[Procjena] Xfx r9 280x

poruka: 10
|
čitano: 2.441
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
suspendiran
[Procjena] Xfx r9 280x

Ide na bubanj pa me zanima okvirno kolko bi mogo dobit za karticu, hvala

xfx r9 280x dd

http://xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-series/amd-radeon-r9-280x-black-double-dissipation-edition-r9-280x-tdbd

13 godina
protjeran
Re: [Procjena] Xfx r9 280x
Cryogenic kaže...

xfx r9 280x dd

http://xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-series/amd-radeon-r9-280x-black-double-dissipation-edition-r9-280x-tdbd

Starost, bundle, garancija?

Sa garancijom ne vise od 1350 kn sigurno, ako je nema onda 1000 kn...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 1:22 (Tomo53nja).
14 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
Cryogenic kaže...

xfx r9 280x dd

Starost, bundle, garancija?

Sa garancijom ne vise od 1350 kn sigurno, ako je nema onda 1000 kn...

sa minimalnom garancijom ne više od 1200kn..

13 godina
protjeran
bobsi kaže...

Ovo sam rekao sto moze dobiti kao vrh ali uzalud mi bilo kako "realno" procjenjujemo kada je kolega vec grafu stavio i na njuskalo i tu na bug za 1500 kn...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 13:43 (Tomo53nja).
14 godina
suspendiran
Tomo53nja kaže...
bobsi kaže...

Ovo sam rekao sto moze dobiti kao vrh ali uzalud mi bilo kako "realno" procjenjujemo kada je kolega vec grafu stavio i na njuskalo i tu na bug za 1500 kn...

nije fiksno, spustim njuškalovcima na 1400 , a i stvar je ponude i potražnje, xfx najeftinija 1600 kn, al mislim da se ta i prodala jučer, da ima xfx'ica za 1200 kn ja bi isto stavio 1100-1200.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 15:00 (Cryogenic).
14 godina
neaktivan
Cryogenic kaže..

nije fiksno, spustim njuškalovcima na 1400 , a i stvar je ponude i potražnje, xfx najeftinija 1600 kn, al mislim da se ta i prodala jučer, da ima xfx'ica za 1200 kn ja bi isto stavio 1100-1200.

Kolega nije mi jasno zbog čega ovdje tražite procjenu,a na njuškalu već imate oglas i pratite cijenu na istom oglasniku ?

14 godina
suspendiran
stipara kaže...
Cryogenic kaže..

Kolega nije mi jasno zbog čega ovdje tražite procjenu,a na njuškalu već imate oglas i pratite cijenu na istom oglasniku ?

Znam da ti dosta toga nije baš jasno u životu pa evo objasnit ću ti, ali samo ovo. Nakon objave mojeg upita o procjeni grafe kolega Tomonja je javio procjenu i na temelju te procjene od 1350 kn sa garancijom, ja sam objavio oglas na njuškalu i stavio cijenu 1500 kn, koja nije fiksna i išla bi na 1400 kn,  temeljeći cijenu na ponudi i potražnji gdje sam vidio da tih kartica baš i nema, odnosno bila je jedna prekjučer koja se prodavala za 1600 kn, poslije par sati išao sam opet provjeriti xfx kartice na njušci i te kartice više nije bilo, kartica se najvjerojatnije i prodala. Te sam stavio odgovarajuću cijenu tek nakon kolege Tomonje koji je javio procjenu. Uostalom da čitaš malo i izmedju redova, forum procjena je na neki način i sam oglas.

13 godina
protjeran
[Procjena] Xfx r9 280x

svoju neotvorenu istu 280x sam prodao forumasu za 1400kn onda ta ide debelo dolje, iako je to zapravo cak nerealna cijena za 280x cip...jer kostaju pun K vise!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...

Znam da ti dosta toga nije baš jasno u životu pa evo objasnit ću ti, ali samo ovo. Nakon objave mojeg upita o procjeni grafe kolega Tomonja je javio procjenu i na temelju te procjene od 1350 kn sa garancijom, ja sam objavio oglas na njuškalu i stavio cijenu 1500 kn, koja nije fiksna i išla bi na 1400 kn,  temeljeći cijenu na ponudi i potražnji gdje sam vidio da tih kartica baš i nema, odnosno bila je jedna prekjučer koja se prodavala za 1600 kn, poslije par sati išao sam opet provjeriti xfx kartice na njušci i te kartice više nije bilo, kartica se najvjerojatnije i prodala. Te sam stavio odgovarajuću cijenu tek nakon kolege Tomonje koji je javio procjenu. Uostalom da čitaš malo i izmedju redova, forum procjena je na neki način i sam oglas.

Ružno je vrijeđati ljude pogotovo kad vam kažu istinu,vi kolega ako čitate između redova mogli ste shvatiti da vam sugeriram da forum procjena ne koristite za oglas jer na bug forumu postoji oglasnik. 

14 godina
suspendiran
stipara kaže...
Cryogenic kaže...

Ružno je vrijeđati ljude pogotovo kad vam kažu istinu,vi kolega ako čitate između redova mogli ste shvatiti da vam sugeriram da forum procjena ne koristite za oglas jer na bug forumu postoji oglasnik. 

"Kolega nije mi jasno zbog čega ovdje tražite procjenu,a na njuškalu već imate oglas i pratite cijenu na istom oglasniku ?"

To je sugeriranje da koristim bug oglasnik umjesto forum -procjena? ti si neka posebna vrsta.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice