[Procjena] [procjena]i5 3570k, hyperx fury 1x8gb r

poruka: 8
|
čitano: 484
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Trebala bi mi procjena par komponenti. Sve je isteklo garancija osim mozda ram koji bi mogao imati od proizvodaca (6mjeseci star, dobio kao zamjenu za corsair ram kad mi je krepo, a bio pod garancijom)

Znaci i5 3570k, stock cooler, nikad overclockan

hyperxfury 1x8gb 1600mhz ako se ne varam, dd3, plava boja.

Sapphire radio hd7870 OC (tvornicki overclock).

Hvala

10 godina
odjavljen
Re: [Procjena] [procjena]i5 3570k, hyperx fury 1x8
ManOnTheMoon kaže...

Trebala bi mi procjena par komponenti. Sve je isteklo garancija osim mozda ram koji bi mogao imati od proizvodaca (6mjeseci star, dobio kao zamjenu za corsair ram kad mi je krepo, a bio pod garancijom)

Znaci i5 3570k, stock cooler, nikad overclockan 900

hyperxfury 1x8gb 1600mhz ako se ne varam, dd3, plava boja. 150

Sapphire radio hd7870 OC (tvornicki overclock). 600

Hvala

13 godina
neaktivan

Cini mi se spot on zadnja dva, al si siguran da nemogu dobit nesto vise za 3570k na njusci. Ne vidim nikog da prodaje za ispod 1500kn u zadnjih tjedan dana. Mislio sam roknut 1100-1200 i vidit ako ce neko uzet.

17 godina
1500 nema sanse da dobis za taj proc, ali 1200 na njusci bi trebalo proci
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
odjavljen

Ovo sto sam stavio su cijene za forum. Ovi sto se prodaju za 1500 na njusklau su shabani od ljudi i gore su vec mjesecima.

Na njuskalu se za i5 3570k moze dobit nekih 1100 - 1200kn al nece otic odmah.

Treba imati na umu da novi skylake i5 6500 koji je ipak bolji i novi ide za 1600 u trgovini.

13 godina
neaktivan

Da, tako sam nesto i mislio, hvala.

Imas mozda jos neki savjet ako nikad prije nisam prodavao na njusci. Se treba sto posebno dokumentirat/dogovorit da me ne zezne netko?

10 godina
odjavljen
ManOnTheMoon kaže...

Imas mozda jos neki savjet ako nikad prije nisam prodavao na njusci. Se treba sto posebno dokumentirat/dogovorit da me ne zezne netko?

nema previse filozofije, uslikas sve i tocno napises kakvo je stanje, preferiars preuzimanje a ako je slanje onda ide uplata na racun prije toga, odlucis ispod koje cijene ne ides jer imas likova koji ce ti reci da imaju rak debelog crijeva i da su na to potrosili lovu pa da ima das jeftinije, nudit ce ti cement, kukuruz, kosilice, auspuhe od bagera i slicne stvari u zamjenu, ovaj divni cpu je nesto sto ne treba prodavati ako igras igre 

13 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...
ManOnTheMoon kaže...

nema previse filozofije, uslikas sve i tocno napises kakvo je stanje, preferiars preuzimanje a ako je slanje onda ide uplata na racun prije toga, odlucis ispod koje cijene ne ides jer imas likova koji ce ti reci da imaju rak debelog crijeva i da su na to potrosili lovu pa da ima das jeftinije, nudit ce ti cement, kukuruz, kosilice, auspuhe od bagera i slicne stvari u zamjenu, ovaj divni cpu je nesto sto ne treba prodavati ako igras igre 

Hvala i nebi prodavao da nije riknula maticna, a nac matx z77 zamjenu je nemoguce. Al eto na putu je z170m, 6600k, hyper 212,16gb ddr4 i 250gb samsung ssd. Jos ovo prodat, par kuna ustedit i uzet 1060 il neku od rx480 verzija pa sam na miru jos 5god. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice