[Procjena] [PROCJENA] WD VelociRaptor 1TB

poruka: 7
|
čitano: 594
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Molio bih procijenu za WD VelociRaptor 1TB. Nemam garanciju i papire jer je izvadeno iz kompjuter. Hvala

17 godina
protjeran
11 godina
neaktivan
Re: [Procjena] [PROCJENA] WD VelociRaptor 1TB

Kuciste nisam niti dobio sa njime a da si procitao review vidio bi da kuciste sluzi samo kao Ice pack (dodatno hladenje ) i nema nikakve veze sa brzinom samoga HDD-a jer nema nikakvih controller chips-a koji mijenjaju njegovu brzinu. {#} {#}

15 godina
odjavljen
gljinoliga kaže...

Ima više vrsta Velociraptor diskova, ovaj model (WD1000CHTZ) je enterprise varijanta i prodaje se bez heatsinka.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236366

Jedina razlika koju sam uspio skužiti je da se enterprise modeli velociraptora ne preporučuju za RAID.

A sad koliko bi mogao dobiti za njega, stvarno neznam jer novi je poprilično skup.

- cca. 700kn

Gravediggers Crew
11 godina
neaktivan
Da problem i je u cijeni jer ce malo ljudi htjeti dati 700-800 kn za njega. Ali ipak hvala na procijeni i odgovoru :)
17 godina
protjeran
herc73 kaže...

Kuciste nisam niti dobio sa njime a da si procitao review vidio bi da kuciste sluzi samo kao Ice pack (dodatno hladenje ) i nema nikakve veze sa brzinom samoga HDD-a jer nema nikakvih controller chips-a koji mijenjaju njegovu brzinu. {#} {#}

Bez brige procitao sam da se radi o necemu sto zovu IcePack! A da si procitao spomenuti review do kraja vidio bi koliko trosi. Recimo nekih 3x vise nego sto je "normalno za 2.5" disk". A toplina se ono rasplinjava gdje? No ajde de barem je 30-ak posto stedljiviji od Raptora (3.5")

bxcounter kaže...

Ima više vrsta Velociraptor diskova, ovaj model (WD1000CHTZ) je enterprise varijanta i prodaje se bez heatsinka.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236366

Jedina razlika koju sam uspio skužiti je da se enterprise modeli velociraptora ne preporučuju za RAID.

Ma daj enterprise verzija? Ja sam mislio da je to za one kojima se igrice trebaju steroidno brzo ucitavati {#} (Nikad nisam pomislio da sam 10krpm disk Raptor-velociraptor nije sam po sebi enterprise starship) Inace Velocirapror i Raptor su ti samo brendirane serije ko bivsha Ceetaaaah ili UltraStar(ship)

Ako pazljivo promotris link (koji si ti stavio) doci ces do zakljucka sto je jos u kutijetini za cipele s kojom dolazi kao novajlija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 22:15 (gljinoliga).
11 godina
neaktivan

Vidi izvadeno je iz ovoga(slika 1) i nema sanse da unutra stane icepack a disk se nalazi u ovako (slika2).

2 2
1 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice