[Procjena] Corsair 600T White Edition zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 552
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Procjena] Corsair 600T White Edition

S obzirom da odustajem od projekta na kojem sam započeo rad (u temi sam objasnio razlog), mislim da će kućište u prodaju pa bih vas molio procjenu koliko bih mogao dobiti za njega.

U temi projekta možete vidit što sam radio na njemu.

Mesh koji sam bojao ide nazad u tvorničku crnu kako je kućište i došlo. Mesh ću pobrusiti i nanovo obojati primerom i vrlo kvalitetnim crnim lakom tako da vas uvjeravam da će bolje izgledati nego kako je stiglo iz tvornice.

Front panel kablove sam sleevao MDPC-X sleevom. Sleeve mogu ukloniti ili ostaviti po želji kupca, ali mislim da je puno ljepše i oku ugodnije viditi sleevane kablove nego raznobojne žice.

Ono što ne mogu vratiti kako je bilo je komad plastike ispod gornjeg mesha koju sam otkinuo. Također dva 200 mm sam obojao u crno bijelu kombinaciju tako da povratka nema, ali vam garantiram da rade savršeno ispravno

Evo link na temu da vidite o čemu se radi

12 godina
protjeran

Savjet, prije nego krenes kuciste vracati u originalno stanje, probaj ga prodati takvog, mozda bi netko htio zavrsiti projekt.

14 godina
Re: [Procjena] Corsair 600T White Edition
VedranOo kaže...

Savjet, prije nego krenes kuciste vracati u originalno stanje, probaj ga prodati takvog, mozda bi netko htio zavrsiti projekt.

Nije ni to problem {#}

14 godina

Vidim da nitko ne daje nikakvu procjenu pa da ja sam kažem kako sam otprilike mislio... 

850 kn + poštarina, mislim da je sasvim ok s obzirom da je u dućanu 1370 kn. 

Uz to kupac na poklon dobiva pleksi i sve ostalo iz projekta, pa ako netko ima volje može i završiti s ovim

Onda, jeli ok cijena pa ide u oglasnik? 

16 godina
neaktivan

I više nego poštena cijena, mogao bi ga čak progurati i za 900+postarina

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Re: [Procjena] Corsair 600T White Edition
Scrappy kaže...

I više nego poštena cijena, mogao bi ga čak progurati i za 900+postarina

Ma nema veze, neće me spasiti tih 50 kn. Ide u prodaju za 850 pa šta bude... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 8:42 (Volume).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice