Bitcoin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 2.137
|
čitano: 1.102.999
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
12 godina
Bitcoin - pitanja i odgovori

Već neko vrijeme čitam i slušam o kriptovalutama, počelo iz paštete iskakat. Pa reko kud svi tud i mujo, odlučio kupit bitcoin i litecoin..... međutim na svakoj stranici gdje probam izbije neki problem

coinbase - ne prolazi verifikacija (stoji ovako već satima https://i.imgur.com/TI0eK7s.png) neki su čekali i po tjedan dana da ovo prođe, ali nije problem samo u čekanju. sudeći po coinbase redditu ta stranica je https://www.reddit.com/r/CoinBase/ živo smeće, ništa osim žalbi, ljudima se zaključavaju računi sa novcima gore bez mogućnosti daljnih transfera, totalno ignoriranje od strane supporta itd

kraken - traži minimalnu uplatu od 500$, ne mislim uplatit više od 50-100 eura dok se ne uvjerim da transakcije sa i na moj bankovni račun rade

etoro - nemože se uplatit novac ni sa paypala ni sa kartice već traži neke posebne banke, kaj ja znam

ima tih stranica milijon......

coinbase je baš noobfriendly ali ovo na redditu je živi horror

ima ko kakav prijedlog, kaj vi koristite............................?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja koristim Bitpandu i za sad sam zadovoljan, user friendly i prima Visa debitnu kad dobiš Gold status - najlakše je skinut mobilni app i onda se javi neka teta, bla bla, poslika ti osobnu sa svake strane i tjt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bitcoin - pitanja i odgovori

Kupi na bitkonanu, nema te zajebancije oko verificiranja računa i možeš si prebaciti s tekućeg računa novce.

7 godina
neaktivan
b00 kaže...

Već neko vrijeme čitam i slušam o kriptovalutama, počelo iz paštete iskakat. Pa reko kud svi tud i mujo, odlučio kupit bitcoin i litecoin..... međutim na svakoj stranici gdje probam izbije neki problem

coinbase - ne prolazi verifikacija (stoji ovako već satima https://i.imgur.com/TI0eK7s.png) neki su čekali i po tjedan dana da ovo prođe, ali nije problem samo u čekanju. sudeći po coinbase redditu ta stranica je https://www.reddit.com/r/CoinBase/ živo smeće, ništa osim žalbi, ljudima se zaključavaju računi sa novcima gore bez mogućnosti daljnih transfera, totalno ignoriranje od strane supporta itd

kraken - traži minimalnu uplatu od 500$, ne mislim uplatit više od 50-100 eura dok se ne uvjerim da transakcije sa i na moj bankovni račun rade

etoro - nemože se uplatit novac ni sa paypala ni sa kartice već traži neke posebne banke, kaj ja znam

Ja sam isto to sve čitao i iskreno mi nije jasno o čemu se radi. 1.12. sam prvi put otisao na coinbase, registrirao se, uplatio Sepa u neku Estonsku banku par tisuca eura, verifikacija prosla sl dan, kupio sta sam htio, prebacio na Jaxx. 

Meni je coinbase odlican, jednostavan. Imaju razlike u tecaju, imaju i fee abnormalni, na sta sam skuzio da se ljudi zale. Dalje, zale se i na sepa uplatu. Ocjenjuju coinbase sa 1 zvjezdicom jer moraju napravit sepa uplatu a banka im je uzela 15eu proviziju za tu uplatu. Jebiga, meni je uzela 300kn za tu uplatu, rekli su mi koliko je bankovna provizija na salteru i to je politika te banke, ne kuzim kakave veze coinbase ima sa tim...ali eto ljudi i to pisu na redditu.

Etoro - nisam skuzio da tamo uopce mogu ista kupiti, vec je to kao neko kladjenje hoce li cijena rasti ili ne.. mozda grijesim, al ja nisam skuzio kako se tamo kupuje. Bitfinex nisam znao kako da verificiram bank racun..Kraken nisam uspio napravit accoun jer se web stalno creshao..a probao sam bar 15 puta kroz nekoliko dana. Uvijek bi se skresao. Na cex.io sam uzeo samo ripple i meni je on ful jednostavan. Ja ne trgujem coinima, samo sam ih kupio i drzat cu ih neko vrijeme. Ako ces ici na cex.io pazi sta kupujes jer ne mozes sve sto imas poslati na drugi exchange ili wallet. Npr, meni je tamo ripple zaglavljen jer jos nemaju opciju za slanje rippla a cini mi se i nekih drugih coina. 

U svakom slucaju, moja preporuka za coinbase.

17 godina

Ja bi isto prebacio crypto valute na Jaxx, ali ne razumijem točno kako funkcionira softverski wallet, znači skinuo sam Jaxx wallet i u njemu imam adrese za bitcoin i ostale valute a na Coinbaseu opciju da kopiram tu adresu i prebacim.

Ali taj Jaxx nema nikakav korisnički račun, što se događa u slučaju da ga izbrišem ili se pokvari komp? Valute su u njemu  i dalje a ona adrese od valuta u njemu su novci? Znači prepišem te adrese na papir pa sam siguran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima li kakve razlike prodati coine preko bitcoin-mjenjačnice uz isplatu na račun u otp banci ili u nekoj drugoj banci, što se tiče naknada?

PS. btc potonuo 10% u 24h

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 1:30 (dinamo82).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što se tiče coinbase-a i ja potvrđujem da su neki problemi, verifikacija ne prolazi već treći dan. Okrenuti se nekoj drugoj mjenjačnici ili ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što se tiče coinbase-a i ja potvrđujem da su neki problemi, verifikacija ne prolazi već treći dan. Okrenuti se nekoj drugoj mjenjačnici ili ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Borba je počela ... Drš'te se, bit će vraška vožnja 

Znači, Coinbaseov GDAX je trebao izlistati BCash 1.1.2018. Prvo preko noći napumpaju preko 20M$, a onda izlistaju 2 tjedna ranije, slučajno  Oduzimaju rudare BTC-u. Divide et impera. Može li ovo ponovo pogurati segwit2x

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 7:42 (hrvooje).

2 0 hvala 0
15 godina

Preko 220 tisuća nepotvrđenih transakcija a fee preko 30 dolara. Ne dirajte bitcoin dok se ovo ne smiri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radite što god hoćete, ali ne zovite ga bcash, nego bitcoin cash :)

Roger radi ludu kampanju da ukrade ime. Zanima me ako se trend nastavi, hoće li BTC olakšati rudarenje

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 8:01 (hrvooje).

1 0 hvala 0
13 godina

ovako uzeo sam prvi puta ugovor za cloud mining(hashflare) zanima me koliko često dolaze payouti na hashflare stanje jel evo 2 dana već mi nije niš došlo?
uzeo sam inače 0.5th pa jel to moze biti razlog?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

ovako uzeo sam prvi puta ugovor za cloud mining(hashflare) zanima me koliko često dolaze payouti na hashflare stanje jel evo 2 dana već mi nije niš došlo?

Kupio si nešta a nemaš pojma šta?! Kako možeš nešta uzeti a nisi se informirao o tome...šta, kako, gdje, koliko... Nevjerojatno!

13 godina
Switch kaže...
tomislavivic kaže...

Kupio si nešta a nemaš pojma šta?! Kako možeš nešta uzeti a nisi se informirao o tome...šta, kako, gdje, koliko... Nevjerojatno!

kako si to zaključio?
ja koliko sam se informirao trebalo bi svaki dan dolaziti ali me muči što nije došlo već 2 dana  pa me zanima da li je to zato što oni imaju problema sa stranicom ili payoutima ili jer ja imam malu brzinu pa će mi rijeđe dolaziti.

btw ako si ti tako fenomenalno informiran slobodno me bolje uputi..:)

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
b00 kaže...

Etoro ti je trejdanje i od 9og mjeseca navodno kad kupis preko njih kupujes prave coinove ali imaju i trejdanje sa cfd ovima  tako da mnogi misle da je i dalje tako. Navodno ce od iduce godine bit moguce imati svoj wallet kao i svuda. Neznam kako tebi neprima mozda zato sto ja imam njemacki racun ali ja mogu bankovnima racunom,kreditnom i paypalom placati i povlaciti novce. Dali postoji jos neka pouzdana platforma gdje se prima paypal za uplate i isplate?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
CroVandal kaže...
b00 kaže...

Etoro ti je trejdanje i od 9og mjeseca navodno kad kupis preko njih kupujes prave coinove ali imaju i trejdanje sa cfd ovima  tako da mnogi misle da je i dalje tako. Navodno ce od iduce godine bit moguce imati svoj wallet kao i svuda. Neznam kako tebi neprima mozda zato sto ja imam njemacki racun ali ja mogu bankovnima racunom,kreditnom i paypalom placati i povlaciti novce. Dali postoji jos neka pouzdana platforma gdje se prima paypal za uplate i isplate?

ma pobrko sam ove dvije stranice

ovo kaj sam sam napiso pod kraken treba pod etoro i obrnuto, dakle minimalna uplata na etoro je 500$ a kraken treba posebne banke 

još uvijek me nisu prihvatili na coinbase, slao već 4 puta različite slike dokumenata, a danas je baš neki shitstorm za coinbase.... pogledajte reddit

btw sva 3 coina izgubila vrijednost a ovaj jučer dodan bitcoin cash porasto 70%, tak da i dobro kaj me jučer nisu odobrili jel sam planirao kupit bitcoin i lite, iako mislim da je sada kad su malo jeftiniji pravo vrijeme za kupti, možda pričekat još par dana da još padne?

15 godina

Na etoro ti je 200$ minimum jel sam ja prije 3 tjedna tako uplatio pa kad me krenulo nadoplatio i prosli tjedan isplatio 1100$ samo moras imati 2 opcije placanja iz nekog razloga to je minus i to da nemaju wallet. Zato trazim neko rijesenje da mogu isplatu direkt na paypal jel ovim poreznicima u DE nedam nista neka stoji na paypalu od tamo mogu kad mi treba nesto kupiti.

12 godina

mozda ima veze kaj si u njemačkoj, meni je 500$ minimalna uplata na sve načine paypal/visa kaj god

https://i.imgur.com/LpCk1Pj.png

15 godina

Jos gore meni je 50$, 200$ je minimalna za crypto. Meni cak nije trazilo da uploadom doku. Za verifikaciju kad sam uplatio sa njemackim paypalom automatski mi je dosao mail da sam verificiran i da netrebam slati dokumente. Ocito je do toga

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 19:14 (CroVandal).
11 godina
neaktivan

Hej ekipa, 

mogu li si ikako bitcoine isplatiti na Paypal i placa li se onda porez? Kako funkcionira isplata na paypal.

Takodjer coinbase me ne zeli identificirati, mozete li mi neku drugu mjenjacnicu preporuciti di bi mogao trgovati sa BTC / ETH i eventualno jos koju mjenjacnicu gdje bi mogao IOTA kupit?

Novi sam u ovom pa isprike ako su pitanja glupa, bolje se sad obrazovat nego poslije kukati.

Thx!

0 0 hvala 0
16 godina
bubinho kaže...

Hej ekipa, 

mogu li si ikako bitcoine isplatiti na Paypal i placa li se onda porez? Kako funkcionira isplata na paypal.

Takodjer coinbase me ne zeli identificirati, mozete li mi neku drugu mjenjacnicu preporuciti di bi mogao trgovati sa BTC / ETH i eventualno jos koju mjenjacnicu gdje bi mogao IOTA kupit?

Novi sam u ovom pa isprike ako su pitanja glupa, bolje se sad obrazovat nego poslije kukati.

Thx!

Meni je ova stranica dosta solidna https://www.bitfinex.com/

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
16 godina
markoal kaže...
bubinho kaže...

Hej ekipa, 

Thx!

Meni je ova stranica dosta solidna https://www.bitfinex.com/

Zatvorene su registracije za nove korisnike do 15.1

15 godina
neaktivan
bubinho kaže...

Hej ekipa, 

Thx!

binance mi izgleda ok na njemu imam samo iotu, bittrex za sve ostale valute...

ledger nano s hardverski novcanik za ether i bitcoin....

11 godina
neaktivan

Binance je odlican! Hvala za preporuku :) prilicno jednsotavno i radi svoj posao. Transakcije su brze, uspio sam sve prebacit na IOTA wallet prilicno brzo i povuc sa Electruma BTC i mjenjat za IOT.

Zivio! :)

16 godina

trenutno su sve valute u padu, nikako da krene prema gore :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nista cudno, ocekivani pad btc.a Vlada panika kao i uvijek, samo opusteno, sad su altcoini na rasprodaji

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

There is no news from Korean government, so we suggest that rumor about BTC regulation was fake and was created in order to drop the price and buy coins extremely cheap. In our opinion current price (around 12k$) is the real bottom.

sa jedne stranice koju pratim

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Del_Boy97 kaže...

There is no news from Korean government, so we suggest that rumor about BTC regulation was fake and was created in order to drop the price and buy coins extremely cheap. In our opinion current price (around 12k$) is the real bottom.

sa jedne stranice koju pratim

12600 je 50% retraction tako da je to jedna od linija otpora, sljedeca je na oko 11 al sumnjam da ce ic do 11 jer eto sad se smirilo.. Ma ovo meni doslo ko slag na tortu, laka lova, nadam se da su i drugi popratili i pokupovali sve ovako jeftino 

11 godina
neaktivan

Vidim da su ovi iz bitcoin mjenjacnica na godišnjem do 26.12. Zanima me jel mogu sad naruciti pa da mi oni to isplate kad se vrate ili? Jel tko probavao vec dok su na godisnjem?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice