Procjena cpu+mbo+ram

poruka: 30
|
čitano: 2.077
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Procjena cpu+mbo+ram

Pozdrav,

Molio bih procjenu za sljedeće:

MBO: Asus B85M-K
   CPU: Intel Core i5-4460 s.1150
   RAM: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3

Hvala!

12 godina
neaktivan
Re: Procjena cpu+mbo+ram
deflagrated kaže...

Pozdrav,

Molio bih procjenu za sljedeće:

MBO: Asus B85M-K
   CPU: Intel Core i5-4460 s.1150
   RAM: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3

Hvala!

1400kn

9 godina
neaktivan
Procjena cpu+mbo+ram

Ploča 200-300

CPU 500

Memorija 220

10 godina
odjavljen
Procjena cpu+mbo+ram

ploča nema hdmi -200kn max

cpu 400

ram 250

14 godina
karlo125 kaže...

1400kn

Tebi nije dobro izgleda. 

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
12 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
karlo125 kaže...

1400kn

Tebi nije dobro izgleda. 

oglas

• Objavljen: 03.09.2018 u 08:08, friški oglas...

Cijena istih rama na njusci se krecu od 350-400kn

14 godina
karlo125 kaže...

Ovo nije Njuškalo, možeš ti staviti cijenu koju hoćeš, a sada je druga stvar kolika je ta cijena realna.

9 godina
neaktivan
Procjena cpu+mbo+ram

Može se oglasiti, ali se ne može prodati za tolko. Može se oglasiti i za još više. Cijenu staviš koliko god hoćeš visoko, pa ti bude stajala zauvijek.

12GB sam nedavno prodao za 330 kn (8+4GB). Možda se još nešto sitno više može dobiti, ali to je to.

14 godina
Procjena cpu+mbo+ram

Hvala lijepa kolege :)

15 godina
neaktivan
karlo125 kaže...

oglas

To uopće nije ista matična ploča. Ima 2 DIMM utora više. A i da je to bi bilo samo bitno ako čovjek hoće baš tu ploču iz nekog razloga.

Bitne su samo specifikacije, isto vrijedi i za RAM memoriju. A evo isti 8GB kit za 250 Kn. S jedne je skinut hladnjak, pa cijena možda može i dolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 2:32 (Alkaline).
10 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
karlo125 kaže...

1400kn

Tebi nije dobro izgleda. 

Alkaline kaže...
karlo125 kaže...

oglas

To uopće nije ista matična ploča. Ima 2 DIMM utora više. A i da je to bi bilo samo bitno ako čovjek hoće baš tu ploču iz nekog razloga.

Bitne su samo specifikacije, isto vrijedi i za RAM memoriju. A evo isti 8GB kit za 250 Kn. S jedne je skinut hladnjak, pa cijena možda može i dolje.

Valentin sve rekalo

8 godina
protjeran
Procjena cpu+mbo+ram

Ploča 400

CPU 500

Memorija 300

ako sam ja prodao bez ikakvih problema na Njuškalu 4x2 Gb GSkill Ripjaws za 300 bez cjenkanja možeš i ti.

imao sam desetak mailova i poziva.

prije 4 dana sam prodao gtx MSI 1050 Ti Oc dual fan , kupljena u ožujku za 1150k, prodana  bez cjenkanja (dao bih ju i za 1000kn) možeš i ti.

kad sam ovdje stavio tu cijenu ljudima je bilo smiješno.

tamo uvijek netko naleti tko nije "stručan" za procjenu tuđih komponenti.

ovdje se isplati staviti oglas samo ako ti je hitno (našao si također nešto bolje povoljno itd)

sretno....

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
8 godina
protjeran
Anđeo bez falinge kaže...

Ploča 400

CPU 500

Memorija 300

ako sam ja prodao bez ikakvih problema na Njuškalu 4x2 Gb GSkill Ripjaws za 300 bez cjenkanja možeš i ti.

prije 4 dana sam prodao gtx MSI 1050 Ti Oc dual fan , kupljena u ožujku za 1150k, prodana  bez cjenkanja (dao bih ju i za 1000kn) možeš i ti.

ovdje se isplati staviti oglas samo ako ti je hitno (našao si također nešto bolje povoljno itd)

sretno....

a dosadan si sa tom pričom o 1050ti.... uletio ti lik kojem je bilo bitno uživo doći pokupiti karticu, očito iz nekog razloga i hitno da ima čim prije karticu, a živo ga boli neka stvar za price/perf... rabljena 1050ti ne vrijedi više od 100eura, a to što si naišao na bisera ne znači da je to realna cijena...

8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

a dosadan si sa tom pričom o 1050ti.... uletio ti lik kojem je bilo bitno uživo doći pokupiti karticu, očito iz nekog razloga i hitno da ima čim prije karticu, a živo ga boli neka stvar za price/perf... rabljena 1050ti ne vrijedi više od 100eura, a to što si naišao na bisera ne znači da je to realna cijena...

nije to priča već realnost...

za tebe je rabljena kartica koja je stara 6 mj, ima validnu garanciju još 30 mjeseci ?!

za tebe novi automobil plaćen 20t € nakon godinu dana korištenja vrijedi 10 t pa da, "polovan je" 

ti i tvoje "realne cijene" koje služe za šverc. 

uvijek se ista mala grupica okuplja na ovim temama i zajebava ljude.

osobni interesi, što drugo.

dok sam na ovom forumu neće ići...

14 godina

Ti nisi normalan. Kaj bi trebao, tražiti 2250 kn za RX 580 8 GB staru godinu i pol, kako traži jedan blizu mene,

objašnjenje mu je da je on platio 3000 kn, strašno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 10:10 (Valentin17).
8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

nije to priča već realnost...

za tebe je rabljena kartica koja je stara 6 mj, ima validnu garanciju još 30 mjeseci ?!

za tebe novi automobil plaćen 20t € nakon godinu dana korištenja vrijedi 10 t pa da, "polovan je" 

uvijek se ista mala grupica okuplja na ovim temama i zajebava ljude.

osobni interesi, što drugo.

dok sam na ovom forumu neće ići...

oprosti, kad si ti u pitanju to je bolje nego novo 

o kakvim osobnim interesima pričaš čovječe, osim što si očito naletio na neinformiranu budalu koja ti je kesnula jedno 40% veću cijenu nego je realna po bilo kakvim kriterijima, OK ne kažem da me netko zovne i da mi za 1060 3Gb nudi 1500kn, da bih ga odbio, ali nebi sigurno došao na forum uvjeravati ljude da je to realna cijena takve kartice 

10 godina
odjavljen

lav1000 kaže...

Ploča 400

CPU 500

Memorija 300

sretno....

ovdje je lav u pravu, to što se tebi poklopilo ne znači da je to realnost 

8 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Ti nisi normalan. Kaj bi trebao, tražiti 2250 kn za RX 580 8 GB staru godinu i pol, kako traži jedan blizu mene,

mališa, budi pristojan...

RX nova je sad nekih 1900 kn i normalno je da te je baš briga koliko ju je on platio..

budala je onaj koji ju proda za 900 kn a to je cijena koja je nakupcima i prekupcima s oglasa "realna".

poslije je stavite na Njušku i lako ode za 1300/1400

lav1000 kaže...

o kakvim osobnim interesima pričaš čovječe, osim što si očito naletio na neinformiranu budalu koja ti je kesnula jedno 40% veću cijenu nego je realna po bilo kakvim kriterijima, OK ne kažem da me netko zovne i da mi za 1060 3Gb nudi 1500kn, da bih ga odbio, ali nebi sigurno došao na forum uvjeravati ljude da je to realna cijena takve kartice 

realna cijena je ona koju je kupac spreman platiti.

vi se ovdje okupljate i odmah mesijanski kobajage brinete o tome da netko ne preplati hardver...

pošaljite mi na pm vaše nickove s njuškala da vidim tu vašu neizmjernu pravičnost i dobroeu kad prodajete ovdje jeftino kupljen hardver.

brinete se vi za sebe a ne za druge... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 14:59 (Anđeo bez falinge).
12 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

RX nova je sad nekih 1900 kn i normalno je da te je baš briga koliko ju je on platio..

budala je onaj koji ju proda za 900 kn a to je cijena koja je nakupcima i prekupcima s oglasa "realna".

lav1000 kaže...

REALNA CIJENA JE ONA KOJU JE KUPAC SPREMAN PLATITI

vi se ovdje okupljate i odmah mesijanski kobajage brinete o tome da netko ne preplati hardver...

pošaljite mi na pm vaše nickove s njuškala da vidim tu vašu neizmjernu pravičnost i dobroeu kad prodajete ovdje jeftino kupljen hardver.

To je točno.

Ali, da bi ti to znao trebao bi prodat 100 istih predmeta da bi došao do realne cijene, a ti si nsišao vjerojatno na jedinu budalu od tih 100 koji je platio cijenu za koju jedino ti misliš da je realna od svih tu koji su skomentirali oglas.

Ne kužim kome šta dokazuješ sa tim glupavim procjenama koje nemaju veze sa vezom. 

8 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

lav1000 kaže...

realna cijena je ona koju je kupac spreman platiti.

ako ti se traži moj njuškalo nick, vrlo lako ćeš ga pronaći, niti imam 16 profila niti 12 mobitela i slične klošarske fore....

hvala Bogu sam se pobrinuo da normalno zarađujem bez da nekog moram zavaljivati na njuškalu za 200-300-400-500kn, a i da zavaljam ne bih se javno s time hvalio kao ti, i to pokušavao prezentirati pod normalnu cijenu jer je naletila budala koja nema pojma o pojmu...

12 godina
neaktivan
Procjena cpu+mbo+ram

Kak neki ljudi ne kuze, pa nisu svi ''informaticki obrazovani''

Uvijek ce bit onih ''glupljih'' koji se ne kuze bas tako da ne vidim poantu ove rasprave.

Tipa ja sam prodaval jednu stvar koju sam platio 400 kuna i za tu istu sam dobio 1000, 2 mjeseca kasnije.

Neko ne gleda sve njuskalo oglase, netko ne zna za nabavu.net, netko ne zna da moze upisat na google ime te stvari da vidi koliko ona zapravo vrijedi i dali je netko slicnu stvar prije prodavao na njuskalu.

Uvijek ce bit takvih tako da vam nema smisla procjenjivat jer ce na ovom forumu uvijek naici tipovi poput glavasa i valentina i govorit vam da to ne vrijedi ni pisljivih 200 kuna bez obzira sta se cijene na njuskalu krecu po 1000 kuna.

8 godina
protjeran
Silent horror1992 kaže...
a ti si nsišao vjerojatno na jedinu budalu od tih 100 koji je platio cijenu za koju jedino ti misliš da je realna od svih tu koji su skomentirali oglas.Ne kužim kome šta dokazuješ sa tim glupavim procjenama koje nemaju veze sa vezom. 

kao prvo; zašto je taj čovjek budala zato što je platio karticu 1150kn staru 6 mj. koju je kod mene gazio dva sata, uvjerio se u ispravnost, ima garanciju još 30mj ?

ta kartica je na Mall.hr taj dan koštala 1443 kn, sad je nešto jeftinija.

ja sam ju kupio u Protisu, sad je više kod njih nema.

čovjek nije dildika, razumije se u kartice i sam je provjerio cijene prije no što je kupio od mene..

https://www.mall.hr/graficke-kartice-nvidia/msi-graficka-kartica-geforce-gtx-1050-ti-4gt-oc-4gb-gddr5?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

cijenu sam stavio takvu jer sam ju htio prodati za 1050 kn....

to je za takvu karticu koju se može isprobati s takvom garancijom realna cijena a to što neka budala misli da vrijedi nekih 800kn nije moj problem (pretjerah, vjerojatno ovdje vrijedi i manje)

dakle, čovjek je kupio gotovo novo i uštedio je..

došao je k meni, nije riskirao da dobije govance zamotano u kutijicu sa stiroporom..

da je kartica stara dvije godine bez beda bih ju prodao za 800 kn...

o tome se radi.

nije isto je li kartica stara 6 mj ili dvije godine.

nije isto od koga i kako kupuješ hardver.

interesantno je što se na ovoj temi uvijek javljaju isti PRAVEDNICI koji vode "rat" protiv "zločestih forumaša" koji traže "nerealnu" cijenu..

jednostavno ne vjerujem u njihove motive pravednika koji pomažu ljudima da ne kupe preskupo.

većina njih često i prodaju tehnikalije na ovoj temi.

slučajno ?

sumnjam...

imam životnog i prodavačkog iskustva, uvijek prodajem ispravnu robu i znam procijeniti koliko nešto vrijedi.

ne radi se tu samo o meni...

8 godina
protjeran

Sreća da si ti ovdje, pa su ljudi zaštićeni od raznih prevaranata koji na njih vrebaju iz svakog kutka 

13 godina
Realna cijena polovne gtx 1050ti je trenutno 800kn, s obzirom da je nova 1200-1300kn.
12 godina
protjeran

U pravu si.

Nas 5 koji imamo drugačije mišljenje od tebe radimo skup na njuškalu, planirali smo tu tvoju karticu kupit za 800kn i utopit ju u roku od 3 mjeseca za 900kn i onda podijelit plijen svakom po 20kn, eto toliko smo jadni i kruha gladni, provalio si nas i ja ti odajem priznanje za to.

Najjači si sa ovim."Nije isto od koga kupuješ hardver"

Kako ti kad kupuješ prek oglasnika procijeniš od kog kupuješ hardver i kakve veze ima od koga je ako je hardver koji kupuješ u trenutku kupovine ispravan? Molim te reci. 

Hoćrš reć da taj koji je preplatio tvoju karticu radi pametniji potez ako kupi od tebe za 1150kn nego od nekog za 800-900kn jer eto ti nisi baš svako i od tebe je sigurnije kupovat hardver ? 

8 godina
protjeran

U pravu si.

Nas 5 koji imamo drugačije mišljenje od tebe radimo skup na njuškalu, planirali smo tu tvoju karticu kupit za 800kn i utopit ju u roku od 3 mjeseca za 900kn i onda podijelit plijen svakom po 20kn, eto toliko smo jadni i kruha gladni, provalio si nas i ja ti odajem priznanje za to.

Kako ti kad kupuješ prek oglasnika procijeniš od kog kupuješ hardver i kakve veze ima od koga je ako je hardver koji kupuješ u trenutku kupovine ispravan? Molim te reci. 

Hoćrš reć da taj koji je preplatio tvoju karticu radi pametniji potez ako kupi od tebe za 1150kn nego od nekog za 800-900kn jer eto ti nisi baš svako i od tebe je sigurnije kupovat hardver ? 

ma pusti ga više, čitaš i ne vjeruješ, nakotilo se bolesnika ovuda za nevjerovati 

8 godina
protjeran

nisi shvatio.

nisam ja sigurniji već moja kartica pošto ju je čovjek kod mene u kući isprobao.

rekao je da će platiti više za nešto što može isprobati, uvjeriti se u ispravnost.

ima takvih "budala" kako ih tu neki zovu.

ponavljam, polovno nije isto.

postoji polovna stara 2 godine i polovna stara nekoliko mjeseci.

kako gore reče forumaš, polovna je 800kn ?

po kojem fizikalnom zakonu iskorištenosti proizvoda ?!

ponovo ponavljam poveznicu s automobilima.

dakle, za vas je jednaka cijena automobila starog tri godine bez obzira na broj pređenih kilometara i ostalih parametara iskorištenosti  ?

prodaju se dvije Ford Fieste 

prva je 2015 godište i prešla je 129 tkm a druga je isto godište i prešla je 20 tkm.

cijena je po vama ista...

ili, naruči taj jedan iz Njemačke, nemoj ga ni isprobati a ja ću radije pogledati u mome gradu ili otići u neki hrvatski grad gdje se sličan prodaje, odvesti ga na pregled mehaničaru i tek tada odlučiti.

tu se ne miješaju kruške i jabuke već je to realnost kupoprodaje.

12 godina
protjeran

Nemoj se ljutit al ja mislim da ti nemaš blage o čemu pričaš.

Boga mu kakve veze ima usporedba auta i grafičke kartice ?

Ajde, budem si tumačio tako da se zajebavaš, a ako si ozbiljan onda si malo blesav, bez uvrede.

8 godina
protjeran
Procjena cpu+mbo+ram

bez uvrede ali ti se praviš blesav.

izbjegavaš bitno.

kako isto može koštati grafička stara 6 mj koju testiraš u računalu s još 30 mj garancije  i grafička stara 2 godine koju kupiš na "majke mi" s njuškala kojoj je ostalo još 12 mj ili je istekla gara..

kad mi to vi oglasnik intelektualci objasnite prihvatit ću vaše argumente s dužnim poštovanjem.

10 godina
odjavljen
Procjena cpu+mbo+ram

jel opet moramo čitat ove rasprave

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice