OK je !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kuciste do oko 350kn.. gleda san polovni fractal 3000 ..nema ih.. i coolermaster 370.. ali 370 nema opce wire managment!!! moze neko drugo?
Scythe Ikazuti ili ako se mozes protegnut do 410kn i Uzet novoga Fractala Core 3000 !
Sutra overseasom stiže haf 912 plus. Nemogu dočekat :)
kuciste do oko 350kn.. gleda san polovni fractal 3000 ..nema ih.. i coolermaster 370.. ali 370 nema opce wire managment!!! moze neko drugo?
Scythe Ikazuti ili ako se mozes protegnut do 410kn i Uzet novoga Fractala Core 3000 !
Vjeruj mi sa scythe ikazuti-em nemožeš faliti! Imam ga osobno i kućište je strava, pravi monstrum za 300 kn! :)
a hvala vam.. iako mi se cini preobican...
Koja je razlika izmedu zalmana z-9 i z-11 osim u vanjskom dizajnu?
U vanjskom dizajnu.

Razlike u Z11+ i Z9+ (plus verzije)
- Z9+ ima potenciometar te display s prikazom temperature kućišta
- Z9+ dolazi s 4 ventilatora (3 sa led svjetlom) dok Z11+ ima 5 ventilatora (2 sa led svjetlom)
- Z11+ ima 2x USB3.0 i 2x USB2.0 utora dok Z9+ ima 4x USB2.0 utor
stiga haf912 plus. Šteta šta nije u kompletu bočni ventilator.. Trebam kupit bočni i gornji ventilator i onda sam zgotovia šta se tiče opremljenosti kučišta.

jel gore preporučujete dva ventilatora ili jedan veliki?
Osobno sebi mislim uzeti 200mm gore ima veci protok nego 2x 120/140mm a tisi je...i ljepse izgleda :-)
Ja bih rađe stavio jedan veliki ! Pogledaj si crveni Megaflow 200mm !
Ja bih rađe stavio jedan veliki ! Pogledaj si crveni Megaflow 200mm !
šta da stavim sa strane?
može ovo?
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050908224
edit: već kupio - 191kn + dostava
dobar je izbor svakako...i kakvo ti je kuciste? Meni je super lagano za slozit i ima mjesta za kablove sakrit kako hoces...
dobar je izbor svakako...i kakvo ti je kuciste? Meni je super lagano za slozit i ima mjesta za kablove sakrit kako hoces...
ogromno, sviđa mi se. Nego sad skupljam pare za matičnu,rame i ploču. Nego zanima me ovaj ostatak (napajanje,pržilica,hdd, ventilatori itd.) da li ja to več mogu instalirat dok ne stigne ostalo ili mi je bolje kad sve dođe?
Kako hoces , ako zelis mozes to sve i sad spojit !
ljudi, trebalo bi mi neko kuciste do 500-600kn da ima dobar cablemanagment, za oko mi je zapeo zalman z11 plus, jer nudi dosta za svoju cijenu, hvala na pomoci!
ljudi, trebalo bi mi neko kuciste do 500-600kn da ima dobar cablemanagment, za oko mi je zapeo zalman z11 plus, jer nudi dosta za svoju cijenu, hvala na pomoci!
Haf 912 Plus
Haf 912 Plus
Jos koje? nije da mi se svida dizajn
Zalmana Z11+ trenutno nema kolko vidim na Nabavi !
Kaj se tice cable managmenta , u tom cijenovnom rangu bi ti najbolji bio Coolermaster 692 Standard pošto ima onu gumu na tim rupama kroz koje ces provlacit kablove za razliku od Haf-a 912+ ! Usto je jednostavnijeg dizajna , malo vecih dimenzija , podrzava vise ventova ( cak 10 komada ) , podrzava duze grafe ( kod montiranih HDD kaveza ) , podrzava viši CPU hlladnjak od vec preporucenog Haf-a 912+ ! Odlicno kuciste za te pare , uzimaj dok je jos na akciji !
Kaj se tice cable managmenta , u tom cijenovnom rangu bi ti najbolji bio Coolermaster 692 Standard pošto ima onu gumu na tim rupama kroz koje ces provlacit kablove za razliku od Haf-a 912+ ! Usto je jednostavnijeg dizajna , malo vecih dimenzija , podrzava vise ventova ( cak 10 komada ) , podrzava duze grafe ( kod montiranih HDD kaveza ) , podrzava viši CPU hlladnjak od vec preporucenog Haf-a 912+ ! Odlicno kuciste za te pare , uzimaj dok je jos na akciji !
jeli to kuciste ima za kupiti sa prozirnom stranicom, ili kupiti posebno stranicu?
hvala svima punoo
Planirao sam kupiti takvog kucista jer ima super cijena 515kn za te kuciste, a moje vec star 5god i neuredni kablovi. Imam velikog hladnjaka Noctua u kucistu i ne mogu zatvoriti poklopac jer prevelik hladnjak !
Hoce li ovaj 692 biti dovoljno mjesta za tog hladnjaka?
Bit ce dovoljno mjesta ! NH-D14 je visok 160mm , a kuciste podrzava CPU hladnjake visine do max. 177mm , a samo kuciste je siroko 214.5mm !
Thermaltake V3 ili V4.
Koje ima bolji Cable Managment .
I kakva su kucista opcenito.
Thermaltake V3 ili V4.
Ta dva navedena kućišta su skoro ista tako da imaju isti cable managment, ja imam Thermaltake v4 i mogu ti reći da sam zadovoljan, u njega stane čak 6 ventova i dosta je prozračno.
Thermaltake V3 ili V4.
To su ti u principu ista kucista i OK su , no losa strana im je kvaliteta materijala !