pozz svima.. molim procjenu procesora iz naslova, ima garanciju (moram pogledati do kad točno), otključavaju se dvije dodatne jezgre, te RADI ODLIČNO KAO X6 NA DEFAULTU, u kombinaciji sa trenutnom pločom- čim se malo klokne sa 6 jezgri-ne radi baš stabilno, mada se ne ruši nego sam u nekim drugim situacijama skužio... a kao x5 radi na 3,9ghz bez mrdanja po voltaži, može odmah i koji savjet da li je moguće da bude full stabilan u kombinaciji sa drugom pločom. thnx..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
500
Vrijedi isto kao i phenom x4... A ako je stabilan trebao bi izvrtiti prime barem 6 sati. Ako je full stabilan kao x6 u svim situacijama i sa ukljucenim c n q onda vrijedi i 600 kuna.
Vrijedi isto kao i phenom x4... A ako je stabilan trebao bi izvrtiti prime barem 6 sati. Ako je full stabilan kao x6 u svim situacijama i sa ukljucenim c n q onda vrijedi i 600 kuna.
uključen c&q, ali isključen turbo-boost, znači na defaultu 3.0Ghz je testiran preko noći sa OCCT i sve 5, stvarno super radi tako sa šest jezgri..
phenom ii x6 1055t ide za cca 600kn.
Tako da za 960T, makar bio savršeno stabilana na x6 ne može ići za tu cifru
ne znam di ima 1055t za 600kn, a evo još da dodam kako sam skužio da proc zeza kad se klokne kao x6-naime u zadnjem f1 blicka slika i u pesu 2014 na početku malo igrači zablickaju, upravo sam mu postavio turbo boost na 3,7Ghz, imam minimalno 10 novih naslova instaliranih i svi rade super osim navedenih sitnica.. proc se ne ruši ili sl.
Kad je cijena phenom II x4 955 400+kn
Koliko bi trebao bit tvoj phenom II x4 960T?!
700kn??
Onda bi bio zadovoljan.
Dok su oba bili u prodaji, razlika u cijeni je bila oko 80-100kn!
Phenom II x4 960T se prodavao kao x4 i kao takav se deklarira (na tvojoj poči radi kao x6 i to ne stabilno..., na drugoj može raditi kao X4, X5) 450+kn