CM HAF 932 vs. Antec 1200

poruka: 46
|
čitano: 10.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Kad smo već kod HAF-a izlazi njegov manji brat HAF 922 koji je mid tower, u Americi će koštat oko 700kn (nadam se slično i kodnas) što znaći da će mo imat novo best buy kučište do 1000kn.

Kučište meni izgleda strava te mi je čak bolje i ljepše od većeg i starijeg brata, evo pa pogledajte i sami.

Bude li cjena kod nas razumna najvjerojatnije ga uzimam...

To je uredu!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 19:51 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: CM HAF 932 vs. Antec 1200

zanima me kako spojit 4 ventica ako recimo na maticnoj imas 2 utora za ventice mozda ima neki Y spoj ili tako nesto...HELP!!!

17 godina
flyer kaže...

zanima me kako spojit 4 ventica ako recimo na maticnoj imas 2 utora za ventice mozda ima neki Y spoj ili tako nesto...HELP!!!

Pa neke ventove spajas na one bjele konektore... kako se ono zovu... ko sto su bili za IDE diskove.

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
flyer kaže...

Pa neke ventove spajas na one bjele konektore... kako se ono zovu... ko sto su bili za IDE diskove.

Molex

Skype: fico_ri MSN: filip.grguric@hotmail.com xFire: ficohome1
15 godina
neaktivan

zanima me cjena anteca1200 nasao sam u linksu antec 900/902 ali 1200 nisam....HELP

17 godina
neaktivan
flyer kaže...

zanima me cjena anteca1200 nasao sam u linksu antec 900/902 ali 1200 nisam....HELP

bia je u adm-a za oko 1100 kn prije tjedan dana tu negdi

15 godina
neaktivan

da znam ali imam samo 2 utora ako mislimo na isti konektor imam gore ispod napajanja i dole ispod maticne a ja bih tio vise ventica stavit od 2 koja imam

16 godina
neaktivan
flyer kaže...

da znam ali imam samo 2 utora ako mislimo na isti konektor imam gore ispod napajanja i dole ispod maticne a ja bih tio vise ventica stavit od 2 koja imam

Pa spoji ih sve na jedan molex..

Skype: fico_ri MSN: filip.grguric@hotmail.com xFire: ficohome1
15 godina
neaktivan

ako ti nije tesko da mi malo bolje objasnis taj molex...odakle on dobiva napajanje s cd roma/HDD/ili direktno s napajanja sto je malo moguce a ako bi trebalo bit na maticnoj taj utorza taj molex kolkiko vidim ja ga nemam ako bi trebao bit na maticnoj molim te da mi kazes jel ova maticna ima taj utor zato sto je planiram kupit                                                                                                                                                                            (((((http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+GIGABYTE+GA-MA790FXT-UD5P%2C+790FX%2FSB750%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+SATA%2C+RAID%2C+G-LAN%2C+FW%2C+PCI-E%2C+ATX%2C+s.+AM3+&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.389 ))

17 godina
flyer kaže...

ako ti nije tesko da mi malo bolje objasnis taj molex...odakle on dobiva napajanje s cd roma/HDD/ili direktno s napajanja sto je malo moguce a ako bi trebalo bit na maticnoj taj utorza taj molex kolkiko vidim ja ga nemam ako bi trebao bit na maticnoj molim te da mi kazes jel ova maticna ima taj utor zato sto je planiram kupit                                                                                                                                                                            (((((http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+GIGABYTE+GA-MA790FXT-UD5P%2C+790FX%2FSB750%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+SATA%2C+RAID%2C+G-LAN%2C+FW%2C+PCI-E%2C+ATX%2C+s.+AM3+&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.389 ))

Molex je onaj konektor za napajanje ko sto se koristio na starim IDE diskovima. Na ventovima najcesce imas na molex konektoru i muski i zenski konektor u jednom tako ih mozes nataknit jedan na drugog.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

ja imam jedan ventic s takvim "IDE" konektorom ali ja neznam di ga mogu prikopcat tocno...pregledao sam cijelu maticnu nisam nasao,  na "HDD" nema takvog utora (slobodnog) a na "CD-DVD" romu isto nisam nasao pls help..ako mozes saznat od nekoga malo poblize o toj temi ja sam se raspitivao kod frendova nitko nezna trazio sam na bug-ovom forumu neku temu blisku tome ali nisam nasao nista.

16 godina
protjeran
flyer kaže...

e pa sta ti nije bolje uzeti ovu plocu http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+ASROCK+890FX+Deluxe3%2C+AMD+890FX%2F850%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+S-ATA%2C+RAID%2C+G-LAN%2C+PCI-E%2C+CrossfireX%2C+USB+3.0%2C+ATX%2C+s.+AM3&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.497

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
16 godina
protjeran
flyer kaže...

ja imam jedan ventic s takvim "IDE" konektorom ali ja neznam di ga mogu prikopcat tocno...pregledao sam cijelu maticnu nisam nasao,  na "HDD" nema takvog utora (slobodnog) a na "CD-DVD" romu isto nisam nasao pls help..ako mozes saznat od nekoga malo poblize o toj temi ja sam se raspitivao kod frendova nitko nezna trazio sam na bug-ovom forumu neku temu blisku tome ali nisam nasao nista.

ti brkas stvari

IDE = PATA je kontrolel na maticnoj na koji spajas DVD CD ILI HDD

a ovo sta ti kolega govori je rekao MOLEX to je sa 4 pina za struju tako da ti vent imas sa MOLEX i spojis ga na napajanje

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
15 godina
protjeran

Antec Twelve Hundred mi se cini super,puno bolji od HAF-a!

Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok..puno hvala na pomoci..skuzio sam :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice