Hoceli moci?

poruka: 6
|
čitano: 1.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hoceli moci?

pozdrav evo taman ovih dana uzimam novi komp, sve sam složio jedino me muci jos jedna stvar malo hoceli mi moc napajanje FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan bez problema napajat ovu konfig: proc: e8400

matic: MB Gigabyte EP43-DS3L, s775, iP43, DDR II, SATA II, GLAN

graf: Zotac GF 9600GT, 512MB DDR3, DVI audio, TV-out, DVI

hdd: seagate 320gb

memorija: 4gb kingmax 800mhz

+najobičnija pržilica

ili bi trebao uzeti jace?  hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Hoceli moci?

Mislim da ne bi trebalo bit problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hoceli moci?

ok, hvala ti stari

17 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Mislim da ne bi trebalo bit problema.

Također.
Procesor: Amd athlon 5000+3,0 Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
16 godina
neaktivan
Hoceli moci?

može bez problema. fortron 400W je dosta za sve osim za crossfire i SLI. to mi je rekao aquaevivae ovdje, na dnu tog posta

samo me još zanima gdje to kupuješ. ja si kupujem isto napajanje i istu grafu ali amp edition u vemilu

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
jurluk kaže...

može bez problema. fortron 400W je dosta za sve osim za crossfire i SLI. to mi je rekao aquaevivae ovdje, na dnu tog posta

samo me još zanima gdje to kupuješ. ja si kupujem isto napajanje i istu grafu ali amp edition u vemilu

Ovu konfu će vrtit sigurno, s tim nemaš problema... Ali da je baš za sve konfe, nije... Ne može držat ove high end kartice (HD4870, HD4870X2, GTX260, GTX280)... Za njih trebaju jača napajanja... A za sve ove slabije (ili bar većinu) je sasvim dovoljan... I neke CF-ove bi izdržo...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice