Zanimaju me najveće razlike između ta dva kućišta i što opravdava razliku od 150 kuna, i naravno, dali je HAF uopće poteban uz CM 690, i ono što mene najviše zanima je izolacija unutarnjih zvukova, i uzmite to kao najbitniju stavku!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemreš pogriješit s niti jedim od ta dva. Uzmi onog koji ti se više sviđa...
Jedino što 922 možda ima malo bolji protok zraka zbog onih svojih velikih ventova
Uzmi HAF 922 jer je veći, čvršći, kvalitetniji, i ima puno bolji protok zraka, tak da je hlađenje carevsko, i ima super cable managment !!! Kupi i nećeš pogriješiti !!!
šta god uzmeš dobro si uzeo
oba imaju fenomenalno hlađenje i izgled
na tebi je da odličiš ako želiš dat 150kn više odi na haf
Divna su oba, ali HAF je agresivniji..
Ako smijem da kazem, ne znam cijene ali Coolermaster Cosmos Pure ili 1000.
Divna su oba, ali HAF je agresivniji..
Ako smijem da kazem, ne znam cijene ali Coolermaster Cosmos Pure ili 1000.
ali im je cijana daleko veća
imam HAF i predobro je kučište, ali nema izolaciju za zvuk ak ti je to bitno
Ja kuci iman HAF, a ode u uredu smo slozili jedan komp sa 690. HAF ima puno bolji cable managment, i bolje termalne performanse, iako se na 690 da dodat ventilatora, pa mos to poboljsat. Oba su kvalitetna, ali kod 690 smo imali mali problem sa horizontalnim sata kabelima na maticnoj, jer su se poklapali sa vodilicom za cable managment.
Tih 150 KN razlike u cijeni ces ionako ulupat na dodatne ventilatore, to je sigurno.
Kućišta su oba preodlična tako da vidi koje ti je estetski ljepše i uzmi ga
da ne otvaram novu temu, molio bih pomoć oko odabira kućišta, coolermaster cm 690 ili antec sonata elite, znači koje kućište i zašto, tipa: di je bolja ventilacija, ugradnja dodatnih ventilatora, spremanje kablova, izgled kućišta, kvaliteta kućišta i slično, unutra bi išao procesor i5, matična asus P7P55D PRO, grafička 5850, hard WD 640Gb, ram 2x2, jedna optika, napajanje corsair 550W, ...
unaprijed zahvaljujem