostavnijeg dizajna , malo vecih dimenzija , podrzava vise ventova ( cak 10 komada ) , podrzava duze grafe ( kod montiranih HDD kaveza ) , podrzava viši CPU hlladnjak od vec preporucenog Haf-a 912+ ! Odlicno kuciste za te pare , uzimaj dok je jos na akciji !

CM 692 CM 692
Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 7:57 (Haf932).
13 godina
Haf932 kaže...
1950Killer kaže...

Kaj se tice cable managmenta , u tom cijenovnom rangu bi ti najbolji bio Coolermaster 692 Standard pošto ima onu gumu na tim rupama kroz koje ces provlacit kablove za razliku od Haf-a 912+ ! Usto je jednostavnijeg dizajna , malo vecih dimenzija , podrzava vise ventova ( cak 10 komada ) , podrzava duze grafe ( kod montiranih HDD kaveza ) , podrzava viši CPU hlladnjak od vec preporucenog Haf-a 912+ ! Odlicno kuciste za te pare , uzimaj dok je jos na akciji !

jeli to kuciste ima za kupiti sa prozirnom stranicom, ili kupiti posebno stranicu?

15 godina
Vodič za odabir kućišta

Ima ga i s prozirnom stranicom - KLIK !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Vodič za odabir kućišta

hvala svima punoo {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
1950Killer kaže...

Planirao sam kupiti takvog kucista jer ima super cijena 515kn za te kuciste, a moje vec star 5god i neuredni kablovi. Imam velikog hladnjaka Noctua u kucistu i ne mogu zatvoriti poklopac jer prevelik hladnjak !

Hoce li ovaj 692 biti dovoljno mjesta za tog hladnjaka?

slika slika
slika2 slika2
15 godina
Vodič za odabir kućišta

Bit ce dovoljno mjesta ! NH-D14 je visok 160mm , a kuciste podrzava CPU hladnjake visine do max. 177mm , a samo kuciste je siroko 214.5mm !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
Vodič za odabir kućišta

Thermaltake V3 ili V4.

Koje ima bolji Cable Managment .

I kakva su kucista opcenito.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
micr0 kaže...

Thermaltake V3 ili V4.

Ta dva navedena kućišta su skoro ista tako da imaju isti cable managment, ja imam Thermaltake v4 i mogu ti reći da sam zadovoljan, u njega stane čak 6 ventova i dosta je prozračno.

15 godina
micr0 kaže...

Thermaltake V3 ili V4.

To su ti u principu ista kucista i OK su , no losa strana im je kvaliteta materijala !

Music As A Weapon !!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice