Procjena

poruka: 8
|
čitano: 1.087
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Procjena 2070

Koliko mogu dobiti za 2070 asus dual OC edition.

Grafička je kupljena prije nekih pola godine, međutim ne mogu naći račun.

Kolika bi bila procjena s garancijom, koliko bez nje?

Lijep pozdrav

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
Re: Procjena
Nemoj si radi takve gluposti rušit cijenu. Pošalji mejl ili nazovi trgovini u kojoj si kupio i pitaj da ti pošalju kopiju računa
17 godina
picajzla0707 kaže...
Nemoj si radi takve gluposti rušit cijenu. Pošalji mejl ili nazovi trgovini u kojoj si kupio i pitaj da ti pošalju kopiju računa

Ma nije moja grafa, isti sam savjet dao, pa me kolega pitao samo da negdje napravim procjenu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Procjena

Ok, s obzirom da nema prijedloga, jel 5500kn za ovu grafu previše?

15 godina
Procjena

Ja ne bi dao više od 4k za nju. RX 6600 xt se može naći za 4500, skoro nova sa garom.

[DMF] Flixer Buha
4 godine
raff34 kaže...

Ja ne bi dao više od 4k za nju. RX 6600 xt se može naći za 4500, skoro nova sa garom.

Rx 6600 je zapravo rang 2070! osobno nebi dao vise od 3000kn za tu 2070, još bez garancije!

rx 6600 su sad vec pale na 4200!

17 godina
rooswelt1991 kaže...

Ok, s obzirom da nema prijedloga, jel 5500kn za ovu grafu previše?

Puno previse, ja sam prodo 3060 staru 3 mjeseca sa 3god garancije za 4800kn. A to je novija generacija, s vise rama, boljim RT-om itd. Tak da sumnjam da ces za ovo dobit nesto vise od 4k. Mozda da pocnes sa 4200-4300 pa spustas ak nejde.

17 godina
Procjena

Ok, ali svi zaboravljate mining :-D
Nema problema, frend je vidio procjene, tako da je pomoglo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice