Pozdrav,
koje bi napajanje bilo dovoljno za FX 8320, Sapphire R9 290x 4GB i igranje u 4K rezoluciji?
I jel bi to ovaj procesor mogao gurati?
Pozdrav,
koje bi napajanje bilo dovoljno za FX 8320, Sapphire R9 290x 4GB i igranje u 4K rezoluciji?
Pozdrav,
bilo koje brand name s 80+ bronce certifikatom od barem 550w!(kolege ce ti preporuciti sigurno neko) 290x nemre tjerati niti priblizno igre u 4k rezoluciji dakle nije stvar u procesoru nego u grafickoj, jedan takva nije dovoljna! a nemas bas ni igara koje to podrzavaju!
Granično je to jako za R9 290X, radilo bi, ali ne dugo, treba gledati 650W modele, a ni 750W nije na odmet.
Koliki je budžet za to napajanje?
samo da napomenem...uzeo sam xfx 750w pro 80+ za 450 kuna.....jedvo sam je ugura :)....ali sada imam snage da u bliskoj buducnost prominim proc i jos jednu grafulju....hvala svima
Pozdrav!
Konfiguracija: Amd fx 6300, msi r9 280x, 2*4GB 1600mhz, 1TB hdd.
Hoće li Corsair-ovo VS550 W napajanje biti dovoljno?
Ne mislim overklokati.
Pozdrav!
Konfiguracija: Amd fx 6300, msi r9 280x, 2*4GB 1600mhz, 1TB hdd.
Hoće li Corsair-ovo VS550 W napajanje biti dovoljno?
Ne mislim overklokati.
Neće biti ni približno dovoljno, mijenjaj to pod hitno.
Tehnički bi trebalo biti dovoljno, ali glupo je stavljati grafičku od 2000 kn na početni model napajanja.
Ne znam je li greška, ali imaš u Futuri super povoljan FSP Raider 550 za 365 kn.
EDIT: Promjenili su Raider-a na 500 kn.
daj samo da pitam koliko sada vridi moje napajanje xfx pro550w s jos 3 god garancije u adm-a ali s tom greskom coil whine?
daj samo da pitam koliko sada vridi moje napajanje xfx pro550w s jos 3 god garancije u adm-a ali s tom greskom coil whine?
ja sam ga dao za 250kn(s garom) no vrijedi sigurno najmanje 350kn!
ja sam ga dao za 250kn(s garom) no vrijedi sigurno najmanje 350kn!
cak i sa tom ajmo reci greskom?
moje je cvililo i pucketalo, takoder i vent se dosta cuo u loadu, poslje je pucketanje proslo jer je ljepilo na zavojnicama odradilo svoje, no coil wine je ostao no nista strasno! ak ti je na podu ni ne cuje se(barem je kod mene tak bilo)lp
Pozdrav!
Konfiguracija je sljedeća:
Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3
Intel i7 2600k
XFX Radeon HD 6870 DD
Corsair 2x4 GB 1600 DDR3
XFX Core Edition 550W
HDD Seagate 1TB
Hoće li mi ovo napajanje držati (igre high/medium) ako stavim Asus R9270X-DC2T-2GD5 umjesto ove 6870 kaj je sad unutra?
Bez problema.
Da, to napajanje sa i7 drži i R9 280X bez problema a di tek R9 270.
Je li Fortron HEXA 500W dovoljna da izgura Radeon R9 280 + Core i5 3550 ?
Ivanjino96
Najbolji je Seasonic.
micr0
FSP je dovoljno jak samo što će raditi na malo većem opterećenju, a budući da nije baš nešto posebno kvalitetan, preporučljivo bi bilo uzeti neko drugo napajanje. Uzimaš ga novog ili ga već imaš?
Pozdrav!
Konfiguracija je sljedeća:
Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3
Intel i7 2600k
XFX Radeon HD 6870 DD
Corsair 2x4 GB 1600 DDR3
XFX Core Edition 550W
HDD Seagate 1TB
Hoće li mi ovo napajanje držati (igre high/medium) ako stavim Asus R9270X-DC2T-2GD5 umjesto ove 6870 kaj je sad unutra?
Bez ikakvih problema.
Od ova tri navedena, najbolji izbor je svakako Seasonic. Barem što se tiče specifikacija, XFX je također izvanredno napajanje koje dolazi s 2 godine jamstva više, ali osobno bih ipak ovdje išao na Seasonica.
Je li Fortron HEXA 500W dovoljna da izgura Radeon R9 280 + Core i5 3550 ?
Dovoljno jako napajanje.
Od ova tri navedena, najbolji izbor je svakako Seasonic. Barem što se tiče specifikacija, XFX je također izvanredno napajanje koje dolazi s 2 godine jamstva više, ali osobno bih ipak ovdje išao na Seasonica.
Ovaj Seasonic je full modular il?
http://content.hwigroup.net/images/products/xl/132140/seasonic_m12ii_bronze_750w.jpg
Da. Sigurnije je pogledati na stranicama proizvođača.
evo jedan zanimljiv i koristan link za sve(mozda je netko vec linkao neznam):
http://forum-en.msi.com/faq/article/power-requirements-for-graphics-cardslp
http://forum-en.msi.com/faq/article/power-requirements-for-graphics-cards
lp
Kada sam pročitao 500W za HD 7770 došlo mi da odem do WC-a i obavim nuždu. Sada idem.
http://forum-en.msi.com/faq/article/power-requirements-for-graphics-cards
lp
Kada sam pročitao 500W za HD 7770 došlo mi da odem do WC-a i obavim nuždu. Sada idem.
a dobro necemo sad traziti iglu u plastu sijena, uglavnom lik azurira redovno koliko vidim!
i vidim da se neki ne slazu,no ja to vidim ovako, neznam mozda ne kuzim ispravite me?! cijeli jedan prosijecni sistem s jednom hd7770 i trosi oko 200-250w u full loadu, dakle ako se pogleda pod hd7770 pise potrebno napajanje od 19A tj 500w-tno napajanje, kad se izracuna koliko daje 19a ispada 228W...dakle ona srotna/jeftina napajanja od 500w daju koliko ono ampera???? i dalje grijesim?
Imam jedan problemčić a sad ne znam da li je to do napojne ili do matične. Dakle kada pritisnem power dugme da upalim pc, sistem se upali i ugasi u sekundi. E onda nakon otprilike desetak sekundi mirovanja se upali sam od sebe i tako svaki put mi se dešava. Molim pomoć do čega bi moglo biti.
Imam jedan problemčić a sad ne znam da li je to do napojne ili do matične. Dakle kada pritisnem power dugme da upalim pc, sistem se upali i ugasi u sekundi. E onda nakon otprilike desetak sekundi mirovanja se upali sam od sebe i tako svaki put mi se dešava. Molim pomoć do čega bi moglo biti.
Probaj otpojit tipke za paljenje i restart s matične, kratko spoji dva pina paljenja ravnim odvijačem i tako
probaj upalit računalo.
ako imas dvije memorija, izvadi ih i ubaci jednu pa probaj samo s jednom...memorija ako je neispravna moze isto tako, paliti, gasiti komp
Koje napajanje je bolje od ova dva: 1.XFX TS 550W 80+ Bronze ili 2.Fortron Raider S 550W 80+ Silver?
XFX
Koje napajanje je bolje od ova dva: 1.XFX TS 550W 80+ Bronze ili 2.Fortron Raider S 550W 80+ Silver?
Oba dva su kvalitetna napajanja i koje god planiraš kupiti, nečeš požaliti!